- 15 Ocak 2015
- 2.943
- 3.717
- 133
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı canım bekle bence bi kaç gün daha sonra yine test yap...Cnm aslında 5 nisan aksami olmam gerekti en son regl 7 Mart akşam olmuştum 2 gün gecikti
soğan kürünü denediğin ay korunmadın değil mi genelde korunuyorlar o ay anlatır mısınBende soğan kürü denedim bu ay şu an hamileyim
soğan kürünü denediğin ay korunmadın değil mi genelde korunuyorlar o ay anlatır mısın
İncir kürünü prolaktini yüksek olanlar yapmamalı yazıyo saraçoğlunun sitesinde. Sana tavsiyem agnucaston diye bitkisel bi ilaç var, onu kullanabilirsin tabi önce doktora sormak koşuluyla. Hayıt otunun ilaç versiyonuymuş, prolaktini düşürüyomuş, bilaç arkadaşım o hapı kullanarak hamile kaldıMerhaba arkadaşlar yeni uye oldum. Bende bašladim sogan kürüne bugün 11 günüm benim sorunum prolaktin , degerlerim 2000 ile 4000 arasi cikiyor 6senelik evliyiz ve 3 kere kürtaj oldum ölü gebelikti 5 ve 9 haftalik arasidi hep ücü de. Size sormak istedigim bu incir kürüne başlasam prolaktinim yükselirmi daha cok ben onun yerine hurma polenini başlamaya düşünüyorum acaba olurmu... şimdilik teekkürler
Evet incir prolaktini çok yükseltiyor hemde....Merhaba arkadaşlar yeni uye oldum. Bende bašladim sogan kürüne bugün 11 günüm benim sorunum prolaktin , degerlerim 2000 ile 4000 arasi cikiyor 6senelik evliyiz ve 3 kere kürtaj oldum ölü gebelikti 5 ve 9 haftalik arasidi hep ücü de. Size sormak istedigim bu incir kürüne başlasam prolaktinim yükselirmi daha cok ben onun yerine hurma polenini başlamaya düşünüyorum acaba olurmu... şimdilik teekkürler
merhaba,Merhaba arkadaşlar yeni uye oldum. Bende bašladim sogan kürüne bugün 11 günüm benim sorunum prolaktin , degerlerim 2000 ile 4000 arasi cikiyor 6senelik evliyiz ve 3 kere kürtaj oldum ölü gebelikti 5 ve 9 haftalik arasidi hep ücü de. Size sormak istedigim bu incir kürüne başlasam prolaktinim yükselirmi daha cok ben onun yerine hurma polenini başlamaya düşünüyorum acaba olurmu... şimdilik teekkürler
Canim hayit tohumunu ne icun ictin benimki tembel yumurtaliklar da doktorum olmaz demiyorum dedi bana halada olmadi 11 aydir bekliyorum buay incir kurune başladım bugunlerde yum gunlerim senin sorunun varmiydi incir kurunu ve hayit tohumunu nasi ne icin kullandinkızlar bana dua edın 2 kez kımyasal gecırdım bugun HAMİLE OLDUGUMU ÖĞRENDIM . beta hcg degerım bıraz düşük 14.50 dete 3 4 gun var
bu ay hayıt tohumu içtim yumurtlama gunune kadar ve ıncır yedim sizede yazayım dedim
hayıt tohumu bana ıyı gelıyordu onun için içtim ıncırıde kur olarak yapmadım her gun bır kaç tane yedimCanim hayit tohumunu ne icun ictin benimki tembel yumurtaliklar da doktorum olmaz demiyorum dedi bana halada olmadi 11 aydir bekliyorum buay incir kurune başladım bugunlerde yum gunlerim senin sorunun varmiydi incir kurunu ve hayit tohumunu nasi ne icin kullandin
Canim sende sorun varmiydi yani onu merak ettim bende tembellik oldugu icin yumurtalarda tembellik var incir kurune onun icin basladim fsh de 11 lerde dusure bilirmiyim diye geziyorum topikte inşallah biran evvel benimde tum istiyenlerinde minigi gelirhayıt tohumu bana ıyı gelıyordu onun için içtim ıncırıde kur olarak yapmadım her gun bır kaç tane yedim
bende bır sorun yoktu ama inciri yediğim aylar anlıyordum kı yumurta kalıtem ıyıydı çünkü yumurtlama akıntım o ay daha fazla olurdu.Canim sende sorun varmiydi yani onu merak ettim bende tembellik oldugu icin yumurtalarda tembellik var incir kurune onun icin basladim fsh de 11 lerde dusure bilirmiyim diye geziyorum topikte inşallah biran evvel benimde tum istiyenlerinde minigi gelir
Canım merhaba biizm seninle problemimiz aynı sanırım benimde fsh 10,4 ve haliyle yumurtalarım biraz tembel ne yapmalıyım şaşırdım kaldım :SCanim sende sorun varmiydi yani onu merak ettim bende tembellik oldugu icin yumurtalarda tembellik var incir kurune onun icin basladim fsh de 11 lerde dusure bilirmiyim diye geziyorum topikte inşallah biran evvel benimde tum istiyenlerinde minigi gelir
Canim benim doktor ne diyor sana bana iyne tedavisi onerdi benim yasim 36 11 aydir bekliyorum iyne tedavisi icin sperm testi istedi esim vermiyor bugunlerde yum gunlerim gecsin tekrar konusacagim esimle buarada bende incir kuru yaptim tembel yumurtalari calistirsin diye sen denedinmi canim belki sana fayda eder hayirlisi allahtan inşallah canım benim miniklerimiz gelir biran evvel inşallah guzel haberini aliriz canim inşallah rabbimiz tüm isteyenlere nasip etsin inşallahCanım merhaba biizm seninle problemimiz aynı sanırım benimde fsh 10,4 ve haliyle yumurtalarım biraz tembel ne yapmalıyım şaşırdım kaldım :S