ben limon tuzu yapıyorum cok iyi geliyo batıklarada iyi geliyo.sogan nsıl peki en cok hangisi yakıyo ve en etkilisi hngisi.ayrıca sogan kararma yapmazmılimon karışımında anlatıyım yinede deneyin siz belki sizde daha iyi işe yarar bir limonu sıkın için 1 tatlı kaşığı gibi tuz dökün ben göz kararı yaptım baya sızlıyo en başta ama sonra geçiyor 4 saat beklyp ardından suyla yıkayınn
ben limon tuzu yapıyorum cok iyi geliyo batıklarada iyi geliyo.sogan nsıl peki en cok hangisi yakıyo ve en etkilisi hngisi.ayrıca sogan kararma yapmazmı
ben limon tuzu yapıyorum cok iyi geliyo batıklarada iyi geliyo.sogan nsıl peki en cok hangisi yakıyo ve en etkilisi hngisi.ayrıca sogan kararma yapmazmı
limon tuzunu nasıl uyguluyorsn.keseyle iyi geliyor diye okumuştm batıklara.batığım cok benim
limon tuzunu nasıl uyguluyorsn.keseyle iyi geliyor diye okumuştm batıklara.batığım cok benim
valla bunu bende deneyeceğim ama arkadaşın dediği gibi kararma olurmu diye korkmuştum koltuk altı için :18::18:ama dediğin gibi olmuyorsa valla iyi olcak bu çözüm limon ve tuz küründen kkorkuyorum sebebide çok acı vermesi ama soğan o kadar yapmaz diye tahmin ediyorumlimon daha çok yakıyo.soğan kokar diye düşünüyosunuz ama çokta kötü kokmuyo.ben soğanı daha faydalı gördüm seyrekleşti tüyler(ağdadan önce jiletle alıyodum bi yerden 3 tane tüy çıkıyodu normalde ama şimdi bi yerden 1 tane tüy çıkıyo baya da azaldı benm gördüğüğm kadarıyla bugun yarın yaparım yine ağda sürerim bu sefer soğanı bakalım nolcak haaa bide bacağımda soğan hiç kararma yapmadı :)
bilgisayar donunca böyle peşpeşe aynı mesaj geliyo haha
limonu ortadan kesip kalın tuza batırıyorum ovalayarak suruyorum agda yaptıgım yere bikini bolgemde cok faydasını gordum evet baya yakıyo ama benım gibi canın fazla tatlı degilse denelimon tuzunu nasıl uyguluyorsn.keseyle iyi geliyor diye okumuştm batıklara.batığım cok benim
limon yakıyo evet ama ben dayanabiliyorum cokt a faydasını gordum bu sefer bide soganı deniycem umarım bnde memnun kalırımlimon daha çok yakıyo.soğan kokar diye düşünüyosunuz ama çokta kötü kokmuyo.ben soğanı daha faydalı gördüm seyrekleşti tüyler(ağdadan önce jiletle alıyodum bi yerden 3 tane tüy çıkıyodu normalde ama şimdi bi yerden 1 tane tüy çıkıyo baya da azaldı benm gördüğüğm kadarıyla bugun yarın yaparım yine ağda sürerim bu sefer soğanı bakalım nolcak haaa bide bacağımda soğan hiç kararma yapmadı :)
valla bunu bende deneyeceğim ama arkadaşın dediği gibi kararma olurmu diye korkmuştum koltuk altı için :18::18:ama dediğin gibi olmuyorsa valla iyi olcak bu çözüm limon ve tuz küründen kkorkuyorum sebebide çok acı vermesi ama soğan o kadar yapmaz diye tahmin ediyorumbakalım en kısa zamanda ne olacak sonuçlar ,ayy bıktım vallahi bennn beyaz tenli ve koyu renk tüylü olursanız çok fenaa oluyor durumlarrr ,yazın şöyle doyasıya kıyafet giyemiyorumm yaaa bu tüyler yüzünden
ya şimdi ben bacakta denedim kararmadı koltukaltına jilet sürdüysen zaten bi kere kararmış oluyo bnde sürmüştüm hafif bi karaltı var bendede ama daha soğanı koltkaltma denemedim deniycemde zaten :) limonda soğanda sızlıyo biraz amaa soğan daha azbende beyaz tenliyim ama ttüylerim siyah bide yüzümdede var tüy sendede varmıı?
valla bunu bende deneyeceğim ama arkadaşın dediği gibi kararma olurmu diye korkmuştum koltuk altı için :18::18:ama dediğin gibi olmuyorsa valla iyi olcak bu çözüm limon ve tuz küründen kkorkuyorum sebebide çok acı vermesi ama soğan o kadar yapmaz diye tahmin ediyorumbakalım en kısa zamanda ne olacak sonuçlar ,ayy bıktım vallahi bennn beyaz tenli ve koyu renk tüylü olursanız çok fenaa oluyor durumlarrr ,yazın şöyle doyasıya kıyafet giyemiyorumm yaaa bu tüyler yüzünden
ya şimdi ben bacakta denedim kararmadı koltukaltına jilet sürdüysen zaten bi kere kararmış oluyo bnde sürmüştüm hafif bi karaltı var bendede ama daha soğanı koltkaltma denemedim deniycemde zaten :) limonda soğanda sızlıyo biraz amaa soğan daha azbende beyaz tenliyim ama ttüylerim siyah bide yüzümdede var tüy sendede varmıı?
benim yüzümde öle yok canım benim ama diğer bölgeler offfff çok fena durumdaaaa
çok özen gösteirim ve hergün artık jiletle yapa yapa koltuk altı bölgem çok kararma yaptı bende açıkçası çare arıyordum
dünde kociş benden habersiz kampanyada diye Braun Silk-Epil 5 / 5185 'Young Beauty' Epilatör bunu almış istiyordum böle bişi ama açıkçası korkuyorum kullanmaya , o makine çalışırken çıkan ses öldürüo beni
güzellik salonu arıyorum bir tülü cevap yazan olmadı valla konumada
hiç arkadaş çevremde yok sorsam birine öle
işte çareyi kk da arrıyorum bakalım
şöyle pamuk gibi bembeyaz olabilecekmiyim ,istediğimi istediğim zaman giyebilecekmiyim
ahhhh ahhhhhh dertliyim şeker bu konudaaa
yok mu hiç arkadaş çevreniz edremit ilçesinde bir sorsanız onlara falan konu açtım ama hala cevap gelmedi
UMUTSUZZZ VAKAAAAAA OLDUM ARTIKKKK
benim yüzümde öle yok canım benim ama diğer bölgeler offfff çok fena durumdaaaa
çok özen gösteirim ve hergün artık jiletle yapa yapa koltuk altı bölgem çok kararma yaptı bende açıkçası çare arıyordum
dünde kociş benden habersiz kampanyada diye Braun Silk-Epil 5 / 5185 'Young Beauty' Epilatör bunu almış istiyordum böle bişi ama açıkçası korkuyorum kullanmaya , o makine çalışırken çıkan ses öldürüo beni
güzellik salonu arıyorum bir tülü cevap yazan olmadı valla konumada
hiç arkadaş çevremde yok sorsam birine öle
işte çareyi kk da arrıyorum bakalım
şöyle pamuk gibi bembeyaz olabilecekmiyim ,istediğimi istediğim zaman giyebilecekmiyim
ahhhh ahhhhhh dertliyim şeker bu konudaaa
yok mu hiç arkadaş çevreniz edremit ilçesinde bir sorsanız onlara falan konu açtım ama hala cevap gelmedi
UMUTSUZZZ VAKAAAAAA OLDUM ARTIKKKK
epilatör aletini bikere kullandım ben kuzeniminkini koltuklatımı aldı aman allahım o nasıl bi acıı bide canım çok tatlıdır bnm dayanamam öylee dedim neyse girdik bi işe tamamlaylım bari ilk aldım diye tahrişte oldu bide cildim hassas bütün gün krem sürerek dolandımönce bacağında dene braun u şekerim ona göre bi karar ver ama makineye 1-2 alışta alışıyomuşn benm kuzenim tüm vucudunu makineyle alıyo artk bağımlılk yapmş habire alıyo D edremit çevresini hiç bilmiyorm valla istanbuldayım ben haaa bide şimdi yanlış bilgi vermek istememde ozon yağı varya o ciltteki lekelere iyi geliyomuş diye duydum koltukaltı kararmasına iyi gelirmi bilemedim yinede aklında bulunsun araştır yinede sen haaa bide şu yüz ifadelerini nasıl yapıyosunuz yaa bnde bi türlü çıkmıyo şu danseden smile lar
epilatör aletini bikere kullandım ben kuzeniminkini koltuklatımı aldı aman allahım o nasıl bi acıı bide canım çok tatlıdır bnm dayanamam öylee dedim neyse girdik bi işe tamamlaylım bari ilk aldım diye tahrişte oldu bide cildim hassas bütün gün krem sürerek dolandımönce bacağında dene braun u şekerim ona göre bi karar ver ama makineye 1-2 alışta alışıyomuşn benm kuzenim tüm vucudunu makineyle alıyo artk bağımlılk yapmş habire alıyo D edremit çevresini hiç bilmiyorm valla istanbuldayım ben haaa bide şimdi yanlış bilgi vermek istememde ozon yağı varya o ciltteki lekelere iyi geliyomuş diye duydum koltukaltı kararmasına iyi gelirmi bilemedim yinede aklında bulunsun araştır yinede sen haaa bide şu yüz ifadelerini nasıl yapıyosunuz yaa bnde bi türlü çıkmıyo şu danseden smile lar
:18::18::18:tırstım şimdii epilatör geldiğinde kullanmaya korkçam vallahi
bacakta denemem canım orayı alıştırdım artık ağdaya hep ağda yapıyorum bacakta
ozan yağını araştırayım bakayım
yüz ifadelerine gelince mesaj yazarken alltta var tıklıosun onlaraaa öle yapıyorum ben ama sende çıkmıyormu ki msj yazdığın tablonun altında ,eğer çıkmıyorsa forumda arşatır bu konu hakkındada bilgi veren yer vardı diye hatırlıyorum :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?