soğan suyu kürü adet gecikmesi yaparmı

Canım okuyunca senin adına çok sevindim Allah sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bizim başımıza bende sogan suyu iciyorum inşallah bende hamile kalırım bu ay :)

işallah canım Allah hepimizin yüzünü güldürsün işallah. herşeyin bi vakti zamanı var herşey Allahtan tabı ama soğan suyunu herkezın denemesı lazım

bende 15 gün soğan suyu içtim... 1 ci kür olarak bebek için bende kist falan yok ben içimi yinede temizlesin diye içtim... bugun 31 ci günüm hasta olmadım ama karnımda özellikle sağ kasığıma kramp giriyo ama ortada hiç bişey yok bende hemen test yapardım bu ay inatla bekliyorum.... birde birşey soracam yanlış anlamayın beni lütfennnnnn :KK43:(( önce soğan suyu çok akıntı yapar dediler bende gram akıntı olamdı aksine kuruluk oldu bende ilk evlendiğimde bile değildim şimdi kuruluk oldu sasırdım kaldımm :KK43:((( eşim bile anladı sana ne oldu diyor.... bana lütfennn cevap verin sogan suyu kullananlarrrrr

sen önce bir test yap istersen ayrıca kuruluk bende de oldu bende öyle sırılsıklam akıntı olmadı hiç olmadı desem daha doğru yani ama adet gecikmesi normal değil hamile olabilir misin?

sen önce bir test yap istersen ayrıca kuruluk bende de oldu bende öyle sırılsıklam akıntı olmadı hiç olmadı desem daha doğru yani ama adet gecikmesi normal değil hamile olabilir misin?
günümde düzensizlik yoktu ama ben hep günümden 2 3 gün test yapardım.... bu sefer yapmaya korkuyorum... :KK43:(( inşallah hamileyimdir .... hamile kalabilmek için içtim... bugun benimde 32ci günüm.... arada midem bulanıyo arada karnım agrıyorr :KK42:

birde kuruluk cok fazlamı oldu .... bana acı verecek dercede kurluk oldu bende .....

ilişki sırasında mı acı verecek derece kuruluk oluyo. eğer öyleyse o bende de oluyo ilk başta çok acı çekiyorum sonra rahatlıyorum. ayrıca ben senin bir test yapmanı öneririm normal şartlarda soğan suyu adeti düzene sokar . bende her ay geçte olsa adetimi düzenli bir şekilde görürdüm fakat 2 aydır görmedim yani bu 2. ayım ama ben soğan suyunun yanında birde doğum kontrol hapı kullanıyorum. doktorumun bana uyguladığı tedavi süreci yani. sana test yap dememin amacı bu konuda mı başka bir konuda mı tam hatırlamıyorum ama bir bayan soğan suyundan hemen sonra hamile olduğunu söyledi durumu tıpkı senin gibi olmuş belki sende hamilesindir. inş. güzel haberler getirirsin darısı benim başıma :KK70: ama malesef daha 2 ay beklemek zorundayım :KK43:

ilişki sırasında mı acı verecek derece kuruluk oluyo. eğer öyleyse o bende de oluyo ilk başta çok acı çekiyorum sonra rahatlıyorum. ayrıca ben senin bir test yapmanı öneririm normal şartlarda soğan suyu adeti düzene sokar . bende her ay geçte olsa adetimi düzenli bir şekilde görürdüm fakat 2 aydır görmedim yani bu 2. ayım ama ben soğan suyunun yanında birde doğum kontrol hapı kullanıyorum. doktorumun bana uyguladığı tedavi süreci yani. sana test yap dememin amacı bu konuda mı başka bir konuda mı tam hatırlamıyorum ama bir bayan soğan suyundan hemen sonra hamile olduğunu söyledi durumu tıpkı senin gibi olmuş belki sende hamilesindir. inş. güzel haberler getirirsin darısı benim başıma :KK70: ama malesef daha 2 ay beklemek zorundayım :KK43:
Cvbinin icinnnnn cokkkk tsk ederim biraz acik olacak ama ben hic kuruluk olmazdi ilk baslarkende olmazdi simdi felaket baslarkende ortasinsada sonundada felaket derecede aci veriyor bana esimden kacar oldum resmen esimde farketti sana ne oldu boyle diyor .... :KK43: test yapmayada korkuyorum acikcasi yine hayel kirikligi yasarim diye :KK43:(( allahim hayirlisini nasip etsin sana bana butun isteyenlere evlat kokusundan hasret koymasin... birde benim bugun sari lekelenmem oldu biraz once sogan suyundan biraz daha koyu herhalde anca temisliyor sogan suyu icimi :))

Okuyunca yazmak istedim kızlar bede soğan suyu ile hamile kalmıstım 2 sene olmadı bebek sonra soğan suyu yaptım o devrede korunduğm halde haftasına hamile kalmışımm

adet gecikmesi yaptığına ilk defa şahit oluyorum. normalde adeti düzenler rahmi temizlemeye yardımcıdır yani. kuruluk deyince anlıyorum da bu çok tuhaf.

yok yaptırmadım daha :KK43:(( 3 test yaptım negatif sogan suyu gecirdi diyorum artık cünkü felaket karnım agrıyo olacak gibi böyle karnım agrımazdı hiç benim

bende şimdi hasta oldum :KK43:((
Ben hala hasta olmadım göğüslerim çatlicak gibi şiştiler bu ilaç beni mahvetti. 2 ay oldu hastalanmayalı. Ayrıca senin için de Allah'tan hayırlısını diliyorum. Umarım en kısa zamanda hamile haberlerini alırım. Kendim için olmasa bile hiç değilse senin için sevinirim.

Bende 10 gun sogan suyu ictim ayin 30 hasta olucam gecikirse umitlenmeyim bari
bu konuyu açan bayandı sanırım böyle soğan suyu kullandı ve geciknce hamile olduğunu öğrendi bence Allah'tan ümit kesilmez ben doğum kontrol hapıda kullanıyorum ayrıca benim adet gecikmesi yaşamam bu yüzden.

X