- 26 Temmuz 2016
- 651
- 655
- 103
- 31
Aynen atv deki programında öyle diyor ama herkes adetin 7. Günü diyor kafam karşıtıBende yarın başlıycam inş. soğan kürüne ibrahim saraçoğlu adetten 2 gün sonra başlayın diyo.Bakalım inş. hayırlı oldur
Saraçoğlu adet bittikten 2 gün sonra başlayın diyor. .Ben o yüzden 10. Günümde başladım acaba hamilelik oluşursa 3 günden bi zarar meydana gelir miYani bence de. En iyisi. Hani gebelik oluşursa da soğan kürü etkilemez böylece.
Yok canım allahın izniyle bişey olmaz. Bir can oluşacaksa önünde kimse duramaz. Ama olmayacaksa da olmuyor işte...Saraçoğlu adet bittikten 2 gün sonra başlayın diyor. .Ben o yüzden 10. Günümde başladım acaba hamilelik oluşursa 3 günden bi zarar meydana gelir mi
İnşallah canımİnşallah allah tüm isteyenlere nasip eder
Merhaba konuyla alakası yok ama merak ediyorum bu ay 1 gün adet oldum ve kesildi ertesi gun sadece peçeteye damla damla geldi acaba bu yerleşme kanamasımı ve yerleşme kanaması yaşayan varmı lutfen cvp yazarmısınız kafam cok karıstı.Aynen atv deki programında öyle diyor ama herkes adetin 7. Günü diyor kafam karşıtı
Dün adet olmam lazımdı benim de. Senin gibi oldu dün bir damla geldi bugüne kadar bişey gelmedi. Az önce adet oldum. Bütün bu değişimleri soğan kürü yaptığım için yaşıyorum. Çok pişmanımMrb arkadaslar. Ben bu ay 1 gun adet oldum ve kesildi ertisi gun sadece peçeteye damla damla geldi kafam cok karışık acaba yerleşme kanamasımı bu.. Yerleşme kanaması yasayan varmı aranızda
Bu arada adetimin ilk gunu cok sancılıydı ama birden kesildi
Ben sogan kürü kullanmıyorum sadece ilk kez reglim boyle oldu yani adet geçmesi soz konusu deil tam gunumde oldum ama 1 gun ve ertesi gun sadece damla damla üstmu goruyorum acaba.. Cunku 2 yıllık evliyim ve bebek istiyruz bugune kadr boyle bısey olmamıştı ins hamisimdirDün adet olmam lazımdı benim de. Senin gibi oldu dün bir damla geldi bugüne kadar bişey gelmedi. Az önce adet oldum. Bütün bu değişimleri soğan kürü yaptığım için yaşıyorum. Çok pişmanım
İnşallah canım inşallah. Bende bir buçuk yıllık evliyim. Bende istiyorum bir buçuk yıldır...Ben sogan kürü kullanmıyorum sadece ilk kez reglim boyle oldu yani adet geçmesi soz konusu deil tam gunumde oldum ama 1 gun ve ertesi gun sadece damla damla üstmu goruyorum acaba.. Cunku 2 yıllık evliyim ve bebek istiyruz bugune kadr boyle bısey olmamıştı ins hamisimdir
Rabbim her isteyene versın insİnşallah canım inşallah. Bende bir buçuk yıllık evliyim. Bende istiyorum bir buçuk yıldır...
Haftaya bgn test yapıcam sonucu bildiririmRabbim her isteyene versın ins
İnşallah amin. Tm umarım pozitif çıkar.Haftaya bgn test yapıcam sonucu bildiririm
Dr a gözüktün mü canım sen?Dün adet olmam lazımdı benim de. Senin gibi oldu dün bir damla geldi bugüne kadar bişey gelmedi. Az önce adet oldum. Bütün bu değişimleri soğan kürü yaptığım için yaşıyorum. Çok pişmanım
Evet hormonlardan dedi ilaç verdi gönderdi. Yurt dışındayım burdaki doktorlar acayip..Dr a gözüktün mü canım sen?
İllaki vardır. Büyük marketlere bakPazardaki satıcıya kahverengi soğan sordum.
Abla bu mevsimde o soğandan bulamazsın dedi.beyaz ve mor vardır bu mevsimde kahverengi olmaz dedi.
Yapan arkadaşlar nereden buldu acaba?
Kasık ağrısı bende de olmuştu. Ama diğer söylediklerin olmadı. Herkeste farklı tepkiler verebiliyor.bugün soğan kürüne başladım arkadaşlar kasığımda ağrı var bir de söylemesi ayıp rahim içim sanki öyle bir kaşınıyor ki bugün abdest alacağım işte yatmadan hafif hafif yine kanamam var ama soğan küründen mi acaba dedim yoksa bitmesi lazımdı bugün adetimin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?