yok gibi, olsa güzel olurdu soğan kürü yapıyorum bende bitince incir+havuca başlayacağımHala birılerı varmi buralarda
kaç gun geciktıBende bu ay soğan kuru yaptim adetin gecikti şuan inş hamileyimdir
Hayırlisi bakalim kan testı yaptıra bilirsın2 gün gecikti
Kan testı yaptıra bilirsın2 gün gecikti
İnçir kuruyle havuç kurunu aynı anda yap bence.ben ikisini aynı anda içtım 21 gun beklemedeyım olmazsa tekrar 21 gun inşallah olur adetıme 7 gun varmerhaba arkadaslar bende eylulde sogan kuru yaptim ve adetim tam gununde geldi ve adet gunu basladim incir kurune bugun 2 ci gunum birbirimize destek oluruz burda guzel sonuclarda aliriz ins ALLAH
Merak ettım test yaptınızmı2 gün gecikti
Selam canim suanda adetliyim adetim bitson incine havucda qaticamİnçir kuruyle havuç kurunu aynı anda yap bence.ben ikisini aynı anda içtım 21 gun beklemedeyım olmazsa tekrar 21 gun inşallah olur adetıme 7 gun var
Hayırlisı olsun üzülmeHasta oldum dun
Allah gönlüne göre ne istıyorsan versın herkezin yüzü güler inşallahSelam canim suanda adetliyim adetim bitson incine havucda qaticam
Bende bugün hasta oldum sogan kürü yapmıstım bu ay, 4 gün erken oldumHasta oldum dun
Ins ALLAH canim kimsenin kucaqini bos birakmasin rabbimAllah gönlüne göre ne istıyorsan versın herkezin yüzü güler inşallah
Ins ALLAH canim kimsenin kucaqini bos birakmasin rabbim
Merhaba Dr. Gittınızmi sorun varmiMerhaba bayanlar,
Ben yeni uye oldum. Ne yazikki 1,5 sene oldu ve henuz hamile kalamadim. Adetim herzaman duzenli olurdu. Son bir kac aydir 35 gune kadar sarkti. Uzadigi an hamilemiyim diye hemen test yaptim ama ne yazikki. Annem arkadasindan sogan kurunu duymus benimde denememi tavsiye etti. Gecen ay denedim ve yine sonuc negatif. Bir cok arkadasimin hamile haberi geldikce seviniyorum ama kendim icin de uzuluyorum. Hislerimi paylasmak icin uye oldum. Bu surec cok yipratici ve uzucu oluyor. Allah isteyen herkese nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?