Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım sanki akşam sabah çatlayacak gibi duruyor , sen bu akşamı değerlendir en iyisi derim, ben bu kadar kırmızıyı hiç yakalayamamıştım yaptığımda

Belirtilerin güzel ama kuzusuu :) ben de bu ay belirti aramıcam diyorum ama yine de aklıma geliyor ya
Aynen öyle oluyor valla. Ya hiç düşünmek istemiyorum abla o yüzden hep kafamı dağıtmaya çalışıyorum. Zaten bence bu gebelikle adet belirtisinin de hicbir farkı yok ben şuan adet olcakmisim gibi düşünüyorum

Bence de fark yok bebeğim o yüzden ne üzülelim ne sevinelim güzel güzel efendi efendi bekleyelim D

Helal valla ne güzel takip etmişsin ve cidden baya yükselme var bugün ortalamaya göre, haydi gelsin bebişlerrr siz gün aşırı mı değerlendiriyorsunuz canım, düzenli mi gittiniz addet bittikten sonra
canım son 2 aydır adet tamamen bittikten sonra başlıyorduk değerlendirmelere gün aşırı olacak şekilde ovulasyon kitlerinde çift çizgi olunca her gün, silikleştiğinde de 1-2 defa gün aşırı yapıp bırakıyorduk
ama bu ay adet yine bittikten sonra sadece 1 kez yaptık canımız isteyince oldu sadece, ama bugünkü testten sonra bugün, yarın 3-4 gün arka arkaya yapmamız lazım, eşim nezle, ben grip nasıl olacak bakalım
grip için ilaç kullanıyorum 4 gündür, bugünden itibaren ilaç almıcam

canım sanki akşam sabah çatlayacak gibi duruyor , sen bu akşamı değerlendir en iyisi derim, ben bu kadar kırmızıyı hiç yakalayamamıştım yaptığımda
canım eğer çizgiler aynı koyulukta olmamışsa o test negatif sayılıyormuş; lh testleri hcg gibi değilmiş, silik olunca pozitif sayılmıyormuş, bende yeni öğrendim
hakikaten de şimdiye kadar hiç böyle eşit çıkmamıştı ve ben 3 aydır da hamile kalamamıştım
bakalım bu ayı merak ediyorum o yüzden, nasip Allah’tan

Benim hiç umudum yok kasıklarım ağrıyo göğüslerimde ve belimde de hafiften ağrı var. Belirti aramak istemiyorum
aa, bu da eksik mi kalsın dedi ahahah
ben yapıyorumda noluyo sanki yine olmuyor
ama en azından yumurtlama günlerimi tespit edip satı ona göre netleştiriyorum tam tutuyor

Bıcır bıcır biri gibisin canım sen:) bana öyle geliyo.Kardeşimden küçüksün, onu aşırı sevdiğimden mi bilmem ama ona benzetiyorum konuşmalarını.Aşırı hareketli ve konuşkandır o da

Kuzum 3-4 gün arka arkaya yapmaya gerek yok bence zaten spermler 3 gün yaşayabiliyor, ve sürekli üstüste yaparsanız sperm hareketliliği azalıyor , ama bu akşamı değerlendirin derim, 1 gün ara verirsiniz sonra yine yaparsınız hem spermler de birikmiş olur, biz de bu ay kafamıza göre yaptık ama denk geldi ovulasyon günlerine

İnşallah canım belki de yumurta oluşuyordur ama istenilen olgunluğa falan mı gelmiyor acaba ondan mı silik çıkıyordu önceki aylarda, ama bu ay kaliteli demek ki, haydi hayırlısı olsun canım

heheh kuzum ben bu planı kendimce yaptım bakalım kocikk ne diyecek, bizim ki planlı ilişkilere karşı da
bi de şöyle bi şey de var 3 gün yaşıyor ama kaliteli ise, değilse bu max. saate kadar yaşamıyorlar
hareketlilikte sıkıntı yoksa her günde olur diyorlar
kafam karışıyor artık benimde, en güzeli canımız istediği an bence nasipte varsa her türlü oluyo zaten

Doktora bahsettin mi canım eğer dediğin gibiyse acaba sol tüplerde bir sorun mu var acaba inşallah yoktur. Bence doktor işini bian önce hallet canım geçmiş olsun.
Ama her ay sağ tarafımdan yumurtluyorum yada yumurtlama sancısı her ay orda oluyor. Yani heray sağ kasığımda yumurtlama zamanı sancı oluyor son 3 aydır yumurtlama zamanı başlayıp adete kadar ara ara devAm ediyor demiştim ya. Dün yumurtlama zamanımdı sancım vardı gün boyu dün akşam soğan kürne başladım ve içtikten 5-10 dk sonra ağrım neredeyse bitti ve bugün hiç yok. Soğan kürünün böylesine hızlı etkisi olabilir mi

Canım ben ovu testi hiç yapmadım ama duyduğum kadarıyla t çizgisi c çizgisiyle eşit yada daha koyu bir hal aldığında pik oluyor. Senin çok yaklaşmış yarın ya dediğim gibi olabilir. Ama bi çok kişide senin gibi oluyor sonuçlar testten mi başka bişeyden mi bilemiyorum.

Aynen canım adet belirtileri ve erken hamilelik belirtileri aynı zaten.Sadece her kadının adet belirtileri farklı olduğu gibi hamilelik belirtileri de farklı. Ama sana şu kadarını söyleyeyim eğer adet belirtilerin yaklaşık olarak her ay aynı ise ve o ay bu belirtilerin dışında bir belirti yaşıyorsan o zaman hamilelik belirtisi olabilir bence.Tabi yine de biz kadınları hormonlar yönettiği için bu durum değişkenlik gösterebilir. En güzeli belirtilere takılmadan beklemek badenzi kuzumun da söylediği gibi efendi efendi beklemek en güzeli

Aynen kuzum gerçekten bak nasipte varsa tek ilişkiyle bile oluyor, benim kocik te karşıydı planlı ilişkiye ama tüp bebeği duyunca maşallah depart attı

bu kadar çabuk etkisi olacağını zannetmiyorum canım ama belki de ağrını kesmesine yardımcı olmuş olabilir.

Yavrular, Bende Çarşamba günü bara bariz yumurtlama akıntısı olmuştu, en son olan. Salı gecesi de birlikte olmuştuk. Bugün de sabah çok yoğun bir akıntım vardı baya çamaşırımı ıslatacak kadar, az önce yine baya akıntı olduğunu fark ettim, ama bu akıntı şeffaf değil, nasıl anlatsam krem rengi gibi ama kokusuz ve de belim ağrıyor sabahtan beri bat 'a 10 gün var, sizce bu nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…