• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan ve limon-tuz karışımını denedim kızlar :)

Keşke dün görmüş olsaydım bu başlığı.. Neyse bir dahaki ağda zamanımda denicem şu soğan olayını :31: teşekkürler :16:

:18::18::18:tırstım şimdii epilatör geldiğinde kullanmaya korkçam vallahi :52::52::52::52:

bacakta denemem canım orayı alıştırdım artık ağdaya hep ağda yapıyorum bacakta :1::1:

ozan yağını araştırayım bakayım

yüz ifadelerine gelince mesaj yazarken alltta var tıklıosun onlaraaa öle yapıyorum ben ama sende çıkmıyormu ki msj yazdığın tablonun altında ,eğer çıkmıyorsa forumda arşatır bu konu hakkındada bilgi veren yer vardı diye hatırlıyorum :26:

ayyyy korkma sakın yaa valla bak üzülürüm benim yüzümden oldu diyee :(( yok bende çıkmıyoo ya forumda ne yazıp araştırcam ki ??

ayyyy korkma sakın yaa valla bak üzülürüm benim yüzümden oldu diyee :(( yok bende çıkmıyoo ya forumda ne yazıp araştırcam ki ??

Kontol Paneli - Seçenekleri Düzenle - Mesaj Elementlerini Değiştir bölümünde 'Grafikleri Göster' bölümü işaretli mi?
şöyle bir yorum buldum eskilerden bir tane daha var bunu dene canım olmazsa yine diğerini atıcam yorum bakalım olucakmı

Kontol Paneli - Seçenekleri Düzenle - Mesaj Elementlerini Değiştir bölümünde 'Grafikleri Göster' bölümü işaretli mi?
şöyle bir yorum buldum eskilerden bir tane daha var bunu dene canım olmazsa yine diğerini atıcam yorum bakalım olucakmı

canım kontrol paneli secenekleri düzenleye gir ,çeşitli seçenekler var orda mesaj editörü var ,basit editördü benmkisi ,gelişmiş düzenleyici yaptım ,şimdi ekleyebiliyorum inş seninde düzelir,dmeiş biriside dene bakalım he ikisinide canımmm :34:

soğanı suyuyla derken canım ? :)) rendeleyip olduğu gibi o küçük soğan parçalarınımı sürücez? :))
aynen öyle suyuyla ve parçalarıyla yedir alınmış bölgeye masaj yaparak sonra bölge üzerinde kalan soğan parçarını elinle al 4 saat sonra yıka

valla bunu bende deneyeceğim ama arkadaşın dediği gibi kararma olurmu diye korkmuştum koltuk altı için :18::18:ama dediğin gibi olmuyorsa valla iyi olcak bu çözüm limon ve tuz küründen kkorkuyorum sebebide çok acı vermesi ama soğan o kadar yapmaz diye tahmin ediyorum :34:bakalım en kısa zamanda ne olacak sonuçlar ,ayy bıktım vallahi bennn beyaz tenli ve koyu renk tüylü olursanız çok fenaa oluyor durumlarrr ,yazın şöyle doyasıya kıyafet giyemiyorumm yaaa bu tüyler yüzünden :14::14:

http://www.kadinlarkulubu.com/evde-...armasi-icin-dogal-etkili-yontemler-nedir.html bak burda tuzlu su formülü vermişlerr dene istersen :21: belki işe yarar :13:

ben bugun genital bölgeme limon tuz karışımını sürdüm (eldivenle alıyorum ben) gelişmelerden haberdar ederim sizi:3:

valla bunu bende deneyeceğim ama arkadaşın dediği gibi kararma olurmu diye korkmuştum koltuk altı için :18::18:ama dediğin gibi olmuyorsa valla iyi olcak bu çözüm limon ve tuz küründen kkorkuyorum sebebide çok acı vermesi ama soğan o kadar yapmaz diye tahmin ediyorum :34:bakalım en kısa zamanda ne olacak sonuçlar ,ayy bıktım vallahi bennn beyaz tenli ve koyu renk tüylü olursanız çok fenaa oluyor durumlarrr ,yazın şöyle doyasıya kıyafet giyemiyorumm yaaa bu tüyler yüzünden :14::14:

http://www.kadinlarkulubu.com/evde-...armasi-icin-dogal-etkili-yontemler-nedir.html bak burda tuzlu su formülü vermişlerr dene istersen :21: belki işe yarar :13:
bakıcam bakalım sayfaya saolasın şeker:34:

ben bugun genital bölgeme limon tuz karışımını sürdüm (eldivenle alıyorum ben) gelişmelerden haberdar ederim sizi:3:
güzel haberlerle dönmeni bekliyoruz şeker :34::27:

bu arada epilatör geldi :1::1::1::1::1:

biraz önce bacak denedim bir kısmına ,sonra koltuk altına denedim ama tabi öncesinde buz ile soğutma yaptım yapacağım bölgeyi ,öle yapınca çok fazla hissetmedim acısını ki bennn çok canı kıymetliyimdirrr sadece püf noktası şey ;yapacağın bölgeyi çok soğutmak ve gergin tutmak ,böle olunca acı en aza iniyor şahsen kızlar jilet kullanacağınıza epilatör kullanın daha iyi bugün bunu anladım bakalım nasıl çıkıcak yeni gelen tüyler umarım jilet etsi yaratmaz ,bunda çekme kuvveti uygulanıyor kesme hareketi yok çünkü :18::18::18::18:umarım iyi olur herşey :23::23::23:

Bende 2 hafta önce göbek deliğimin etrafındaki tüyleri aldım ağdayla ve soğanı rendeleyip sürdüm. Yaklaşık 3,5 saat bekletip yıkadım. 2 hafta geçti 2-3 tane falan tüy cıktı onlarda cok ince bakalım..
Bugünde bikini bölgesine ağda yapıp sürdüm yine soğanı.. 2-3 hafta sonra gelişmeleri yazarım.

ben bikini bölgesine limon sürüp denedim ve 1 haftada çıkan tüylerim hala çıkmadı çıkanlarda tek tük yani sevindim bendee doğal yollarla kurtuluyoruz ne güzel yaaa :D

Tamam bende yarın denicem ::41:

1 epitele ağda yapılacak sonra limon tuz bide Eylül'den itibaren dolunayı takip edicem kurtulursam bu kıllardan:21:

Back