Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla bunu bende deneyeceğim ama arkadaşın dediği gibi kararma olurmu diye korkmuştum koltuk altı için :18::18:ama dediğin gibi olmuyorsa valla iyi olcak bu çözüm limon ve tuz küründen kkorkuyorum sebebide çok acı vermesi ama soğan o kadar yapmaz diye tahmin ediyorum bakalım en kısa zamanda ne olacak sonuçlar ,ayy bıktım vallahi bennn beyaz tenli ve koyu renk tüylü olursanız çok fenaa oluyor durumlarrr ,yazın şöyle doyasıya kıyafet giyemiyorumm yaaa bu tüyler yüzünden
ya şimdi ben bacakta denedim kararmadı koltukaltına jilet sürdüysen zaten bi kere kararmış oluyo bnde sürmüştüm hafif bi karaltı var bendede ama daha soğanı koltkaltma denemedim deniycemde zaten :) limonda soğanda sızlıyo biraz amaa soğan daha az bende beyaz tenliyim ama ttüylerim siyah bide yüzümdede var tüy sendede varmıı?
peki yüzündeki tüylere bişey kullanıyomusun bendede var çok çıkar diye alamıyorumda sadece cene altımı o kadar
Bende 2 hafta önce göbek deliğimin etrafındaki tüyleri aldım ağdayla ve soğanı rendeleyip sürdüm. Yaklaşık 3,5 saat bekletip yıkadım. 2 hafta geçti 2-3 tane falan tüy cıktı onlarda cok ince bakalım..
Bugünde bikini bölgesine ağda yapıp sürdüm yine soğanı.. 2-3 hafta sonra gelişmeleri yazarım.
illa ağda mı yapmak gerekiyo. 18 yaşındayım . genelde her bölgemde epilasyon aleti kullanıyorum. epilasyonla da olur mu yani ?
illa ağda mı yapmak gerekiyo. 18 yaşındayım . genelde her bölgemde epilasyon aleti kullanıyorum. epilasyonla da olur mu yani ?
ya simdi soğanı sürünce hafif bi sızlama oluyor demişsin ya bende hiç bişey olmadı sızlama yanma felan acaba işe yaramadımı? vede ben soğanı sürdünkten herhangi bişey(krem gibi) şeyler sürsek işe yaramaz dimi?:44:
ya soğanın tüyleri azalttığını kendi gözlerimle gördüm. Bence sen sadece sarımsak sür bitek o işe yarıyor kaş çıkarmada benim arkadaşımda sarımsak yağını kullanıyodu işe yarıyor demiştisoğanı ben kaşlarım gürleşsin diye sürüyorum, soğan sarımsak daha çok çıkarır
limonu ortadan kesip kalın tuza batırıyorum ovalayarak suruyorum agda yaptıgım yere bikini bolgemde cok faydasını gordum evet baya yakıyo ama benım gibi canın fazla tatlı degilse dene
limon yakıyo evet ama ben dayanabiliyorum cokt a faydasını gordum bu sefer bide soganı deniycem umarım bnde memnun kalırım
Ne yazık ki devam edemedim bi' süre jilete dönmek zorunda kaldım ve eski haline döndü. Ama istikrarlı olursanız zamanınız da varsa kesinlikle deneyin derim kullandığım zaman içerisinde çok faydasını görmüştüm.marbles merhaba çokça duyuyorum şu limontuz olayını ben bikere denedim gerçi istikrarlı değildim pek
merak ettim de halen devam ediyormusun limontuza sonuçları nasıl şuan