soğan suyu kürü adet gecikmesi yaparmı

Bu ay 2 gün geciktim acaba hala geçen ay ki soğan kürünün etkisinden olabilirmi bilgisi olan varmı arkadaşlar?
Merhaba.
Bende bu ay soğan kürünü adetime 10 kala yaptım adetim 24 ekimde olması gerekiyo bugün 31 ekim hala bi gelişme yok korkumdan test de yapmıyorum ya değilse diye

Merhaba.
Bende bu ay soğan kürünü adetime 10 kala yaptım adetim 24 ekimde olması gerekiyo bugün 31 ekim hala bi gelişme yok korkumdan test de yapmıyorum ya değilse diye
Bencede yapma canım biraz sabret sonra hayal kırıklığı oluyo daha kötü yani ama inşallah bebiş olduğu için gecikiyosundur canım

Adet olunca doktora gittim aşılamaya karar verdik canım çarşamba günü aşılama yaptıracaz hayırlısı olur inşallah
Ben de geçen ay doktora gitmiş bana önce rahim filmi çekmemiz gerek ondan sonra aşılama demişti.bende rahim filmi çektirmek istemediğim için gitmedim öyle ce kaldı resmen doktordan da soğudum bende durumlar vahim

Kızlar ben adet olmuyorum tam 11 gündür geçen gün soğan suyu içmeye başladım ara ara sancılarım oldu ve bu gece ağrılı bi şekilde uyandım çok şükür hasta oldum kurtuldum şu stresten darısı başınıza

Benim adet gunumdu bugun olmadim test yaptim oda negatif off

Kizlar merhaba baya zaman gecmis ama ben de bu ay sogan kuru yaptim 3 aydir reglilerm 29 30 gunde 1 gelirdi suan 34. Gundeyim 27 de ve 31 de erken gebelik yaptim ama negatif sonuc sogan kurunn tam tersi adet sokturdugunu duymustum neden boyle oldu regli olacakmis gbide hissetmiyorum normal test te alicam ama beklesemmi bilemedm hic

Merhaba
Bende soğan kürü yaptım adetimde düzensizlik oldu. Ardından brokoli kürü yaptım. 3 gün ara dan sonra tekrar yapacağım siz nasıl yaptınız brokoli kürünün faydası oldu mu? Bende bu da olmaz ise tüp bebek düşünüyorum. Sevgiler...

kızlar mrhaba ben 10 gun soğan suyu kürü yaptım ama normalde 27 gunde bır adet olurum bugun 31. gün. hiç bukadar gecıkme yapmazdı.
soğan suyu yaparmı sizcee?
Merhabalar bu mesajimi goruyorsaniz cevap verirmisiniz lutfen sormak istedigim bisey var sogan kuruyle ilgili

Buyrun elimden geldigince yardimci olmk isterm
Tesekkur ederim. Oncelikle sizinde yazilanlardan pko oldugunuzu gordum doktorum da bana pko dedi bi tane kistim vardi simdiye kadar hic kist filan yoktu bende ilk kez gordu ve pko dedi d.kontrol hapi verdi kullanmak istemedim sizde sogan kuru yapmissiniz ben su an 32 gun oldu adet olamadim normalde 26 25 gunde olur. Sogan kuru yapan biri olarak bilirsiniz adet gecikmesi yaparmi ve su an durumunuz nedir pko ile ilgili doktorunuz bilgi verdimi

Merhaba papatyam

Sen fayda gördün mü soğan ve brokoli kürünün?
Kürü uygularken yaşadığın belirti va birşeyler varsa tecrübelerini paylaşır mısın?

Teşekkürler

Cok üzün süre gecmis bu konunun üzerinden ama yinede bir umut belki cevap alirim Bende sogan kürü kullandim... fakat malesef sonuna dogru iki gün aksattim seyahatte oldugum icin.

Neyse sogan kürünün 13. günümde iliski sonrasi kanama oldu biraz yani kanla karisik akinti gibi ve 14. günümde yine biraz kanli bir akinti oldu ama koyu kirmizi (detaylari anlatmak zorunda kalmak da cok igrenc )... yinede sabah aksam ictim ama biraktim zaten adet olacagim herhalde diye...

Hala adet olmadim su an 23. günümdeyim normalde 25-27. gün geliyor ama tuhaf olan o kanli akintilar kafami karistirdi...

sizinde kanli akinti cok oldu mu?

23 gündür adetiniz mi geçiyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…