Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende 19 aylık evliyim 4 ay dkh kullanıp 5. Ayda çalışmalara başladık ama 1 sene boyunca olmayınca doktora gittik. Eşimin ileri hareketinde sıkıntı var bunun için proxeed ve keçiboynuzu kürü yapıyoruz ve bolca ıspanak muz fındık bitter çikolata pekmez ne bulursak yapıyoruz. Bende de hormon dengesizliği varmış yumurtamın çatlamasında sorun olabilirmiş bu yüzden klomen kullanıyorum bugün de soğan kürü ne başlayacağım inşallah işe yarar En kısa zamanda bebişlerimizi kucağımıza alırız:dua:
Canım benim de hormonlar da sikinti çıktı aslanpençesi içtim bir ay da düzeldi araştır istersen

7 aylık eviliyim.Ama yaşlarımız ileri eşim 41 ben 33.Erkenden gidip test yaptıralım dedik.Benim önce yumurtalıkara temiz çıktı.Hormon testi yaptırdık.orda yumurta rezervim az çıktı ama gebe kalmaya engel değil bebeğiniz olur eşininde testleri güzel dedi.Sonraki ay gitmedim.Diğer ay yumurtlama testi(progesteron)yapıldı yumurtlama olmamıs dendi ve bir önceki ayda da çatlama olmadığı için 4cmlik kist olmuş.21 gün o kisti eritmek için ilaç kullandım 2cm e indi.Bu ay kendi halinde kalsın adetin 3.günü gel bakalım tekrar ona göre çatlatma işlemine başlayacağız dedi.(Şu an yapamıyor çünkü klomen kisti tetiklermiş)Ben de şifa olsun diye 15gün soğan kürü yaptım.Bugun adet günüm ama hala olmadım.Hikayem biraz uzun benim :)
Geçmiş olsun benimde yumurta rezervum düşük ve kist var yaşta 31

7 aylık eviliyim.Ama yaşlarımız ileri eşim 41 ben 33.Erkenden gidip test yaptıralım dedik.Benim önce yumurtalıkara temiz çıktı.Hormon testi yaptırdık.orda yumurta rezervim az çıktı ama gebe kalmaya engel değil bebeğiniz olur eşininde testleri güzel dedi.Sonraki ay gitmedim.Diğer ay yumurtlama testi(progesteron)yapıldı yumurtlama olmamıs dendi ve bir önceki ayda da çatlama olmadığı için 4cmlik kist olmuş.21 gün o kisti eritmek için ilaç kullandım 2cm e indi.Bu ay kendi halinde kalsın adetin 3.günü gel bakalım tekrar ona göre çatlatma işlemine başlayacağız dedi.(Şu an yapamıyor çünkü klomen kisti tetiklermiş)Ben de şifa olsun diye 15gün soğan kürü yaptım.Bugun adet günüm ama hala olmadım.Hikayem biraz uzun benim :)
Anladımm, hepimizin hikayesi bambaşka işte ama Çektiğimi sıkıntılar acılar ayn birbirimize merhem oluruz inşallah bebek haberlerimizi veririz :) :)

Evet bebeğim çok doğru diyorsun çok haklısın, bu sefer de eşim daha istekli Allahtan bebek konusunda, ben akşam amaan akışına bırakalım diyorum, yok biz günaşırı yapalım da işimizi sağlama alalım diyor. Senden hiç beklemezdim böyle bir cevap dedim :KK70: :KK70: kuzumm benim bata da az kaldı bu arada 11 Gün. Ahho güzel dileklerin seni de bulsun inşallahh misliyle canım benimm :KK200::anneadayı::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: => şu taklalar atan emojinin hastasıyım :21:

Helal kuzum sana demek adam daha istekli gün aşırı takip :-) süpersiniz valla :KK200: Allah gönlünüzün güzelliğine göre mükafatlandırsın sizi. Bata da az kalmış kuzucum inşallah bu sefer olmuştur.

Bende bayılıyorum bu takla atan bebişlere. Sana da 2 şer yolluyorum kuzum ikiz olsun diye inşallah sağlıklı hayırlı ikiz bebişlerin olsun :emir_bebek::emir_bebek::anneadayı::nazar:

Eşin pekmez değil keçiboynuzu özü veya keçiboynuzu kuru uygula benim doktorum profesör alternatif tıp önerdi kistler ve sperm için
Kurunu de yaptım içemedi ama pekmezini yiyebiliyor yesin bakım bunu. Bizim doktor öyle birşey önermedi ben kendim yapmaya başladım bunları :KK48:

Canım sanki öncesinde hormonları dengelemek için ilaç vermesi gerekirmiş gibi bir hisse kapıldım burdan okuduklarımla ama doktorun dah aiyi bilir tabii ki, sen de iyice araştır lütfen, doktor seçimlerimiz çok önemli bizim için bilhassa şu noktada. Sen soğan kürünü yap canım mutlaka inan ki çok iyi gelecek ben hormonlarını da dengeleyeceğini düşünüyorum, sonra nasipse gelsin bebişler :KK200::anneadayı:
Yani bilmiyorum ki bakalım p. Tesi soracağım zaten hangi hormonlar yüksek diye belki birşeyler söyler.. Soğan kürü ne çok umut bağladım inşallah olur ya

Yani bilmiyorum ki bakalım p. Tesi soracağım zaten hangi hormonlar yüksek diye belki birşeyler söyler.. Soğan kürü ne çok umut bağladım inşallah olur ya

Canım sen soğan kürünü yap arkasından da testere dişli aslan pençesi kürü var onu yap 1 ay ikisi de hormonları dengeliyor bunları yaparak hormon düzensizliğini gideren çok kişi var inşallah sana şifa olurlar.

Canım sen soğan kürünü yap arkasından da testere dişli aslan pençesi kürü var onu yap 1 ay ikisi de hormonları dengeliyor bunları yaparak hormon düzensizliğini gideren çok kişi var inşallah sana şifa olurlar.
İkisini aynı ay mı yapmalıyım yoksa diğer adetimde mi yapayım aslanpençesi ni

iyi geceler kızlar
siz şimdi mışıl mışıl uyurken ben maydonoz ve süt buharından yeni kalktım:KK48::KK70:20 dk oturdum:rolleyes:
bu kez 2. yapışımdı ve belim, kasıklarım ağrıdı resmen buharda otururken yaramadı mı acaba, yoksa normal mi?
BilgeUfuk BilgeUfuk kuzum iyi geceler sen maydonoz kürü yaparken kasık ve bel ağrın oldu mu hiç o esnada?
Benim kasık ağrım olmuştu canım

Helal kuzum sana demek adam daha istekli gün aşırı takip :-) süpersiniz valla :KK200: Allah gönlünüzün güzelliğine göre mükafatlandırsın sizi. Bata da az kalmış kuzucum inşallah bu sefer olmuştur.

Bende bayılıyorum bu takla atan bebişlere. Sana da 2 şer yolluyorum kuzum ikiz olsun diye inşallah sağlıklı hayırlı ikiz bebişlerin olsun :emir_bebek::emir_bebek::anneadayı::nazar:
Yaa yerim ben seni canımsın :KK200:

tatlım söylemese de hastane laboratuvarında online kayıtlı tahlilin vardır zaten ona bak kullanıcı adı ve şifrenle, testlerde olması gereken referans değer aralıkları yazıyor zaten, ordan kendin de yorumlayabilirsin, bazı doktorlar çok açıklayıcı konuşmayabiliyor. Soğan kürü mucize resmen :) Allah biz kadınlar için yaratmış

X