Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kuzum yoğun akıntın 1 haftadan uzun sürdüyse sanki o zaman bana da 2 kez yumurtlamışın gibi geliyor.
Sen bu ay inşallah bol bol yumurtlamışındır gelsin inşallah ikizler ikiz üçüz yazdım ama sonra üçüzü sildim kuzum kıyamadım sana 3 bebe zordur herhalde 3.yüde ikizlerden sonra büyüt en iyisi.

Hayırlısı canım benim Allah gönlüne göre en güzelini en sağlıklısını versin

aa, bu da eksik mi kalsın dedi ahahah
ben yapıyorumda noluyo sanki yine olmuyor
ama en azından yumurtlama günlerimi tespit edip satı ona göre netleştiriyorum tam tutuyor
Kullanmayı hiç düşünmedim valla abla. Ama inşallah sen faydasını görürsün

ya inşallah bebeğim, soğan küründen sonra gerçekten değişiklik oldu bünyemde. Ahh canım benim keşke olsalar bakarım ben seve seve

Bıcır bıcır biri gibisin canım sen:) bana öyle geliyo.Kardeşimden küçüksün, onu aşırı sevdiğimden mi bilmem ama ona benzetiyorum konuşmalarını.Aşırı hareketli ve konuşkandır o da
Yaa yerim çok tşk ederim kardeşine benden sevgiler
Bi sır vereyim mi gerçekten öyleyim eşim de zaten bu halime aşık olmuş

Bir de hiç dikkat ettiniz mi kızlar, forumlardan okuduğum kadarıyla, soğan kürü ile hamile kalanlarda hep yerleşme lekelenmesi oluyor, ben bunu şuna bağladım, soğan kürü rahimi incelttiği için oluyor galiba

ahahaha çıkarsa çerçeveletip duvara asıcam sanırım bu gidişle
süpersin kuzum bence de o çift çizgiyi görmek bambaşka bişey. Herhalde hamile olduğunu idrarda değilde kan testinde öğrenenler bile sonrasında gidip idrar testi de yapmıştır. Sırf o çift çizgiyi görsün diye

Ben silik çıktı diye sonra tekrar yapmıştım sonra kandan sonra bi daha yaptım daha koyu çizgi olsun diye. Ama sonrasında hepsini çöpe attım görüpte canım sıkılmasın diye. Bir tek boş kese ultrason resimlerim duruyor.

He valla hiç düşünmeyecem bu ay akıllı akıllı bekliycem

Gönlündeki herş ey sıra sıra olacak inşallah.vakti gelince anmıycaz bile kötü olan şeyleri

Hayrlısı olsun ablam hakkımızda elimizden gelen birşey yok malesef
Amin kuzum
ahahaha çıkarsa çerçeveletip duvara asıcam sanırım bu gidişle
ben kızımın çift çizgili testini hala saklıyorum
Kullanmayı hiç düşünmedim valla abla. Ama inşallah sen faydasını görürsün
ayy inşallah yaaaa, işyerinde yaparken zor oluyor cidden
Hayırlısı canım benim Allah gönlüne göre en güzelini en sağlıklısını versin
Amin, canım Rab’bim sana da en hayırlı sana da salih olan kullarından nasip etsin tez zamanda, oğluşun yakışıklı bir abiş olsun

Bana bu ay iki defa oldu gibi geldi zaten, bu anlattıklarımdan birkaç gün önce de yumurtlama akıntım olmuştu ama kısmet artık :) soğan küründen de kaynaklı olabilir mi acaba
Benim yumurtlama hergün oluyo gibi geliyor onu napcaz. Yaaa dün yine acayip akıntım oldu hep bi hep bi akıntı ben böyle ne zman nasıl yumurtluyorum bilemem kii

Gönlündeki herş ey sıra sıra olacak inşallah.vakti gelince anmıycaz bile kötü olan şeyleri

Sağol kuzum Allah razı olsun o güzel dileklerin için. Rabbim hepimize gönlümüzden geçen tüm güzellikleri yaşamayı nasip etsin. Ben bunları ansam da hiç etkilenmiyorum kuzum. Her zaman daha kötüsünü düşündüğüm için beni çok etkilemedi. Rabbim hayırlı gördüğü zaman nasıl olsa verecek istediklerimizi

Amin kuzum Rabbim hepimize nasip etsin inşallah tez zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…