adetten hemen sonra hamile kalınır mı konusunu kaybettim.benim adetim dün bitti acelemiz varmış gibi ilişkiye girdik hafif kan geldi meniyle bende onu düşünüyorum hamile kalınır mı diye.
gördümmmm gördümmmm çok şükür çift çizgi hemen birden belirdiiiii ağlaya ağlaya eşimi işten çağırdımmmçk mutluyum inşallah dr a gidincede emin oluruz yaaaa inşallah test doğrudur
yarın gitcem inşallah hastane yakın değilde bize , sakin olayım demi ama nasıl olcam kiii yaaa elim ayağım titriyor ,ne zaman görcem kesesini cnm sabrederim bn yaaa ayy daha kalp atışlarını duycam demi inşallah sağlıklı olur herşey yolunda gidercanımmm ohh ne guzel yaaa. Allah tamamına erdırsın. sımdı sakın sakın gıt kan testını yaptır doktor ultrasonda bakarda kese gormezse dertlenme erken daha
yarın gitcem inşallah hastane yakın değilde bize , sakin olayım demi ama nasıl olcam kiii yaaa elim ayağım titriyor ,ne zaman görcem kesesini cnm sabrederim bn yaaa ayy daha kalp atışlarını duycam demi inşallah sağlıklı olur herşey yolunda gider
rabbim sağlıkla hepsini yaşamayı da sevincimizin doluya çıkmasınıda nasip eder inşallah cnm çok sağol sende sağlıkla kucağına alırsın inşallahonce kesıyı gorcen sonra kesenın dolu olup olmadıgını. ınsallah doludur 7 . haftadan sonra kalp atısı duyuluo bazıları 8. hfatada duyuyo oyuzden endıse etme
canım ne oldu ?rabbim sağlıkla hepsini yaşamayı da sevincimizin doluya çıkmasınıda nasip eder inşallah cnm çok sağol sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah
gittim geldim cnm akşam dr. a kan testi çok ii çok şükür keseyide kendinide gördük bebişimzn yani bebişlerimzn şimdilk iki taneymiş düşebilrmiş inşallah düşmezcanım ne oldu ?
canım saglıkla kucagına alırsın ınsallah ıkısınıde. dıkkat et kendını anı hareketler yapma uzanma yukseklere kesınlıkle . hamıle oldugunu cok unutuyo ınsan agır falan kaldırıyo oyuzden sakın unutma. bırak ev kırlensın heryer pıslensıngittim geldim cnm akşam dr. a kan testi çok ii çok şükür keseyide kendinide gördük bebişimzn yani bebişlerimzn şimdilk iki taneymiş düşebilrmiş inşallah düşmez
sağol canım ,dediğin gibi unutuveriyor insan ,balkon fln yıkadım çamaşır astım bugün brlim çok ağrıdı çk korktum bebişlerime bişey olcak diye yavaş hareket ediyorum zaten de çamaşıra uzanmaktan oluyo sanırım ,ve çok yorgunluk başladı gözleirmi açamıyorum hep uykum var unutturmuyo keratalar yinede kendilerini :)canım saglıkla kucagına alırsın ınsallah ıkısınıde. dıkkat et kendını anı hareketler yapma uzanma yukseklere kesınlıkle . hamıle oldugunu cok unutuyo ınsan agır falan kaldırıyo oyuzden sakın unutma. bırak ev kırlensın heryer pıslensın
gelmiş meleğinnn. Allah tamamına erdirsinKızlar ya bende hastalanmadım henüz korkuyorum pko hastalığımın tekrarlanmasından...
Bence erken yapmışınız bi 15 gün bekleyin sonra yapınSelam kızlar bende 9 aydır deniyorum bu ay ilk defa soğan kürü uyguladım 25 gunde bır hasta oluyordum fakat 4 gün gecikti dün test yaptım negatif çıktı. çok mu erken yaptım idrar testını acaba. çünkü gectıgımız bır kac gun her an hasta olacak gıbıyken sımdı butun adet belırtılerı ortadan kalktı.
canım bence test erken mi değilmi o konuda bişey diyemem normalde benim kardeşiminkide bi arkadaşımınkide gecikmeden 1 yada 2 gün sonra çıktı testte.benim diyeceğim soğan suyu gecikme yapmaz bende yaptım bu kürü hatta bu adeti söktürmek geçikme olanlarınkini düzenlemek için yapılıyor.ondan değildir gecikme bence bide kan testi yaptırSelam kızlar bende 9 aydır deniyorum bu ay ilk defa soğan kürü uyguladım 25 gunde bır hasta oluyordum fakat 4 gün gecikti dün test yaptım negatif çıktı. çok mu erken yaptım idrar testını acaba. çünkü gectıgımız bır kac gun her an hasta olacak gıbıyken sımdı butun adet belırtılerı ortadan kalktı.
Merhaba, soğan suyu cidden düzensizliğe birebir bende işe yaradı önceden uzun olup simdi kısaldıysa belki düzene giriyordur bence bırakmadan 15 gün içmeye devam edinarkadaşlar merhaba . özel olarak tekrar nerden konu başlatcağımı bulamadım . ben polikstik over hastasıyım . 3 yıldır doğum kontrol hapı kullanıyorum kilo aldığım için kullanmak istemiyorum . arkadaşlarımdan soğan suyu tavsiyesi aldım 3 gün içtim adetken normalde 15 20 gün süren adetim 9 günde bitti ve başlayıp bittiğinden bu yana 27 gün geçti. normalde sık ve uzun adet oluyorum bu normalmi bittiğinden 27 gün geçti . uzamanlar ilk başladığından saymanız lazım diyolar diye biliyorum . öylede 34. gün oluyor bu duruma ne diyorsunu şimdiden teşekkürler