Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım eğer ağrı son 3 aydır aynı tarafta adet sürene kadar oluyorsa bi doktora danış söylediğin sebepler olabilir başka bişeyler olabilir ama sağlı sollu ara ara oluyorsa basit bi üşütme kaynaklı bile olabilir.
Bide şöyle bi durum var benim heray yumurtlama sancım sağ tarafta oluyor hiç sol tarafımda ağrı hissetmedim her ay sağımdan yumurtluyorum sanırım

Slm anne adayları grubunuzu baştan sona okumaya niyet ettim 69. Sayfadayım ama siz cok hızlı ilerliyorsunuz ,:KK66:
B3n kendimden bahsedeyim biraz 4,5yasinda bir kızım var şimdi ikinci çocuk için uğraşıyorum hayirla gelir hayırlı evlat olur inşaallah.
2013 yılında 4.5 yıllık evli iken geldi kızım nemde 3 aşılama sonrası tam tupe randevu aldığımız ay.
Ben kazara hipotiroidi oldugumu öğrenmiştim o zamanlar sonra soğan kürüne başladım iki ay bi sonuç alamadım derken saracogluna sonuçlarımı gönderdim o da bana kur tarifelerini ve çayları o zamanlar 300 tl vermiştim soğan suyu,aslanpençesi,soğan suyu, civan percemi,soğan suyu,brokoli şeklinde ilk soğanı bitirip çaydan beş tane içtim ki kızım geldi:) hamdolsun

Bend
Slm anne adayları grubunuzu baştan sona okumaya niyet ettim 69. Sayfadayım ama siz cok hızlı ilerliyorsunuz ,:KK66:
B3n kendimden bahsedeyim biraz 4,5yasinda bir kızım var şimdi ikinci çocuk için uğraşıyorum hayirla gelir hayırlı evlat olur inşaallah.
2013 yılında 4.5 yıllık evli iken geldi kızım nemde 3 aşılama sonrası tam tupe randevu aldığımız ay.
Ben kazara hipotiroidi oldugumu öğrenmiştim o zamanlar sonra soğan kürüne başladım iki ay bi sonuç alamadım derken saracogluna sonuçlarımı gönderdim o da bana kur tarifelerini ve çayları o zamanlar 300 tl vermiştim soğan suyu,aslanpençesi,soğan suyu, civan percemi,soğan suyu,brokoli şeklinde ilk soğanı bitirip çaydan beş tane içtim ki kızım geldi:) hamdolsun
Bende aynı kurleri uyguluyorum doktorum da dedi tamamlayici tıp uygula dedi özellikle kist için soğan suyu ve alkali diyet dedi bende hayıt ta kullanabilir miyim dedim evet almanyada arastirma yapılmış ilaci çıktı kullan tup bebeğe hazirlan dedi bu ay sonu tekrar kan vericem ve kistlere bakıp omega3 veririm dedi kesinlikle doktorlarda artık inanmaya başladı bu kurlere

Ayrıca kızlar bugün Zahide yetis i izleyen varsa orda hamile kalamayan kısırliga cozum diye bı kadın cikti ve bazı doktorlar onayladı bal ve hayıt karışımıni hazirlayip bir yenek kasigi alicaz sonra kara üzüm suyunu kaynatip iciceksinjz dedi
Evet onu bende izledim bugün çok iyi yaa denesek mi dicem de benim her muaynem de doktor sende bir sorun yok demişti.

tatlım söylemese de hastane laboratuvarında online kayıtlı tahlilin vardır zaten ona bak kullanıcı adı ve şifrenle, testlerde olması gereken referans değer aralıkları yazıyor zaten, ordan kendin de yorumlayabilirsin, bazı doktorlar çok açıklayıcı konuşmayabiliyor. Soğan kürü mucize resmen :) Allah biz kadınlar için yaratmış
AA öyle mi bilmiyordum çok iyiymiş,nasıl nereden bakacağım peki buna?
Evet inanıyorum ben de inşallah işe yarar yaa :dua:

Bat 15 aralık sizce? Kafayı çocuk diye yemediysem eğer silik çizgi var

Eklentiler

• D7F728E8-D033-4317-A6F0-9135B4F60364.jpeg
    D7F728E8-D033-4317-A6F0-9135B4F60364.jpeg
    132,1 KB · Görüntüleme: 49
  • FF25A0D1-6DD5-417F-96C6-A15058F86A2C.jpeg
    FF25A0D1-6DD5-417F-96C6-A15058F86A2C.jpeg
    133,1 KB · Görüntüleme: 51
Bide şöyle bi durum var benim heray yumurtlama sancım sağ tarafta oluyor hiç sol tarafımda ağrı hissetmedim her ay sağımdan yumurtluyorum sanırım

Doktora bahsettin mi canım eğer dediğin gibiyse acaba sol tüplerde bir sorun mu var acaba inşallah yoktur. Bence doktor işini bian önce hallet canım geçmiş olsun.

Hoş geldin canım Allah bağışlasın kızını. İnşallah tez zamanda da abla olsun. :dua:

Kürlerden fayda görmene çok sevindim. Ben gerçekten de bunları yaparak ilaçlara gerek kalmadan bi yol alınacağına inanıyorum. O kadar faydalı kürler var ki inşallah yapan herkese şifa olur.

Bat 15 aralık sizce? Kafayı çocuk diye yemediysem eğer silik çizgi var

canım dünde yazmıştın galiba 9 gün var yapsam çıkar mı diye. Ben üzgünüm ama testte bişey göremedim. 9 gün kala bence çok erken varsa bile çıkmaz biraz daha sabırlı ol canım heyecanını anlıyorum inşallah tez zamanda pozitif sonucu alırsın. Bazen adet günü yapılan testler bile çok silik çizgi çıkıyor geç döllenme vs olabiliyor. Kendine bu kadar yüklenme canım.

Günaydın arkadaşlarım:KK200: ,
Ben hala regl olmadım 1 gün geçti.Göğüslerimin ağrısına uyandım gece.Şimdi daha iyi anlamadım neden böyle oldu .

Günaydın arkadaşlarım:KK200: ,
Ben hala regl olmadım 1 gün geçti.Göğüslerimin ağrısına uyandım gece.Şimdi daha iyi anlamadım neden böyle oldu .

Günaydın canım :KK200:

Test yaptığın ve negatif çıktığı için büyük ihtimalle stresten gecikmiştir canım. Geç döllenme denen bişeyde var böyle bir durum söz konusu ise bu yüzden de negatif çıkabilir ama seni boş yere umutlandırmak da istemem. En iyisi biz strestendir diyelim geç döllenme gibi bişey olursa sürpriz olsun kuzum. Hakkında hayırlısı olsun tez zamanda olsun hayırlısıyla inşallah.:dua:

Günaydın canım :KK200:

Test yaptığın ve negatif çıktığı için büyük ihtimalle stresten gecikmiştir canım. Geç döllenme denen bişeyde var böyle bir durum söz konusu ise bu yüzden de negatif çıkabilir ama seni boş yere umutlandırmak da istemem. En iyisi biz strestendir diyelim geç döllenme gibi bişey olursa sürpriz olsun kuzum. Hakkında hayırlısı olsun tez zamanda olsun hayırlısıyla inşallah.:dua:
Amin canım benim.Yok bebiş onu biliyorum, o yüzden bir an önce regl olup testlerimi yaptırmaya odaklandım

X