Soğan ve limon-tuz karışımını denedim kızlar :)

Keşke dün görmüş olsaydım bu başlığı.. Neyse bir dahaki ağda zamanımda denicem şu soğan olayını teşekkürler

soğanı suyuyla derken canım ? :)) rendeleyip olduğu gibi o küçük soğan parçalarınımı sürücez? :))
aynen öyle suyuyla ve parçalarıyla yedir alınmış bölgeye masaj yaparak sonra bölge üzerinde kalan soğan parçarını elinle al 4 saat sonra yıka

ben bugun genital bölgeme limon tuz karışımını sürdüm (eldivenle alıyorum ben) gelişmelerden haberdar ederim sizi

Bende 2 hafta önce göbek deliğimin etrafındaki tüyleri aldım ağdayla ve soğanı rendeleyip sürdüm. Yaklaşık 3,5 saat bekletip yıkadım. 2 hafta geçti 2-3 tane falan tüy cıktı onlarda cok ince bakalım..
Bugünde bikini bölgesine ağda yapıp sürdüm yine soğanı.. 2-3 hafta sonra gelişmeleri yazarım.

ben bikini bölgesine limon sürüp denedim ve 1 haftada çıkan tüylerim hala çıkmadı çıkanlarda tek tük yani sevindim bendee doğal yollarla kurtuluyoruz ne güzel yaaa

Tamam bende yarın denicem :

1 epitele ağda yapılacak sonra limon tuz bide Eylül'den itibaren dolunayı takip edicem kurtulursam bu kıllardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…