Soğan ve limon-tuz karışımını denedim kızlar :)

hayat95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2012
125
1
46
forumda yazan tüy azaltma formüllerini uyguladım bende.sol bacağıma limon sağ bacağıma soğan sürdüm ve denedim . benm normalde ağdayla 1 haftaya tüylerim çıkar bunları sürünce 2 hafta fln sonra çıktı soğan bence limondan daha iyi hem tüyler ince hemde daha seyrek soğanı kullanmanızı öneririm gerçekten işe yarıyoda benm sorum bu soğanı yüzde deniyeniniz var mı hiç??

ay nasıl yani ben o formülleri görmedim bilmiyorum da bi anlatsan canım nasıl uyguladın çiğ mi sürdün ağdadan sonra -falan mı uyguladın ki? :)

şimdi arkadaşlarr anlatıyorum oturdum bacaklarıma bi güzel sir ağda yaptım benim cildim hassas old için pempe sir ağda kullanıyorum. ağdayla aldktan sonra temizleyin bacağınızı ağda temizleme mendiliylee(bu arada mendili yoksa sizde bebek yağıda oluyo peçeteye felan döküp sürün temizleyin). biraz bekleyin kurusun tüylerini aldığınız bölge. sonra küçük bi soğan bir alt bacağa yetiyo zaten alın onu rendede rendeleyin soğanı suyuyla beraber sürün bölgeye iyice masaj yapar gibi yedirin. 4 saat kadar soğanlı bölgeye su deydirmeyin sakın işe yaramaz yoksa 4 saat geçince yıkayın.2 hafta sonra alınan tüylerden daha ince ve seyrek oldğnu görceksiniz en azından bende öyle olduu

takıldığınız sormak istediğiniz bi yer olursa sorunn kolay gelsin

limon karışımında anlatıyım yinede deneyin siz belki sizde daha iyi işe yarar bir limonu sıkın için 1 tatlı kaşığı gibi tuz dökün ben göz kararı yaptım baya sızlıyo en başta ama sonra geçiyor 4 saat beklyp ardından suyla yıkayınn

ben limon tuzu yapıyorum cok iyi geliyo batıklarada iyi geliyo.sogan nsıl peki en cok hangisi yakıyo ve en etkilisi hngisi.ayrıca sogan kararma yapmazmı

ben limon tuzu yapıyorum cok iyi geliyo batıklarada iyi geliyo.sogan nsıl peki en cok hangisi yakıyo ve en etkilisi hngisi.ayrıca sogan kararma yapmazmı

limon daha çok yakıyo.soğan kokar diye düşünüyosunuz ama çokta kötü kokmuyo.ben soğanı daha faydalı gördüm seyrekleşti tüyler(ağdadan önce jiletle alıyodum bi yerden 3 tane tüy çıkıyodu normalde ama şimdi bi yerden 1 tane tüy çıkıyo baya da azaldı benm gördüğüğm kadarıyla bugun yarın yaparım yine ağda sürerim bu sefer soğanı bakalım nolcak haaa bide bacağımda soğan hiç kararma yapmadı :)

limon tuzunu nasıl uyguluyorsn.keseyle iyi geliyor diye okumuştm batıklara.batığım cok benim

1 tane limonu sıkıyorum tabağa üstüne 1 çay kaşığından fazla 1 tatlı kaşığından az tuz döküyorum karıştır iyce elinle tüy alınan bölgeye masaj yaparak sürr yedir iyice limon sürdükten 4 saat sonra yıka limonlu bölgeyi tamamdıırr batıklara iyi gelirmi bilmiyorum. batıklarla ilgili başlıklar vardı bence onları incele

limon tuzunu nasıl uyguluyorsn.keseyle iyi geliyor diye okumuştm batıklara.batığım cok benim

1 tane limonu sıkıyorum tabağa üstüne 1 çay kaşığından fazla 1 tatlı kaşığından az tuz döküyorum karıştır iyce elinle tüy alınan bölgeye masaj yaparak sürr yedir iyice limon sürdükten 4 saat sonra yıka limonlu bölgeyi tamamdıırr batıklara iyi gelirmi bilmiyorum. batıklarla ilgili başlıklar vardı bence onları incele

valla bunu bende deneyeceğim ama arkadaşın dediği gibi kararma olurmu diye korkmuştum koltuk altı için :18::18:ama dediğin gibi olmuyorsa valla iyi olcak bu çözüm limon ve tuz küründen kkorkuyorum sebebide çok acı vermesi ama soğan o kadar yapmaz diye tahmin ediyorum bakalım en kısa zamanda ne olacak sonuçlar ,ayy bıktım vallahi bennn beyaz tenli ve koyu renk tüylü olursanız çok fenaa oluyor durumlarrr ,yazın şöyle doyasıya kıyafet giyemiyorumm yaaa bu tüyler yüzünden

bilgisayar donunca böyle peşpeşe aynı mesaj geliyo haha

pc den değil şeker siteden kaynaklı oluyor bu şeyler demin bendede aynısı oldu bir türlü yollayamadım msjları

limonu ortadan kesip kalın tuza batırıyorum ovalayarak suruyorum agda yaptıgım yere bikini bolgemde cok faydasını gordum evet baya yakıyo ama benım gibi canın fazla tatlı degilse dene

limon yakıyo evet ama ben dayanabiliyorum cokt a faydasını gordum bu sefer bide soganı deniycem umarım bnde memnun kalırım

limon yakıyo evet ama ben dayanabiliyorum cokt a faydasını gordum bu sefer bide soganı deniycem umarım bnde memnun kalırım[/QUOTE]

umarım sendede iyi işe yararr bu soğan bende yüzüm için denemeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…