soğan suyu ve kanama

zehra9090

hissediyorum bebeğim çok az kaldı....
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2012
1.870
146
363
merhaba bayanlar.benim 4cm lik kistim var ama çikolata kistimi bilmiyorum soğan suyu yapıyorum ve 3 gün önce biten adetim bugün tekrar başladı dha doğrusu kanamam.kistim küçülüyomu yoksa gittimi bilemedim.doktora haftaya anca giderim uzak çünkü.varmı başına gelen böyle bişey.şimdiden teşekkürler

öncelikle çok geçmiş olsun acil şifalar.benimde yumurtalıklarıma ara ara bıçaklanır gibi sancılar giriyordu ve reglim 12 gün falan sürünce içime kurt düştü eşim sağolsun gidelim doktora diye ısrar etti ben de öyle alışkanlık yok doktora gitmek falan bana kalsa yine gitmezdim kötü bişe çıkar korkusundan sonra doktor 3 cm kist var dedi ve ilaç verdi 10 gün iç dedi kisti eritelim dedi bugün 6.günü ilacı içiyorum ilacın 7.gününden sonra regl olacakmışım tekrar sonra bana regl nin 5.günü kontrole gel dedi soğan kürünü duydum ama yapmadım yapmayı düşünüyorum gerçekten faydalıymış öyle duydum

canım banada doğum kontrol hapı verdi içemedim kalbime dokundu.eğer soğan suyu kistimi erittiyse çok mutlu olucamm sende yap bence

İbrahim Saraçoğlu nun soğan kürü çok işe yarıyormuş düzenli kullanılacakmış sayfasına gir daha detaylı öğren istersen kullanım şeklini bi ara yapacam bende şu ilaçlar bitsin :)

İbrahim Saraçoğlu nun soğan kürü çok işe yarıyormuş düzenli kullanılacakmış sayfasına gir daha detaylı öğren istersen kullanım şeklini bi ara yapacam bende şu ilaçlar bitsin :)

bu 3. yapışım tatlım bi senede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…