Bu ovulasyon testinde yumurtanın catlayip catlamadigi anlaşılıyor muBende incir kurunu yarim biraktm inciri tek iciyordum ama havucla cok kotu oldu tadi aksamlari icebiliyordum ama sabahlari malesef icemedim ama insallah olur bugnde ovulasyon testi yaptm adetimin 13. Gunu koyu bir sekilde cikti yumurtam catladi galiba bu arada kizlar gecn ay catlatma ignesi olmustum adet oldum dedim ya ben oyle zannettim dusuk yapmisim meger
Cnm gebelik testi gibi ikinci cizgi ciktiginda catladi olarak deniliyor ama kontrol cizgisiyle ayni koyulukta olmasi gerek mis galiba resim atayim bak cnmBu ovulasyon testinde yumurtanın catlayip catlamadigi anlaşılıyor mu
Kesin mi ya bende catlayip catlamadigini merak ediyorum yumurtluyo muyum diye
MerhaabaKesin mi ya bende catlayip catlamadigini merak ediyorum yumurtluyo muyum diye
Neden kürtaj oldun sen peki ben bekarim ama ıstenmeyen bir gebelik geçirdimMerhaaba
Yaptinmi yumurtlama testini merak ettimde.bende 14 gun once kurtaj oldum ara ara kansmalarim var halaa
Ben evliyim ama bebegimin kalbi durdu oldu 8haftalik.maalesef ardindan kurtajNeden kürtaj oldun sen peki ben bekarim ama ıstenmeyen bir gebelik geçirdim
Allah sabır versinBen evliyim ama bebegimin kalbi durdu oldu 8haftalik.maalesef ardindan kurtaj
Saol canim hepimize versinAllah sabır versin
İncir kürü ve soğan kürü aynı anda olmaz demi ben hiç duymadım ayrıntılı anlatacak arkadaşlar(
Adetim geç oluyordu benim kurtajdan sonra inşallah aynı olmaz da biran evvel deneyeceğim
Kızlar bende inciri akşamdan suya koyuyorum sabah suyuyla beraber içiyorum. Havuç suyu konusunda da bir arkadaşım yumurtlama gününde iç dedi incir yumurta geliştirir havuç catlatiyor dedi. Ben kaynatip kür şeklinde denemem bu tür uygulamalar beni strese sokuyor bakalım fayda edecek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?