• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan ve İncir Kürü sonrasında hamile kaldım!!!!!! Deneyin derim...

Kist problemi olanlarda 4 defa uygulanabiloyor canim.kist yoksa 2 defa yeterli

ama İbrahim saraçoğlu yılda 2 defadan fazla uygulamayın demedi mi:44: neyse ben ilk uygulamadan sonra hormon testi yaptırcaktm duruma göre 2 yide uygularım o zaman tesekkürler:16:

hormon testi yaptırdı bişe çıkmadı hormon testinde ben soğan küründen önce incir kürüne başladım ne kadar faydalı olur bilmiorum ama stres yapmamaya çalışıorum ama korkuorumda rabbim yardımcımız olsun inşallah

hormon testi yaptırdı bişe çıkmadı hormon testinde ben soğan küründen önce incir kürüne başladım ne kadar faydalı olur bilmiorum ama stres yapmamaya çalışıorum ama korkuorumda rabbim yardımcımız olsun inşallah

Amin inşallah. Bende dün yaptım önce havuçu 5 dk kaynattim sonra aynı suya incir leri bölüp koydum. 15 dk daha kaynattim. Havuç 20 incir 15 dk kaynamiş oldu. Çünkü iftara yakın yaptım ki aç olarak içeyim. Bakalım şifa ALLAH dan. Takmamaya çalışıyorum. RABBIM kimseyi annelik duygusundan mahrum bırakmasın.

merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum, benim 7 yaşında bir oğlum var yaklaşık 3-4 aydır bir kardeş olsun istedik ona, fakat bu sefer regl olmamaya başladım, 27 günde bir regl olan ben 45-50 gün lere çıktı, doktora gittim reglin 3. günü bakılan TSH , FSH , PROLAKTİN gibi testlere bakıldı prolaktinim hafif yüksek çıktı onun içinde ilaç kullandım, adet olmaya başladım fakat hamilelik oluşmadı diye doktorum klomen verdi günde bir kere , hamilelik yine oluşmadı, bir daha ki ay klomen ve göbekten çatlatma iğnesine rağmen bir tane yumurtam olgunlaşmıştı ve gebelik olmadı, bunun üzerine bende doktorum bir daha farklı bir ilaç vermesine rağmen kullanmadım ve ibrahim saraçoğlunun incir+havuç kürünü uyguladım ve çok inandım olacağına, sonuç:31 mayıs en son regl tarihim şu anda temmuz 9 birkaç gün önce test aldım ve çift çizgi :)))))), bir kaç gün sonra da doktora gideceğim, yani kesinlikle kimyasalla bir gebelik olsun istemiyordum ve doğal yollarla inşallah hamileyim herkse tavsiye ederim

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum, benim 7 yaşında bir oğlum var yaklaşık 3-4 aydır bir kardeş olsun istedik ona, fakat bu sefer regl olmamaya başladım, 27 günde bir regl olan ben 45-50 gün lere çıktı, doktora gittim reglin 3. günü bakılan TSH , FSH , PROLAKTİN gibi testlere bakıldı prolaktinim hafif yüksek çıktı onun içinde ilaç kullandım, adet olmaya başladım fakat hamilelik oluşmadı diye doktorum klomen verdi günde bir kere , hamilelik yine oluşmadı, bir daha ki ay klomen ve göbekten çatlatma iğnesine rağmen bir tane yumurtam olgunlaşmıştı ve gebelik olmadı, bunun üzerine bende doktorum bir daha farklı bir ilaç vermesine rağmen kullanmadım ve ibrahim saraçoğlunun incir+havuç kürünü uyguladım ve çok inandım olacağına, sonuç:31 mayıs en son regl tarihim şu anda temmuz 9 birkaç gün önce test aldım ve çift çizgi :)))))), bir kaç gün sonra da doktora gideceğim, yani kesinlikle kimyasalla bir gebelik olsun istemiyordum ve doğal yollarla inşallah hamileyim herkse tavsiye ederim

gözün aydın. bize test sonucu bildir.
kürü anlatsana biz de yapalım :))

ben adetimin altıncı günü felan başladım, kaynamakta olan arıtmış iki su bardağı suya 8-9 adet yıkanmış ortadan ikiye bölünmüş inciri attım ağzı kapalı şekilde tam 15 dakika kaynattım, ayrı bir yerde de yine 2 su bardağı arıtılmış suya yine 2-3 adet birkaç parçaya bölünmüş havucu attım oda ağzı kapalı bir şekilde 20 dakika kadar kaynattım, sonra her ikiside kaynadıktan sonra ikisini bir birine karıştırıp gün boyu bunları içtim aç karnına öğlen yemeği öncesi ve akşam içtim, havuca incirleri 3-4 gün içtikten sonra başladım yaklaşık bir on beş gün devam ettim. sonra bir kaç gün önce evde testle baktım sonuç pozitif ve hamilelik belirtilerimde oluyordu zaten. şimdi birkaç gün sonrada doktora gidicem darısı tüm isteyenlerin başına

teşekkür ederim amin.

Soğan kuru yaptim ve hamile kaldim allahin izniyle..arkadaşlar gecen ay adetin bitti 15 gün klorsuz suya 1 tane soğan koyup sabah ayri aksam ayri yaptim içtim. O bitince havuç ve incir yedim bol bol.100 tane bismillahirrahmanirrahim yazdim 1 hafta üstümde tasidim.kesimdebende cçok tövbe ettik allahtan hayirli evlat istedik. Amin şükür ki 5 haftalik hamileyim.allah isteyen herkese nasip etsin :1::nazar::nazar::72::49:

Önümüzdeki ay bende uygulayacağım.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Soğan kuru yaptim ve hamile kaldim allahin izniyle..arkadaşlar gecen ay adetin bitti 15 gün klorsuz suya 1 tane soğan koyup sabah ayri aksam ayri yaptim içtim. O bitince havuç ve incir yedim bol bol.100 tane bismillahirrahmanirrahim yazdim 1 hafta üstümde tasidim.kesimdebende cçok tövbe ettik allahtan hayirli evlat istedik. Amin şükür ki 5 haftalik hamileyim.allah isteyen herkese nasip etsin :1::nazar::nazar::72::49:

Bende sogan kuru yapiyorum bnde incir bassliyim gunde bi kc tane yiyim ins faydasi olut

kızlar bnde 2ay önce soğan kürünü uyguladım.
adetin 7.günü başlayıp 21gün boyunca
sabah akşam aç karnına içtim.
çikolata kistlerine ve iltihaplara iyi geliyormuş.
bende iltihap yoktu ama yolları temizleyeyim dedim tedbir olsun diye

şimdi incir kürü uyguluyorum.
yarım litre klorsuz kaynamakta olan suyun içine
9-10adet kuru inciri ortadan kırıp atıyorum
15dk kaynatıyorum. ılınınca günde 1 kez
sabah aç karnına, kahvaltıdan 20dk önce içiyorum
21gün incir- 7gün ara- 21gün kür
toplamda 42gün uygulanmalı
yumurtlama olmuyo diyenler
yada yumurtlama oluşuyo ama yumurta gelişmiyo diyenler yapabilir

havuca gelnce.
ADET DÜZENİ 30-35 GÜNÜ GEÇENLER BUNA HAVUCU İLAVE EDECEKLER.
yani 26-28günde adet olanlar için gerek yok.
ben eklemiyorum mesela.
ama eklenecekse;
havucu ayrı bir kapta
yarım litre klorsuz kaynayan suya ikiye böl içine ekle
20dk kapağı kapalı kaynat
ılınınca ikisini karıştır
sabah aç karnına güne 1 bardak için.

ama dikkat wcden çıkmak biraz zor oluyo :)
incirin kabızlığa da çare olduğu düşünülürse ikisi bir arada çıkmış oluyo bana iyi geldi valla :))
:52::52:

Bende sogan kuru yapiyorum bnde incir bassliyim gunde bi kc tane yiyim ins faydasi olut

canım iki kürü aynı anda uygulama. önce soğan kürü bitsin sonra 1hafta ara ver ondan sonra incire başla.
iki kür aynı anda uygulanmıyormus çünkü.
kaş yapiyim derken göz çıkartma sonra :9:
ama inciri yiyebilirsin aynı anda. onunda faydası varmış

soğan kürü kist için değil mi? başka neye yarıyor

çikolata kistine iyi geliyormuş ve idrar yolları iltihabı, kanalların tıkalılığı ve adet düzensizliklerine de iyi geliyormuş.
çok iyi idrar söktürücü olduğu söyleniyor.
soğan kürü yapıp bırakır bırakmaz adet oluyorsun.

Kizlar sogan kurunu yanlis yazmisim. Sogan kuru 15gun yapiliyor.

arkadaşlar ben de geçen sene bu zamanlar foliküler kist ve adet düzensizliğinden şikayteçiydim.her şey yolundayken birdenbire kist oluştu.bebek sahibi olmak istiyorduk.ben de her gün bu forumlara girip bir umut ışığı arıyordum.sonra 3 ay düzenli olarak soğan kürünü ve 1 ay da incir + havuç kürünü uyguladım. eşime de sürekli keçiboynuzu kürünü uyguladım bu süre boyunca ve Rabbime şükürler olsun,kürleri uyguladıktan sonraki ilk denememizde hamile kaldım.2 hafta önce çok şükür bebeğimi kucağıma aldım.O zamanlar inş. bebeğimi kucağıma almak nasip olursa ben de buraya yazıcam diye kendime söz vermiştim.çünkü kürü uygulayıp olumlu bi sonuç aldığını yazanları okuyunca nasıl da umutlandığımı,mutlu olduğumu hatırlıyorum.Bunların hepsi tabii ki vesile,ama sebebine sarılıp ALLAH'a çok dua edin arkadaşlar,Rabbim inş. dualarımızı karşılıksız bırakmaz.Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.Dualarım sizinle...

Tatlimm keçiboynuzu kuru ne oluyo nasıl yapiliyot hayırlı olsun bu arada

çikolata kistine iyi geliyormuş ve idrar yolları iltihabı, kanalların tıkalılığı ve adet düzensizliklerine de iyi geliyormuş.
çok iyi idrar söktürücü olduğu söyleniyor.
soğan kürü yapıp bırakır bırakmaz adet oluyorsun.

acaba yapsam mı. tüplerimi bilemiyorum ama diğerleriyle ilgili bi sorunum yok
:44::44::44:

Ben de bu ay soğan kürü yapmayı düşünüyorum. 11 aydır deniyoruz olmuyo, hiçbişey denemedik doğal ya da ilaç tedavisi. sadece bir kere bal+tarçın+çörekotu denedim, onda da adetim 10 gün gecikince bi daha bişey kullanmadım. soğan küründe öyle bir yan etki yaşanır mı yaşayan var mı, yoksa düzene sokuyo mu?

acaba yapsam mı. tüplerimi bilemiyorum ama diğerleriyle ilgili bi sorunum yok
:44::44::44:

Bence dene canim. Sonucta dogal yontem bunlar. Bi zarari yok. Adetindn snra yap canim

Ben de bu ay soğan kürü yapmayı düşünüyorum. 11 aydır deniyoruz olmuyo, hiçbişey denemedik doğal ya da ilaç tedavisi. sadece bir kere bal+tarçın+çörekotu denedim, onda da adetim 10 gün gecikince bi daha bişey kullanmadım. soğan küründe öyle bir yan etki yaşanır mı yaşayan var mı, yoksa düzene sokuyo mu?

Aksine sogan kuru duzensiz olanlari duzene sokuyor. Denemelisin bence

Back