soğan suyu kürü adet gecikmesi yaparmı

Valla ben psikolojiye bagliyorum 6 yil önce bekarken çikolata kistinden ameliyat olmuştum o zaman doktorlar senin çocuğun olmaz evlen hemen çocuk yap dediler simdi o psikoloji var bnde 1 saat bile aklimdan cikmiyor sürekli hamilelerin yazilarini okuyorum

ben bu ay 15 gun sogan suyu ictim cumartesi adet olmam lazim bakalim gelecekmi gunundeyoksa bendede mi gecikme olacak ...hic adet olacak gibi diyilim ama.benim adet olcagaim.zsman akintim biraz acik olacak kbaymayin :$ akintim haifi sut gibi olurdu bu sefer ole degil normal islak gibi anlamadimm gittii offfff

Benimde içmeye basladıgımın 6. Günü su gibi akıntı geldi rengi yoktu şimdi 12. Gündeyim çok az akıntı oluyo merakla 8 ekimi bekliyorum :)

keşke evlendikten sonra da doktora görünseydin ne olur ne olmaz.

Anladım canım sogan kürünü hic arastırdınmı veya denedinmi? Pko lu çok kişi sogan kürü ile hamile kaldını yazmış.
Evet hem baya araştırdım hemde kullandım hatta biteli 3 gün oluyo. Ama şöyle birşey var doktorum bana dedi ki ''sana bu doğum kontrol hapını yazıyorum (Diane 35 Draje ) bunu 3 ay boyunca iç. 3 ay sonra gel tekrar kontrol yapalım Allah'ın izniyle 2 ay içinde hamile kalcaksın.Yanlız bu hapı kullanırken korunmak zorundasın.'' Şimdi bende bu hapları kullanmaya başladıktan bir süre sonra soğan kürünü kullanmaya başladım ve pkonun yan etkisi olan sivilceler ve kahverengi lekelerimin hepsi geçti ama hala korunduğum için çocuk yapamıyorum. 1 ayı tamamladım ama zaman çok zor geçiyo geriye kalan 2 ayı nasıl geçircem hiç bilmiyorum.

Canım stres yapma doktorun dedigi gibi bekle bakalım inşallah beklediginin sonucunu bebişle alırsın.

Belki yazmışsındır bi yerlere ama buraya da ilk karar verdiğin andan itibaren yaşadıklarını anlatır mısın?

ben bebeği evlendıkten ıkı uc sene sonra düşünüyordum. aklımın ucundan bır sorun olacagı gecmemıstı tabı. evlenır evlenmez çıkolata kıstım oldugunu ogrendım. dr tek tedavısı cocuk dedı 3 ay dene büyük ihtimalle olmaz dedı . nıtekım olmadı amelıyat oldum. amelıyat sonrasıda dr 3 ay en şanslı donemın bol bol dene dedı sonrasında olmazsa tup bebek dedı ben 3 ay denedım olmayınca korunmya başladım. moralım bozulmustu bırde maddı sıkıntılar tup bebek yapacak ve bebek bakacak durumumuz yoktu. aradan 3 sene gectı tam 5 sene olmustu evlenelı.

gecen bir kaç ay korunmayı bıraktım akışına bırakıp kışında tup bebek ıcın başlarız dıyordum. ama ılışkı sırasında acı ve kanama oldu dr a gıttım kıst yok dedı. bende ıltıhapmı var acaba dıye sogan suyu ıcmeye karar verdım. soğan suyu içerken hamıle oldugunuzu ogrenırsenız bırakn ıcmeyı dıyordu. çocugu dusururmus galıba. oyuzden sogan suyu ıctıgım ay ıkı üç kere korunmadan ılışkı oldu ondada hemen wc ye gıttım.
nasıl olduysa oldu ıste. denedıgım zamanlar bacaklarımımı dıkmedım saatlerce bazen sabaha kadar okadar dıkkat ettım yumurtlama gunlerıne falan olmamıstı. Allah nezaman ısterse ozaman oluyo. bız yırtsak kendımızı farketmıcek onun bı vaktı zamanı var.
duygularım soyle kendımı doguramaz hamıle kalamaz hıssetmeye başlamıstım. ben kım hamıle kalmak kım. evlnır evlenmez hamıle kalanları duyunca hemende hamıle kalmıslar dıyıp kızıyordum bır yandanda ımrenıyordum. sıkıntısız hemen hamıle kalmıs dıye. oyuzden hamıle olduguma ınanamıyorum hala. eşıme nasıl becerdık dıyorum ben hamıleyım nasıl oldu bılmıyorum. hıcbırbelırtımde yok zaten . nedıyım Allah ısteyen herkeze nasıp etsın. ama sunu anladımkı hamıle kalmakla bıtmıyo arkadaşlar. yenı yenı sıkıntılar başlıyo hep tedırgın oluyosunuz. kese varmı, ıcınde bebek varmı kalbı atıyomus,saglıklımı vs vs...egılır kalkarken agrı gırınce belıne pısmanlık yaşıyorsun ya bışey olursa diye. bir sürü duygu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…