ben henüz adet olmadım ve 1 ayı geçti,bünyem bozuldu resmen.Kist için doğum kontrol hapı kullanıyordum bitince de bıraktım.Pazartesi günü adet getirici ilaca başladım.Bu kürü şimdi mi başlayayım yoksa adetten sonra mı?
Ben daha çok merak ediyorum sanırım senin testisonuç || olur inşallah
ne kadar zamandır bekliyorsun merak ettimokadar zaman deneyıp olmadıkı hamıle oldugumu soylerseler ınanamam herhalde.
şaka gıbı gelıyo dusuncesı bıle artık.
içimde bı bebek var düşünüyorummmm yok dıyorum ya olmaz bende :)
saracoglu sitesinde şöyle yazıyorArkadaşlar ben 8 ay önce evlendim 4 aydır bebek olsun diye uğraşıyoruz olmadı bende soğan küründen içtim ama günde 1 bardak içtim 15 gün bitti ve 5 gün sonra bugün adet oldum acaba adetim bitince tekrar bu kürü uygulayayım mı?
saracoglu sitesinde şöyle yazıyor
2. Adetten on gün önce başlayıp yapılacak adete kadar... ara verilmesinin sebebi fazla kullanım rahim duvarının incelemesine yol acar diyeymiş Allah korusun
biraz ara vermen daha iyi olur sanırım bebek düşünüyorsanız rahmin bebeğe hazırlanması gerek bakarsın inşallah kür sayesinde hamile kalirsin :-D suan adetin bitene kadar bekle ve incir havuç kürü yap yumurtanı gelistirsin ovulasyon tarihlerini degerlendirin :-D Allahın izniyle bebis olsunYani şimdi ben bu adetim bittikten sonra yine yapmayayım mı?
biraz ara vermen daha iyi olur sanırım bebek düşünüyorsanız rahmin bebeğe hazırlanması gerek bakarsın inşallah kür sayesinde hamile kalirsin :-D suan adetin bitene kadar bekle ve incir havuç kürü yap yumurtanı gelistirsin ovulasyon tarihlerini degerlendirin :-D Allahın izniyle bebis olsun
ben hazır testleri bilmiyorum bu alemde yeniyim diyebilirim :-D yeni evlendim hemen olur zannedip 3-4 adet dönemi sonunda bu siteyle ve kürlerle tanıştımEvet hemde nasıl istiyoruz her adet olduğumda yıkılıyorum resmen inşallah dediğiniz gibi olur .. Peki ben bu ovulasyon testini nasıl kullanacağım?
ne kadar zamandır bekliyorsun merak ettim
kyung test yaptım pozitif çıktı çok net. ama ıcım hıc rahat degıl
ya test yanlışsa sevınemıyorum. çok heyecanlıyımmmmmmmmmm. yanlıl olabılırmı
Tebrik ediyorum canım bende o iki çizgiyi görmeyi çok istiyorum ama kısmet banada dua et ..
Deryacim sana hamile olabilir misin diye ilk soran ben oldum sanırım ve test yap demiştimısallah gorursun casnım ama ınanmıyoum daha once bın kere denedım ugrastım olmadı hep tek cızgı. bu ay soğan suyu ıcıyorum dıye uc beş kere ıcıme boşaldı ama hemen kalktım nasıl tutar dıye ınanamıyorum. test yanlışmı dıye kendımı yıyorum