Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar bişey sorcam. Benim yumurtlama zamanı sancım olur sağ tarafımda yumurta çatlayınca geçerdi. Son 3 aydır yumurtlama sonrasıda aynı ağrı adet başlangıcına kadar ara ara devam eder oldu. Bu iltihaptan mı olur yoksa kist mi oluyor :110:

Selam kızlar bişey sorcam. Benim yumurtlama zamanı sancım olur sağ tarafımda yumurta çatlayınca geçerdi. Son 3 aydır yumurtlama sonrasıda aynı ağrı adet başlangıcına kadar ara ara devam eder oldu. Bu iltihaptan mı olur yoksa kist mi oluyor :110:

canım eğer ağrı son 3 aydır aynı tarafta adet sürene kadar oluyorsa bi doktora danış söylediğin sebepler olabilir başka bişeyler olabilir ama sağlı sollu ara ara oluyorsa basit bi üşütme kaynaklı bile olabilir.

badenzi badenzi kuzum topiğin başına isimlerimizi liste yapabiliyor musun batlara göre, şöyle en başına da ISTANBULLUGELINN ISTANBULLUGELINN hamiş olarak ekle kuzum arkasından da bizleri peşine tak sıra sıra gidelim onun peşinden. :anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

benim bat 25 aralık
Tabii ki canım seve seve yaparım :) Bizim diğer topiclerden neyimiz eksik :)

canım eğer ağrı son 3 aydır aynı tarafta adet sürene kadar oluyorsa bi doktora danış söylediğin sebepler olabilir başka bişeyler olabilir ama sağlı sollu ara ara oluyorsa basit bi üşütme kaynaklı bile olabilir.
İlk fırsatta gidicem yine yeni bi doktor bulup inşallah. Bi güzel doktora denk gelemedim malesef :KK43:

Kızlar yaptım hadi hayırlı uğurlu olsun cennetkokulumm cennetkokulumm BilgeUfuk BilgeUfuk :) begonya_ begonya_ en yakın bat senin canım hadi bakalım hayırlısı. Yazdırmak isteyen varsa bana özelden de yazabilirsiniz kızlar, burda mesajlar hızlı aktığı için kaçırmayayım . Öptüm sizi

Ellerine sağlık kuzum. İnşallah buraya inci gibi diziliriz hamiş olarak. Lisetemiz hayırlı uğurlu bol bebişli olsun inşallah. :dua:
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

X