- 10 Aralık 2013
- 254
- 9
- 68
soğan kürü art arda 2 defa uygulanıyor ama değil mi:44:
Kist problemi olanlarda 4 defa uygulanabiloyor canim.kist yoksa 2 defa yeterli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
soğan kürü art arda 2 defa uygulanıyor ama değil mi:44:
Kist problemi olanlarda 4 defa uygulanabiloyor canim.kist yoksa 2 defa yeterli
hormon testi yaptırdı bişe çıkmadı hormon testinde ben soğan küründen önce incir kürüne başladım ne kadar faydalı olur bilmiorum ama stres yapmamaya çalışıorum ama korkuorumda rabbim yardımcımız olsun inşallah
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum, benim 7 yaşında bir oğlum var yaklaşık 3-4 aydır bir kardeş olsun istedik ona, fakat bu sefer regl olmamaya başladım, 27 günde bir regl olan ben 45-50 gün lere çıktı, doktora gittim reglin 3. günü bakılan TSH , FSH , PROLAKTİN gibi testlere bakıldı prolaktinim hafif yüksek çıktı onun içinde ilaç kullandım, adet olmaya başladım fakat hamilelik oluşmadı diye doktorum klomen verdi günde bir kere , hamilelik yine oluşmadı, bir daha ki ay klomen ve göbekten çatlatma iğnesine rağmen bir tane yumurtam olgunlaşmıştı ve gebelik olmadı, bunun üzerine bende doktorum bir daha farklı bir ilaç vermesine rağmen kullanmadım ve ibrahim saraçoğlunun incir+havuç kürünü uyguladım ve çok inandım olacağına, sonuç:31 mayıs en son regl tarihim şu anda temmuz 9 birkaç gün önce test aldım ve çift çizgi :)))))), bir kaç gün sonra da doktora gideceğim, yani kesinlikle kimyasalla bir gebelik olsun istemiyordum ve doğal yollarla inşallah hamileyim herkse tavsiye ederim
teşekkür ederim amin.
Soğan kuru yaptim ve hamile kaldim allahin izniyle..arkadaşlar gecen ay adetin bitti 15 gün klorsuz suya 1 tane soğan koyup sabah ayri aksam ayri yaptim içtim. O bitince havuç ve incir yedim bol bol.100 tane bismillahirrahmanirrahim yazdim 1 hafta üstümde tasidim.kesimdebende cçok tövbe ettik allahtan hayirli evlat istedik. Amin şükür ki 5 haftalik hamileyim.allah isteyen herkese nasip etsin
Bende sogan kuru yapiyorum bnde incir bassliyim gunde bi kc tane yiyim ins faydasi olut
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
soğan kürü kist için değil mi? başka neye yarıyor
arkadaşlar ben de geçen sene bu zamanlar foliküler kist ve adet düzensizliğinden şikayteçiydim.her şey yolundayken birdenbire kist oluştu.bebek sahibi olmak istiyorduk.ben de her gün bu forumlara girip bir umut ışığı arıyordum.sonra 3 ay düzenli olarak soğan kürünü ve 1 ay da incir + havuç kürünü uyguladım. eşime de sürekli keçiboynuzu kürünü uyguladım bu süre boyunca ve Rabbime şükürler olsun,kürleri uyguladıktan sonraki ilk denememizde hamile kaldım.2 hafta önce çok şükür bebeğimi kucağıma aldım.O zamanlar inş. bebeğimi kucağıma almak nasip olursa ben de buraya yazıcam diye kendime söz vermiştim.çünkü kürü uygulayıp olumlu bi sonuç aldığını yazanları okuyunca nasıl da umutlandığımı,mutlu olduğumu hatırlıyorum.Bunların hepsi tabii ki vesile,ama sebebine sarılıp ALLAH'a çok dua edin arkadaşlar,Rabbim inş. dualarımızı karşılıksız bırakmaz.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.Dualarım sizinle...
çikolata kistine iyi geliyormuş ve idrar yolları iltihabı, kanalların tıkalılığı ve adet düzensizliklerine de iyi geliyormuş.
çok iyi idrar söktürücü olduğu söyleniyor.
soğan kürü yapıp bırakır bırakmaz adet oluyorsun.
acaba yapsam mı. tüplerimi bilemiyorum ama diğerleriyle ilgili bi sorunum yok
:44::44::44:
Ben de bu ay soğan kürü yapmayı düşünüyorum. 11 aydır deniyoruz olmuyo, hiçbişey denemedik doğal ya da ilaç tedavisi. sadece bir kere bal+tarçın+çörekotu denedim, onda da adetim 10 gün gecikince bi daha bişey kullanmadım. soğan küründe öyle bir yan etki yaşanır mı yaşayan var mı, yoksa düzene sokuyo mu?