Bence dene canim. Sonucta dogal yontem bunlar. Bi zarari yok. Adetindn snra yap canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım iki kürü aynı anda uygulama. önce soğan kürü bitsin sonra 1hafta ara ver ondan sonra incire başla.
iki kür aynı anda uygulanmıyormus çünkü.
kaş yapiyim derken göz çıkartma sonra
ama inciri yiyebilirsin aynı anda. onunda faydası varmış
ah bi adet olsam
Selam canim ben sogan kurunu ayin 20 sinde bitirdim 15 gun kullandim yorumunu okudum 1hafta aralikla incir kurune baslaniyor diye baska yerdede adetin 2 ci gunu diye biliyorum aklim karisti simdi 😕
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
Bende sogan kuru yapiyorum bnde incir bassliyim gunde bi kc tane yiyim ins faydasi olut
adet olmasands denemelere devam tamam mi. Sakin beklemr dur adet oliyim diye. Bi arkadasimda da adet duzensizligi vardi. 3ay adet gormedi 4.ay hamile kaldi. Calismalara devam yani. Sakin umidini yitirme canim.
Bol bol kuru incir ye. Badem, ceviz, findik ye. Esine de yedir. Yumurta hergun mutlaks tuketin ikinizde. ıns tutar canim. Ama umidini yitirme
Selam canim. Sogan kuru ile incir kuru arasinda 1hafta yok. Incir kurunun kendi oyle. 21gun kur-7gun ara-21gun kur.
Yani sogani yaptin bitti. Zaten sogandan snra adet olursun. O ay yapma obur adetinde yap o zaman. Vucudun dinlenmis olur. Ama arka arkaya da yapilabiliyor sanirim. Ben 2ay ara verdim gebelik denedim. Olmayinca bu ay incir kurune basladim.
bende normalde adet düzensizliği yok. Ama bu ay çok stres yaptım galiba. Işin kötüsü eşim hamileyim sanıyo ve deneme yapamıyoruz.
Kaç kez yaptırdığım testleri gösterdim. Yok yok yanlış bunlar bekleyelim biraz daha diyor.
Sinir oluyom yaa
ben daha önce devlet hastanesinde hem alttan muayene hem de ultrasonda baktırdım..özellikle kist var mı diye yok dedi doktor..ona güvenerek soğan dan ziyade incire yönlendim şimdi....ama son adetimin 5.günü başlayıp üç -dört gün soğan suyu içtim ve adet kanamam aşırı parça parça (ciğer gibi siyah kırmızı) geldi..kendi kendime umutlandım içim temizlendi herhalde diye..... doktor söylerdi kist vardır diye olsaydı..o yüzden ben sadece yumurtalıklarımda sorun olduğunu düşünüyorum bayram sonrası özele randevu aldım çünkü hormon testi sperm testi yaptıralım dedik eşimle..o zamana kadar çeşitli dualara başladım ve dün incir kürüne başladım.....inşallah Rabbim artık tamamen kendisine yönelen bu kullarını eli boş çevirmez......şifa verir her hastalığa
Tsk ederim cvp verdigin icin canim anladigim kadariyla 9 caydami basla diosun ara vermek mecburmu ben 4 gune adet olmam lazim ?
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
Amin canim ins. Dun ibrahim saracoglu yeni bilgi verdi. Havuc suyu icin her aksam kizlar. Tazr skilmis havuc suyu.
yani kaynatmadan öyle mi? hani incir+havuç yapılıyodu değişmiş mi şimdi canm?
Haha bnim esimde ilk denemede oyle yapti. Ama yaptigim arastirmalara gore bebek ilk ay tutunsa bile zarari yokmus. Yani 2.-3.aylar tehlikeli ama ilk ay ki sizinki 20gunluk gbi bisi oluyo dimi. Bi tehlikesi yokmus yani.
Havuc suyu gebelik icin birebir mis kizlar. Her aksam taze hazirlamak suretiyle. 1bardak havuc suyunu hazrlayin. Bekletmeden icin. Gunluk yapmaniz gerek.
Bebegin tutunmasina yardimci oluyormus. Kimyasal gebelik falan kalmicak diyo...
Amin canim ins. Dun ibrahim saracoglu yeni bilgi verdi. Havuc suyu icin her aksam kizlar. Tazr skilmis havuc suyu.
yani kaynatmadan öyle mi? hani incir+havuç yapılıyodu değişmiş mi şimdi canm?
Evet canim kaynatmadan. Direk suyunu sikip iciosun. Hani kati meyve sikacagiyla skiosun ya oyle iste. O havuc incir kuru ayri. Bu ayri. Havuc incir yaparken kaynatiosun ama bunu direk skip iciosu taze taze.
valla hiçbir şey bilmiyorum. kafam karma karışık
dün izledin de miii. izleyen arkadaşlar hemen haber verdi bize de. sağolun yaa. iyi ki paylaşıyosunuz.
Evet dun aksam izledim. Hemen yazayim dedim. Valla amaca giden yolda ne varsa yapiyorum kizlar. Size de hemen soyluyorum. Hepimizin yuzu gulsun ins :) sperm hizina falanda etkisi varmis kizlar. Esinize de icirebilirsiniz.
tavşan gibi hızlı spermler içinnn havuç suyu içirinnn
tavşan gibi bir zırt pırt doğurmak içinnn havuç suyu içinnnn
Ara vermesende olur ama icin rahat etsin diye ara ver dedim. Incir kurune hangi gun baslanacagi hicbir yerde yazmio. Her kafadan farkli bi ses cikiyo. Ben 2.gunumde basladim. 3.-4.gun diyende var. Sen onu iyice arastir oyle ic o zmn ara vermeden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?