Soğan ve limon-tuz karışımını denedim kızlar :)

illa ağda mı yapmak gerekiyo. 18 yaşındayım . genelde her bölgemde epilasyon aleti kullanıyorum. epilasyonla da olur mu yani ?

göbek kısmımda bendede var ya sinir oluyorum bende alıyorum bide ben deneyeyim bakalım şu kürü

illa ağda mı yapmak gerekiyo. 18 yaşındayım . genelde her bölgemde epilasyon aleti kullanıyorum. epilasyonla da olur mu yani ?

oluyor.. ben 1,5 aydır deniyorum epilasyon aletiyle tüyleri aldıktan hemen sonra bir limonun içine iki tatlı kaşığı tuz karıştırıp sürüyorum 2-3 bazen 4 saat bekliyorum.. bir buçuk aydır çıktıkça alıyorum şu an bacağımda neredeyse hiç kalmadı yaz tatili de işime geldi tüyler çıktıkça aldım koltuk altında neredeyse %60 azalma var bikini bölgesine pek yanaşamıyorum makineyle kökten almaya.. biraz alıp denemiştim o aldığım kısım hiç çıkmadı.. ama tabi makineyle bikini bölgesini alamıyorum çok acıyo ilerleyen zamanlarda koltuk altındaki tüylerde geçerse sıra bikini bölgesine gelicek gerekirse kuaförde ağda yaptırıcam(çok çekiniyorum da baskasına yaptırmaya) :) kızlar bu gerçekten kesin çözüm yüzyılın icadı budur işte bundan daha yararlı bi şey daha gördünüz mü büyük bi dertten kurutluyoruz

tabii şu ana kadar kimsede bi yan etki görüldü mü bilmiyorum arkdaslarıma söylemeye çekiniyorum bu yüzden sizde herhangi bir yan etki varsa yazın..

ya ben ağdayla hemen aldıktan sonra sürdüğüm için sızladı aradan zaman geçip sürdüysen sızlamamasının nedeni budur yani

soğanı ben kaşlarım gürleşsin diye sürüyorum, soğan sarımsak daha çok çıkarır
ya soğanın tüyleri azalttığını kendi gözlerimle gördüm. Bence sen sadece sarımsak sür bitek o işe yarıyor kaş çıkarmada benim arkadaşımda sarımsak yağını kullanıyodu işe yarıyor demişti

marbles merhaba çokça duyuyorum şu limontuz olayını ben bikere denedim gerçi istikrarlı değildim pek
merak ettim de halen devam ediyormusun limontuza sonuçları nasıl şuan

marbles merhaba çokça duyuyorum şu limontuz olayını ben bikere denedim gerçi istikrarlı değildim pek
merak ettim de halen devam ediyormusun limontuza sonuçları nasıl şuan
Ne yazık ki devam edemedim bi' süre jilete dönmek zorunda kaldım ve eski haline döndü. Ama istikrarlı olursanız zamanınız da varsa kesinlikle deneyin derim kullandığım zaman içerisinde çok faydasını görmüştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…