- 18 Ağustos 2014
- 119
- 15
- 30
Amin canımmm işallahh ))
Benimde içmeye basladıgımın 6. Günü su gibi akıntı geldi rengi yoktu şimdi 12. Gündeyim çok az akıntı oluyo merakla 8 ekimi bekliyorum :)ben bu ay 15 gun sogan suyu ictim cumartesi adet olmam lazim bakalim gelecekmi gunundeyoksa bendede mi gecikme olacak ...hic adet olacak gibi diyilim ama.benim adet olcagaim.zsman akintim biraz acik olacak kbaymayin :$ akintim haifi sut gibi olurdu bu sefer ole degil normal islak gibianlamadimm gittii offfff
ayy hadii hayirlsii biz uc yildir istiyoruzzz cnm sizzde ne kadar oldu??Benimde içmeye basladıgımın 6. Günü su gibi akıntı geldi rengi yoktu şimdi 12. Gündeyim çok az akıntı oluyo merakla 8 ekimi bekliyorum :)
13 ay oldu canım doktora gittim eşimde de bende de bi sorun çıkmadı olur dedi doktor ama olmazsa kasım aralık gibi aşılama yaptırcazayy hadii hayirlsii biz uc yildir istiyoruzzz cnm sizzde ne kadar oldu??
insalla gerek kalmazzzz hamis kalirsinn13 ay oldu canım doktora gittim eşimde de bende de bi sorun çıkmadı olur dedi doktor ama olmazsa kasım aralık gibi aşılama yaptırcaz
İnsallah canım ekim ayı hepimize ugurlu gelir insallah :)insalla gerek kalmazzzz hamis kalirsinn
keşke evlendikten sonra da doktora görünseydin ne olur ne olmaz.Valla ben psikolojiye bagliyorum 6 yil önce bekarken çikolata kistinden ameliyat olmuştum o zaman doktorlar senin çocuğun olmaz evlen hemen çocuk yap dediler simdi o psikoloji var bnde 1 saat bile aklimdan cikmiyor sürekli hamilelerin yazilarini okuyorum
malesef ekim ayı bana uğurlu gelmicek benim haplarım kasımda bitiyor ve bitiminde de adet görücem yani ben aralığa ümit bağlıyorum.İnsallah canım ekim ayı hepimize ugurlu gelir insallah :)
Hayırlısı olsun canım insallah aralıkta hamile kalırsın , ilacları ne için içiyosun kimalesef ekim ayı bana uğurlu gelmicek benim haplarım kasımda bitiyor ve bitiminde de adet görücem yani ben aralığa ümit bağlıyorum.
Anladım canım sogan kürünü hic arastırdınmı veya denedinmi? Pko lu çok kişi sogan kürü ile hamile kaldını yazmış.polikistik over için 3 ay içmek zorundayım.
Evet hem baya araştırdım hemde kullandım hatta biteli 3 gün oluyo. Ama şöyle birşey var doktorum bana dedi ki ''sana bu doğum kontrol hapını yazıyorum (Diane 35 Draje ) bunu 3 ay boyunca iç. 3 ay sonra gel tekrar kontrol yapalım Allah'ın izniyle 2 ay içinde hamile kalcaksın.Yanlız bu hapı kullanırken korunmak zorundasın.'' Şimdi bende bu hapları kullanmaya başladıktan bir süre sonra soğan kürünü kullanmaya başladım ve pkonun yan etkisi olan sivilceler ve kahverengi lekelerimin hepsi geçti ama hala korunduğum için çocuk yapamıyorum. 1 ayı tamamladım ama zaman çok zor geçiyo geriye kalan 2 ayı nasıl geçircem hiç bilmiyorum.Anladım canım sogan kürünü hic arastırdınmı veya denedinmi? Pko lu çok kişi sogan kürü ile hamile kaldını yazmış.
Evet hem baya araştırdım hemde kullandım hatta biteli 3 gün oluyo. Ama şöyle birşey var doktorum bana dedi ki ''sana bu doğum kontrol hapını yazıyorum (Diane 35 Draje ) bunu 3 ay boyunca iç. 3 ay sonra gel tekrar kontrol yapalım Allah'ın izniyle 2 ay içinde hamile kalcaksın.Yanlız bu hapı kullanırken korunmak zorundasın.'' Şimdi bende bu hapları kullanmaya başladıktan bir süre sonra soğan kürünü kullanmaya başladım ve pkonun yan etkisi olan sivilceler ve kahverengi lekelerimin hepsi geçti ama hala korunduğum için çocuk yapamıyorum. 1 ayı tamamladım ama zaman çok zor geçiyo geriye kalan 2 ayı nasıl geçircem hiç bilmiyorum.
Canım stres yapma doktorun dedigi gibi bekle bakalım inşallah beklediginin sonucunu bebişle alırsın.Evet hem baya araştırdım hemde kullandım hatta biteli 3 gün oluyo. Ama şöyle birşey var doktorum bana dedi ki ''sana bu doğum kontrol hapını yazıyorum (Diane 35 Draje ) bunu 3 ay boyunca iç. 3 ay sonra gel tekrar kontrol yapalım Allah'ın izniyle 2 ay içinde hamile kalcaksın.Yanlız bu hapı kullanırken korunmak zorundasın.'' Şimdi bende bu hapları kullanmaya başladıktan bir süre sonra soğan kürünü kullanmaya başladım ve pkonun yan etkisi olan sivilceler ve kahverengi lekelerimin hepsi geçti ama hala korunduğum için çocuk yapamıyorum. 1 ayı tamamladım ama zaman çok zor geçiyo geriye kalan 2 ayı nasıl geçircem hiç bilmiyorum.
canım benım odaolur inşallahhhhYazılarını okuyunca kendim hamileymişim gibi heycanlandım :)