Yaa yerim onu ben ne güzelde öğrenmişBende ilk defa rastladım canım Google amca sayesinde var ya bazen acayip gülüyorum halime herşeyi araştırıyoruz ya benim oğlan bile bişey olsun anne Google amcaya sor diyor
Yaa yerim onu ben ne güzelde öğrenmişAraştırmadan duramayız kiiii
Kuzucum nasıl yani, hergün yeni sayfaya mı kopyalayalım, ben de kişleri etiketleyip yapmıştım, kopyalıyorum bugün o zaman :)Başka bir sayfada gördüğümde böyle yapmışlardı ben becerebilirsem yapım bakalım bizde öyle yapalım abla tarihleri sallicam bu arada..
badenzi 6 aralık
cennetkokulumm 10 aralık
junes 12 aralık
Vs vs bu şeklde yapıyorlar bat tarih siralamasini. Smdi sen konu sahibimiz olduğun içinbadenzi abla hergün böyle bildirim yapsak ya
Benide ekleyin 15 aralıkGünaydın kızlar, Bat günlerimiz buyrunuz
begonya_ --> Bat 5 Aralık
BilgeUfuk --> Bat 10 Aralık
badenzi --> Bat 16 Aralık
junes --> Bat 21 Aralık
cennetkokulumm --> Bat 25 Aralık
Kedilikadinn --> Bat 27 Aralık
Şuan mesajda düzenleme yapma butonu aktif değil ama neden anlamadım :SBenide ekleyin 15 aralık
forma yazdığın ilk mesaja yap canım düzenleme ordan yapılıyor galiba sadeceŞuan mesajda düzenleme yapma butonu aktif değil ama neden anlamadım :S
Kuzum bu sayfaya eklediğim mesajda da düzenleme yapmaya izin verdi ilk sefer bir harf eksik yazmıştım onu düzelttim ama tekrar izin vermiyor galiba. Dediğin gibi ilk sayfaya ekleyelimforma yazdığın ilk mesaja yap canım düzenleme ordan yapılıyor galiba sadece
Akşam eve giderken test alayım p.tesine kadar olmazsam da kan veriyim o zaman :)begonya_ valla sen iyi dayanıyorsun, yapsana bir test ya bizi de merakta bırakma :)
gebelik testini illa sabah ilk idrarla mı yapmak lazım kızlar?
Kuzum bu sayfaya eklediğim mesajda da düzenleme yapmaya izin verdi ilk sefer bir harf eksik yazmıştım onu düzelttim ama tekrar izin vermiyor galiba. Dediğin gibi ilk sayfaya ekleyelim
Bunu bilmiyordum.Tamam canım benim akşam yapayım o zaman.peki dijital gebelik testi falan diyolar ne farkı var.Daha net sonuç verirmişCanım bat tan önce olursa ilk idrarla yapılan sonuçlar daha sağlıklı oluyor. Senin günün geçti her zaman yapabilirsin.
Bunu bilmiyordum.Tamam canım benim akşam yapayım o zaman.peki dijital gebelik testi falan diyolar ne farkı var.Daha net sonuç verirmiş
Tamam ay iyi ki varsınız ya bayılıyorum bilgi alışverişimizeHiç duymadım kuzum. Sen akşama yapacaksan biraz idrarını tutmaya çalış teste 2-3 saat kadar. Her ihtimale karşı beklemiş yoğun idrarda gebelik hormonu daha çok olur. Senin 2 gün geçti batın ama varsa geç döllenme garanti olur biraz idrarını bekletmen.
Tamam ay iyi ki varsınız ya bayılıyorum bilgi alışverişimizeteşekkür ederim
Çok düzenliydi 3 ay öncesine kadar.Hiç gün şaşmazdı ama 3-4aydır 2 gün 3 gün erken geldi hatta geçen ay 8gün erken.Ama Hiç gecikmedi,İlk kez yaşıyorumbegonya_ canım senin adetin düzenli midir her zaman böyle gecikmelerin olur muydu