Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bidaha mı yumurtlama oldu acaba

Belki de hamilesindir olamaz mı ?
Dün testim negatifti.Göğüs ağrısından başka bişey yok.Kurudum kaldım akıntı bile yok düşün Bi de hissedilirmiş ya böyle şeyler,insanların rüyasına falan girermiş.Stresten sanırım benimki.Tabi P.tesiye kadar olmazsam kan veririm ama sanmıyorum.

Eğer geç döllenme olduysa o yüzden de çıkmıyor olabilir, valla biz o kadar çok üstüne düşüyoruz ki bu konunun, olsa da hissetmeyeceğiz galiba

evet canım benim, bende öyle biliyorum
ben elimden geldiğince takip ediyorum ama olmayacaksa olmuyor zaten, olacaksa da oluveriyor
kısmet artık, benim planım belli zaten aşağı yukarı
bu konuda daha önce bahsetmiştim

Aynen kuzum gerçekten bak nasipte varsa tek ilişkiyle bile oluyor, benim kocik te karşıydı planlı ilişkiye ama tüp bebeği duyunca maşallah depart attı
kesinlikle benim kızçem tek atışta olmuştu hahahahh
tatlım inşallah doğal yollardan hemencik kalıverirsin hamile, olmuyorsa da sen bence çok güzel planladın her işte vardır bir hayır
hepimize hayırlı olan ne varsa o olsun, artık seninde nasibinde nasıl varsa öyle olsun
belki tüp bebişte çoğul gebeliğin oluverir bakarsın

Bana bu ay iki defa oldu gibi geldi zaten, bu anlattıklarımdan birkaç gün önce de yumurtlama akıntım olmuştu ama kısmet artık :) soğan küründen de kaynaklı olabilir mi acaba
Iltihap atinca da oluyormuş ya.Valla ben söylenen hic biseyi yaşamadığım için bilmiyorum açıkçası her bünye farklı benimki cok daha farklı :)

Aynen kuzum hayırlısı nasılsa öyle olsun artık, çünkü mantıklı olarak grçirilebilecek zamanların hepsini bitirmiş oluyorum, ona göre bakacağız artık hayırlısıyla. Rabbim hepimize kolaylıkla ve doğal yoldan nasip etsin inşallah

badenzi bence senin hala yumurtlama sürecin devam ediyor, eğer ovulasyon testi ile takip etseydin anlardık
yoğun akıntı günlerini kaçırma sakın, arka arkaya denk gelse bile bence

Iltihap atinca da oluyormuş ya.Valla ben söylenen hic biseyi yaşamadığım için bilmiyorum açıkçası her bünye farklı benimki cok daha farklı :)
ben kürü geçen ay yapmıştım ama beybisi, öyle bir iltihap atmam olmamıştı aslında , sadece geçen ay kürden dolayı yumurtlama birkaç gün erken oldu ve adet te erken gelmişti.

inşallah, hepimizin kucakları 3’er 5’er çocukla dolsun

badenzi bence senin hala yumurtlama sürecin devam ediyor, eğer ovulasyon testi ile takip etseydin anlardık
yoğun akıntı günlerini kaçırma sakın, arka arkaya denk gelse bile bence
Ben bu ay maşallah tavuk gibi yumurtluyorum galiba :) tamam canım öyle yapayım o zaman, bu akşam için de planımız vardı zaten ayıptır söylemesi :)

ben kürü geçen ay yapmıştım ama beybisi, öyle bir iltihap atmam olmamıştı aslında , sadece geçen ay kürden dolayı yumurtlama birkaç gün erken oldu ve adet te erken gelmişti.
İnşallah derinlerde güzel şeyler oluyordur da onun belirtileridir bu çok amin :)

amiin amiin inşallah canım, ama alıştırdım kendimi bu ay her iki seçeneğe de, geçen ayki kadar üzülmem umarım :) Geçen ay iyice zırvalamıştım çünkiii
Ben her ay yeni bişeyle uğraştığım için bu ayda bu gecikmeye kafayı taktım .Anlamadım ki bebek istedikçe başka sorunlar geliyo onlarla uğraşmaktan bebişe konsantre olamıyorum.üzülme sadece azmedelim hayırlısıyla gelsinler

Valla belirtiler herkeste farklı oluyor canım kesin bir tarifi yok bence, o yüzden umudunu kaybetme, benim adetim gecikse hergün test yapardım ben :) çıkana kadar
bende dün sabah 6 buçukta yaptım testi bakmadan koydum banyoya,1 saat sonra uyandım baktım negatif attım çöpe.o kadar rahatım ama sadece öyle olmak istiyorum sanırım içime sor bide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…