Ben o testleri saatlerce saklıyorum ya bişey çıkcak mı diyebende dün sabah 6 buçukta yaptım testi bakmadan koydum banyoya,1 saat sonra uyandım baktım negatif attım çöpe.o kadar rahatım ama sadece öyle olmak istiyorum sanırım içime sor bide.
Çıkıncada yanlış bu diyip atma daBen o testleri saatlerce saklıyorum ya bişey çıkcak mı diye
Aynen ablamBence de fark yok bebeğim o yüzden ne üzülelim ne sevinelim güzel güzel efendi efendi bekleyelimD
Yavrular, Bende Çarşamba günü bara bariz yumurtlama akıntısı olmuştu, en son olan. Salı gecesi de birlikte olmuştuk. Bugün de sabah çok yoğun bir akıntım vardı baya çamaşırımı ıslatacak kadar, az önce yine baya akıntı olduğunu fark ettim, ama bu akıntı şeffaf değil, nasıl anlatsam krem rengi gibi ama kokusuz ve de belim ağrıyor sabahtan beri bat 'a 10 gün var, sizce bu nedir
evet canım benim, bende öyle biliyorum
ben elimden geldiğince takip ediyorum ama olmayacaksa olmuyor zaten, olacaksa da oluveriyor
kısmet artık, benim planım belli zaten aşağı yukarı
bu konuda daha önce bahsetmiştim
ahahaha çıkarsa çerçeveletip duvara asıcam sanırım bu gidişleÇıkıncada yanlış bu diyip atma da
Kullanmayı hiç düşünmedim valla abla. Ama inşallah sen faydasını görürsünaa, bu da eksik mi kalsın dedi ahahah
ben yapıyorumda noluyo sanki yine olmuyor
ama en azından yumurtlama günlerimi tespit edip satı ona göre netleştiriyorum tam tutuyor
Hayrlısı olsun ablam hakkımızda elimizden gelen birşey yok malesefsanırım bizim hiç ummadığımız anda olacak, bu gidişle baksana
ya inşallah bebeğim, soğan küründen sonra gerçekten değişiklik oldu bünyemde. Ahh canım benim keşke olsalar bakarım ben seve seveKuzum yoğun akıntın 1 haftadan uzun sürdüyse sanki o zaman bana da 2 kez yumurtlamışın gibi geliyor.
Sen bu ay inşallah bol bol yumurtlamışındır gelsin inşallah ikizlerikiz üçüz yazdım ama sonra üçüzü sildim kuzum kıyamadım sana 3 bebe zordur herhalde 3.yüde ikizlerden sonra büyüt en iyisi.
Yaa yerim çok tşk ederim kardeşine benden sevgilerBıcır bıcır biri gibisin canım sen:) bana öyle geliyo.Kardeşimden küçüksün, onu aşırı sevdiğimden mi bilmem ama ona benzetiyorum konuşmalarını.Aşırı hareketli ve konuşkandır o da
O kadar belli oluyor ki.Rabbim enerjini neşeni bozmasın canım benimYaa yerim çok tşk ederim kardeşine benden sevgiler
Bi sır vereyim mi gerçekten öyleyim eşim de zaten bu halime aşık olmuş
ahahaha çıkarsa çerçeveletip duvara asıcam sanırım bu gidişle
He valla hiç düşünmeyecem bu ay akıllı akıllı bekliycemAynen canım adet belirtileri ve erken hamilelik belirtileri aynı zaten.Sadece her kadının adet belirtileri farklı olduğu gibi hamilelik belirtileri de farklı. Ama sana şu kadarını söyleyeyim eğer adet belirtilerin yaklaşık olarak her ay aynı ise ve o ay bu belirtilerin dışında bir belirti yaşıyorsan o zaman hamilelik belirtisi olabilir bence.Tabi yine de biz kadınları hormonlar yönettiği için bu durum değişkenlik gösterebilir. En güzeli belirtilere takılmadan beklemekbadenzi kuzumun da söylediği gibi efendi efendi beklemek en güzeli
Gönlündeki herş ey sıra sıra olacak inşallah.vakti gelince anmıycaz bile kötü olan şeylerisüpersin kuzum bence de o çift çizgiyi görmek bambaşka bişey. Herhalde hamile olduğunu idrarda değilde kan testinde öğrenenler bile sonrasında gidip idrar testi de yapmıştır. Sırf o çift çizgiyi görsün diye
Ben silik çıktı diye sonra tekrar yapmıştım sonra kandan sonra bi daha yaptım daha koyu çizgi olsun diye. Ama sonrasında hepsini çöpe attım görüpte canım sıkılmasın diye. Bir tek boş kese ultrason resimlerim duruyor.
ya inşallah bebeğim, soğan küründen sonra gerçekten değişiklik oldu bünyemde. Ahh canım benim keşke olsalar bakarım ben seve seve
Amin kuzumHayrlısı olsun ablam hakkımızda elimizden gelen birşey yok malesef
ben kızımın çift çizgili testini hala saklıyorumahahaha çıkarsa çerçeveletip duvara asıcam sanırım bu gidişle
ayy inşallah yaaaa, işyerinde yaparken zor oluyor ciddenKullanmayı hiç düşünmedim valla abla. Ama inşallah sen faydasını görürsün
Amin, canım Rab’bim sana da en hayırlı sana da salih olan kullarından nasip etsin tez zamanda, oğluşun yakışıklı bir abiş olsunHayırlısı canım benim Allah gönlüne göre en güzelini en sağlıklısını versin
Benim yumurtlama hergün oluyo gibi geliyor onu napcaz. Yaaa dün yine acayip akıntım oldu hep bi hep bi akıntı ben böyle ne zman nasıl yumurtluyorum bilemem kiiBana bu ay iki defa oldu gibi geldi zaten, bu anlattıklarımdan birkaç gün önce de yumurtlama akıntım olmuştu ama kısmet artık :) soğan küründen de kaynaklı olabilir mi acaba
Gönlündeki herş ey sıra sıra olacak inşallah.vakti gelince anmıycaz bile kötü olan şeyleri
Amin kuzum
ben kızımın çift çizgili testini hala saklıyorum
ayy inşallah yaaaa, işyerinde yaparken zor oluyor cidden
Amin, canım Rab’bim sana da en hayırlı sana da salih olan kullarından nasip etsin tez zamanda, oğluşun yakışıklı bir abiş olsun