Soğan ve İncir Kürü sonrasında hamile kaldım!!!!!! Deneyin derim...

Bende inçir ve havuç kürü yaptım adetime 8 gun var belemedeyım inşallah hamile olurum

merhaba arkadaslar bende eylulde sogan kuru yaptim ve adetim tam gununde geldi ve adet gunu basladim incir kurune bugun 2 ci gunum birbirimize destek oluruz burda guzel sonuclarda aliriz ins ALLAH

merhaba arkadaslar bende eylulde sogan kuru yaptim ve adetim tam gununde geldi ve adet gunu basladim incir kurune bugun 2 ci gunum birbirimize destek oluruz burda guzel sonuclarda aliriz ins ALLAH
İnçir kuruyle havuç kurunu aynı anda yap bence.ben ikisini aynı anda içtım 21 gun beklemedeyım olmazsa tekrar 21 gun inşallah olur adetıme 7 gun var

İnçir kuruyle havuç kurunu aynı anda yap bence.ben ikisini aynı anda içtım 21 gun beklemedeyım olmazsa tekrar 21 gun inşallah olur adetıme 7 gun var
Selam canim suanda adetliyim adetim bitson incine havucda qaticam

Merhaba bayanlar,

Ben yeni uye oldum. Ne yazikki 1,5 sene oldu ve henuz hamile kalamadim. Adetim herzaman duzenli olurdu. Son bir kac aydir 35 gune kadar sarkti. Uzadigi an hamilemiyim diye hemen test yaptim ama ne yazikki. Annem arkadasindan sogan kurunu duymus benimde denememi tavsiye etti. Gecen ay denedim ve yine sonuc negatif. Bir cok arkadasimin hamile haberi geldikce seviniyorum ama kendim icin de uzuluyorum. Hislerimi paylasmak icin uye oldum. Bu surec cok yipratici ve uzucu oluyor. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Merhaba Dr. Gittınızmi sorun varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…