• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan ve limon-tuz karışımını denedim kızlar :)

illa ağda mı yapmak gerekiyo. 18 yaşındayım . genelde her bölgemde epilasyon aleti kullanıyorum. epilasyonla da olur mu yani ?

valla bunu bende deneyeceğim ama arkadaşın dediği gibi kararma olurmu diye korkmuştum koltuk altı için :18::18:ama dediğin gibi olmuyorsa valla iyi olcak bu çözüm limon ve tuz küründen kkorkuyorum sebebide çok acı vermesi ama soğan o kadar yapmaz diye tahmin ediyorum :34:bakalım en kısa zamanda ne olacak sonuçlar ,ayy bıktım vallahi bennn beyaz tenli ve koyu renk tüylü olursanız çok fenaa oluyor durumlarrr ,yazın şöyle doyasıya kıyafet giyemiyorumm yaaa bu tüyler yüzünden :14::14:

ya şimdi ben bacakta denedim kararmadı koltukaltına jilet sürdüysen zaten bi kere kararmış oluyo bnde sürmüştüm hafif bi karaltı var bendede ama daha soğanı koltkaltma denemedim deniycemde zaten :) limonda soğanda sızlıyo biraz amaa soğan daha az :D bende beyaz tenliyim ama ttüylerim siyah bide yüzümdede var tüy sendede varmıı?

peki yüzündeki tüylere bişey kullanıyomusun bendede var çok çıkar diye alamıyorumda sadece cene altımı o kadar

Bende 2 hafta önce göbek deliğimin etrafındaki tüyleri aldım ağdayla ve soğanı rendeleyip sürdüm. Yaklaşık 3,5 saat bekletip yıkadım. 2 hafta geçti 2-3 tane falan tüy cıktı onlarda cok ince bakalım..
Bugünde bikini bölgesine ağda yapıp sürdüm yine soğanı.. 2-3 hafta sonra gelişmeleri yazarım.

göbek kısmımda bendede var ya sinir oluyorum bende alıyorum bide ben deneyeyim bakalım şu kürü

illa ağda mı yapmak gerekiyo. 18 yaşındayım . genelde her bölgemde epilasyon aleti kullanıyorum. epilasyonla da olur mu yani ?

oluyor.. ben 1,5 aydır deniyorum epilasyon aletiyle tüyleri aldıktan hemen sonra bir limonun içine iki tatlı kaşığı tuz karıştırıp sürüyorum 2-3 bazen 4 saat bekliyorum.. bir buçuk aydır çıktıkça alıyorum şu an bacağımda neredeyse hiç kalmadı yaz tatili de işime geldi tüyler çıktıkça aldım koltuk altında neredeyse %60 azalma var bikini bölgesine pek yanaşamıyorum makineyle kökten almaya.. biraz alıp denemiştim o aldığım kısım hiç çıkmadı.. ama tabi makineyle bikini bölgesini alamıyorum çok acıyo :( ilerleyen zamanlarda koltuk altındaki tüylerde geçerse sıra bikini bölgesine gelicek gerekirse kuaförde ağda yaptırıcam(çok çekiniyorum da baskasına yaptırmaya) :) kızlar bu gerçekten kesin çözüm yüzyılın icadı budur işte bundan daha yararlı bi şey daha gördünüz mü :D büyük bi dertten kurutluyoruz

tabii şu ana kadar kimsede bi yan etki görüldü mü bilmiyorum arkdaslarıma söylemeye çekiniyorum bu yüzden sizde herhangi bir yan etki varsa yazın..

ya simdi soğanı sürünce hafif bi sızlama oluyor demişsin ya bende hiç bişey olmadı sızlama yanma felan acaba işe yaramadımı? vede ben soğanı sürdünkten herhangi bişey(krem gibi) şeyler sürsek işe yaramaz dimi?:44:

ya ben ağdayla hemen aldıktan sonra sürdüğüm için sızladı aradan zaman geçip sürdüysen sızlamamasının nedeni budur yani :D

soğanı ben kaşlarım gürleşsin diye sürüyorum, soğan sarımsak daha çok çıkarır
ya soğanın tüyleri azalttığını kendi gözlerimle gördüm. Bence sen sadece sarımsak sür bitek o işe yarıyor kaş çıkarmada benim arkadaşımda sarımsak yağını kullanıyodu işe yarıyor demişti

limonu ortadan kesip kalın tuza batırıyorum ovalayarak suruyorum agda yaptıgım yere bikini bolgemde cok faydasını gordum evet baya yakıyo ama benım gibi canın fazla tatlı degilse dene:34:

limon yakıyo evet ama ben dayanabiliyorum cokt a faydasını gordum bu sefer bide soganı deniycem umarım bnde memnun kalırım:31:

marbles merhaba çokça duyuyorum şu limontuz olayını ben bikere denedim gerçi istikrarlı değildim pek
merak ettim de halen devam ediyormusun limontuza sonuçları nasıl şuan

marbles merhaba çokça duyuyorum şu limontuz olayını ben bikere denedim gerçi istikrarlı değildim pek
merak ettim de halen devam ediyormusun limontuza sonuçları nasıl şuan
Ne yazık ki devam edemedim bi' süre jilete dönmek zorunda kaldım ve eski haline döndü. Ama istikrarlı olursanız zamanınız da varsa kesinlikle deneyin derim kullandığım zaman içerisinde çok faydasını görmüştüm.

Back