• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Soğan Suyu Tüyleri Seyreltiyor

sürmeye cesaret edemiyordum ancak bu kadar olumlu yorumlardan sonra tatilden döner dönmez denicem umarım kokusu bi banyoda geçiyordur :sinifsinif: yoksa kocişim kebap gibi gezmemden rahatsız olurda söylemez boshayallersmile

bu soğan suyundan bayağı ümitliyim... neden derseniz bıyıklarıma uygulamıştım bir hafta geçmesine rağmen sanki bugun almışım gibi duruyoorr koltuk altım da henüz çıkmadı... kaydirigubbakcemile2 bacaklarım için de hemen hemen aynı şeyi sölebilirim.. bu arada ilk seansım... sanırım işe yarayacak....:emir_bebek: sizin de yorumlarınızı bekliyorummm

Nasıl yaptın tatlım rendeleyip suyunu mu sürdün? bilmiyorumkismile

Nasıl yaptın tatlım rendeleyip suyunu mu sürdün? bilmiyorumkismile

yok canım soğanın suyunu süzmedim. önce rendeledim sonra rendelenmiş soğanı suyuyla beraber surdum. zaten hemen emiyor tenin. yalnız. bıyıklarıma soğandan bi parça kestim sürdüm.. :) bir gün sonra yıkadım... cildim bu arada yumuşacık oldu.:)zemuszemus

sürmeye cesaret edemiyordum ancak bu kadar olumlu yorumlardan sonra tatilden döner dönmez denicem umarım kokusu bi banyoda geçiyordur :sinifsinif: yoksa kocişim kebap gibi gezmemden rahatsız olurda söylemez boshayallersmile
canım kokusundan hiç korkma tenin soğan kokmuyor. sadece giydiğin kıyafet kokuyorrr... hattakimse farketmiyor soğan koktuğunu... sadece sen farkında oluyorsun...

yok canım soğanın suyunu süzmedim. önce rendeledim sonra rendelenmiş soğanı suyuyla beraber surdum. zaten hemen emiyor tenin. yalnız. bıyıklarıma soğandan bi parça kestim sürdüm.. :) bir gün sonra yıkadım... cildim bu arada yumuşacık oldu.:)zemuszemus

Denemeliyim ben de. Benim tüylerim orman fakültesi gibi. :roflol::roflol:

normancıı aklinialirimsmile kocam benden kılsızz en garip şeyleri bile deneyebilirim herşey onun için :delphin:

ben de koltuk altı için lazer epilasyona gitti 8 ay.. azaldı ama bitmedi tam olarak...sonra biodere döndüm yine..o da etkili..ama şu yorumları okuyunca soğan sanki hepsinden daha etkili gibi...ben de denicem...özellikle bikini bölgesini azaltsa epey çok mutlu olucam ya....bioder azalttı ama soğanın bu kadar etkili olduğunu bilmezdim...ilk seansta bile inceltiyosa maşallah soğana...:)

Denemeliyim ben de. Benim tüylerim orman fakültesi gibi. :roflol::roflol:

al bi fakultede benden... soğan suyunu bulmasaydım onuda arkadaşımız minish 21 borçluyum.. dekanlık açacaktım. her yolu denedim. hatta bioder kullandım.. oda iyi gelmişti ama bu soğan suyu bioderin kaç misli daha etkili... uygulamaktan korkmayın... ilk seferde de hayal kırıklığına uğramayın.. 1-2-3... derken vucut zamanla olumlu tepki veriyorr.. biraz sabır sadece... kullandığım ürünnlerden tecrübem var... ama en ucuzu en doğalı vev en etkilisi soğon sultan olduuuuuu.....

deneyen tüm arkadaşlar deneyimlerimizi paylaşalım... kaydirigubbakcemile5

Ben kollarimi, bacaklarimi ve koltuk altimi alip sogan/ sogan suyu surdum 2 gun once. Ben cok bekletmedim, 1 saat kadar beklettim. Ama zaten kurmustu hersey ustumde, sogan suyunun kil koklerine ulasacagi varsa ulasmistir artik :D

Ama bana fenalik geldi butun vucudum soganliyken. Annem de "les gibi sogan kokuyon, git yikan diye tutturdu" :roflol: Henuz tuyler cikmaya baslamadi, onun icin etkisini yazamicam henuz. Bir dahaki sefere tekrar deneyecem, bakalim.

Bu arada, sogan kokmaz diyenlere, kizlar vucut kokmuyor ama ellerim sogan rendelemekten hala sogan kokuyor valla kaydirigubbakcemile3

Ben kollarimi, bacaklarimi ve koltuk altimi alip sogan/ sogan suyu surdum 2 gun once. Ben cok bekletmedim, 1 saat kadar beklettim. Ama zaten kurmustu hersey ustumde, sogan suyunun kil koklerine ulasacagi varsa ulasmistir artik :D

Ama bana fenalik geldi butun vucudum soganliyken. Annem de "les gibi sogan kokuyon, git yikan diye tutturdu" :roflol: Henuz tuyler cikmaya baslamadi, onun icin etkisini yazamicam henuz. Bir dahaki sefere tekrar deneyecem, bakalim.

Bu arada, sogan kokmaz diyenlere, kizlar vucut kokmuyor ama ellerim sogan rendelemekten hala sogan kokuyor valla kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

al bi fakultede benden... soğan suyunu bulmasaydım onuda arkadaşımız minish 21 borçluyum.. dekanlık açacaktım. her yolu denedim. hatta bioder kullandım.. oda iyi gelmişti ama bu soğan suyu bioderin kaç misli daha etkili... uygulamaktan korkmayın... ilk seferde de hayal kırıklığına uğramayın.. 1-2-3... derken vucut zamanla olumlu tepki veriyorr.. biraz sabır sadece... kullandığım ürünnlerden tecrübem var... ama en ucuzu en doğalı vev en etkilisi soğon sultan olduuuuuu.....

deneyen tüm arkadaşlar deneyimlerimizi paylaşalım... kaydirigubbakcemile5

vay be inanamıyorum alkisalkisalkis
işin garibi bunu ilk bulan kişi habire biyerlerine bişey sürerek mi buldu soğanı bilmiyorumkismile :roflol::roflol:

ya kizlar ben bu sogan suyunu 1 defa koltugumun altinda uygulamistim.. ama 1 hafta boyunca koltugumun altindan sogan kokulari geliyo gibiydi yaa.. sizde oyle olmadimi? ne kadar banyo ettiysem burnumda o sogan kokusu vardi

ya kizlar ben bu sogan suyunu 1 defa koltugumun altinda uygulamistim.. ama 1 hafta boyunca koltugumun altindan sogan kokulari geliyo gibiydi yaa.. sizde oyle olmadimi? ne kadar banyo ettiysem burnumda o sogan kokusu vardi

Psikolojiktir tatlım o. Peki iyi geldi mi? Fayda etti mi? Memnun musun? naniknanik

kızlarrr :)))))) slm rapor gunu .... 2 hafta olmasına rağmen muthişş bi duzelme oldu... beni bilenler tanıyanlarr ( her yöntemi denediğimi bildikleri için) onlarda çok şaşırdılar bendeki iyileşmeye.. benim bacaklarım okadar kotuyduki ağda da yapsam epilasyonda yapsam hiç alınmış gibi temiz durmazdı... epilasyonla aldığım için kokten alınanların hiç çıkmaya niyeti yokk..:))))))))))))))) saece batıklardan dolayı kırılanlar bile naz yapıyo uzamaya... bide cildim yumuşacık oldu... çok şükürrr buldum çareyi diye duşunuyorum.. bu arada minish21 sana borçluyum çok tşk ederimmm... bu arada kızlar cildime aynı zamanda amwayin kesesi de çok iyi geldi biraz pahalı ama bence bir kadının sahip olması gereken bir urun.. cildi müthişş temizliyor.. batıkları temizliyor.. sanırım soğan suyuyla birlikte onunda faydası oldu diye düşünüyorummm... kaydirigubbakcemile2

şu olumlu yorumları okuyunca kendime o kadar kızıyorum ki 1 kere uygulayıp bıraktım saf gibi
tekrar başlamam lazım h.sonu yapayım mutlaka

Ben de deneyeyim bari,

ınşaALLAH deneyip yazarım yine,

Çok teşekkürler...

Son düzenleme:
kızlar bende biraz önce bacaklarıma sürdüm ama hiç yakmadı nedense. 10 saat falan bekletip gece yatarken de yıkayıp limon tuz sürücem bakalım inş görürüm faydasını

kızlar bende biraz önce bacaklarıma sürdüm ama hiç yakmadı nedense. 10 saat falan bekletip gece yatarken de yıkayıp limon tuz sürücem bakalım inş görürüm faydasını

canım çok yakmıyor zaten... sadce gözler yanıyor... işinize karışmak gibi olmasın ama ne kadar çok durursa okadar faydalı oluyorr :)))))))))))))))))))

Back