- 1 Ağustos 2014
- 317
- 216
Bende cklata kistnde ameliyat oldum 6 yil önce 1 senedir de çocuk istiyorum olmuyor bi kaç doktora gittim hicbir sorun yok dediler tahlillerimiz temiz bu ay bende soğan suyu içtim 3 günüm var regli oolma ALlahim isteyen herkese nasip etsin bende senin gibi hic anne olamicm diye düşünüyorum
maşaAllahişallah olur canım bian önce
rabbim öyle kudretli ki, hiç ummadığın ve imkansiz dediğin bir zamanda ol der oluverir. kun feyekun (ol der oluverir )Bende cklata kistnde ameliyat oldum 6 yil önce 1 senedir de çocuk istiyorum olmuyor bi kaç doktora gittim hicbir sorun yok dediler tahlillerimiz temiz bu ay bende soğan suyu içtim 3 günüm var regli oolma ALlahim isteyen herkese nasip etsin bende senin gibi hic anne olamicm diye düşünüyorum
Sonuç? ?Bugün hasta olmam lazimdi olmadim umut ediyorum sonra etmek istemiyorum bakiyorumda soğan suyu gecikme yapiyormus
mrb bnmde soğan kürü yaptım bu ay ve o gecikme yaparmı acaba diye düşünrken sizin topiğinizi buldum..4 gn gecikti ve bnde de daha önceki aylarda kendimde sürekli bulduğum gebelik belirti vs. yokSonuç? ?
Canım bende çok arastirdim aksine adet Sök mesi lazım . Inşallah tutmuştur bir iki gün bekle test yap. Banada yaz olurmumrb bnmde soğan kürü yaptım bu ay ve o gecikme yaparmı acaba diye düşünrken sizin topiğinizi buldum..4 gn gecikti ve bnde de daha önceki aylarda kendimde sürekli bulduğum gebelik belirti vs. yokbnde sizin gib i acaba soğan suyumu geciktiryr die düşünyrm yaa kafam karışık ,seni de tebrik ederim hiç beklemiyoken ne kadar sevinmişsindir
Saol canım inanamio insan . Inşallah sende yaşarsın en kisa zamandamrb bnmde soğan kürü yaptım bu ay ve o gecikme yaparmı acaba diye düşünrken sizin topiğinizi buldum..4 gn gecikti ve bnde de daha önceki aylarda kendimde sürekli bulduğum gebelik belirti vs. yokbnde sizin gib i acaba soğan suyumu geciktiryr die düşünyrm yaa kafam karışık ,seni de tebrik ederim hiç beklemiyoken ne kadar sevinmişsindir
inşallahSaol canım inanamio insan . Inşallah sende yaşarsın en kisa zamanda
tamam yazarım cnm ama test yapmaya çk korkuyorum ,bi haftadır karnımın sağ tarafı ağrıyp batma oluyor,iki gndrde göğüslerim çk acıyo çk hassas ,belkide bana öyle geliyordur ama bilmiyorum yaaa 7 gn geçince yani cuma günmü yapasım var testi çıkarmıki 10 gn mü beklesemCanım bende çok arastirdim aksine adet Sök mesi lazım . Inşallah tutmuştur bir iki gün bekle test yap. Banada yaz olurmu
Oldu canım bi ay bekle. Ben beş gün sonra yapmıştım. Korkma yoksa da yoktur . Böyle mualalakta kalmaktan da gecikebilir. Ayrıca ben hiçbi belirti hissetmedim ama hamile olmadığım aylar herseyi yasiodum beyin yapio birazda. Oyüzden kafaya takma testini yap. Yoksa önündeki maçlara baktamam yazarım cnm ama test yapmaya çk korkuyorum ,bi haftadır karnımın sağ tarafı ağrıyp batma oluyor,iki gndrde göğüslerim çk acıyo çk hassas ,belkide bana öyle geliyordur ama bilmiyorum yaaa 7 gn geçince yani cuma günmü yapasım var testi çıkarmıki 10 gn mü beklesem
Oldu canım bi ay bekle. Ben beş gün sonra yapmıştım. Korkma yoksa da yoktur . Böyle mualalakta kalmaktan da gecikebilir. Ayrıca ben hiçbi belirti hissetmedim ama hamile olmadığım aylar herseyi yasiodum beyin yapio birazda. Oyüzden kafaya takma testini yap. Yoksa önündeki maçlara bak
ahh şu beynimHiç beklemediği m hiç umursamadigim ay oldu. Nasip işte bi vakti var. Ve inan hamile kalmakta bitmio. Bi sürü korku . Kese varmış içi dolumu kalbi atiomu derken üç ay tehlike vae o biti o kipirdanmazsa bişeymi var vs vss
Benim eşimde takmaz. Çoğu zaman gizli gizli cafelerde bile yaptığım oldu testi.hep ona lafta süpriz yapcqktim. Ikinci çizgi yi göreceğim e inanmiyordum hiç. Hala şaka gibi gelio. Allahım olmayanlara nasip etsinahh şu beynimaylardır mide bulantıları baş dönmeleri boş çıkmıştı amannn yarın yapıyım bi test varsa vardır yoksada yoktur haklısın cnm,bn zaten hepsini kafama takmadan duramam kiii,eşim sabır taşı gibi hiçbişey takmaz onun gibi olsaydım o rahatlıkla hamile kalırdım belki daha kolay
AMİNNNN cnm ...ısrarla bekleyecek olan eşimi, test almaya gönderdim sabah yapıcam inşallah dua et bana canımBenim eşimde takmaz. Çoğu zaman gizli gizli cafelerde bile yaptığım oldu testi.hep ona lafta süpriz yapcqktim. Ikinci çizgi yi göreceğim e inanmiyordum hiç. Hala şaka gibi gelio. Allahım olmayanlara nasip etsin
gördümmmm gördümmmm çok şükür çift çizgi hemen birden belirdiiiii ağlaya ağlaya eşimi işten çağırdımmmCanim inşallah cift çizgiyi görürsün. Görmezsende üzülmek yok testi çöpe at ve devam et. Emi