Selam canım hoşgeldin, hayırlısı olsunMerhaba kızlar, ben de bebek sahibi olamamaktan şikayetçi olup bu topice denk geldim. 19 aylık evliyim 14 aydır çocuk istiyoruz olmadı en sonunda doktora gittik eşimde ileri hareket biraz sıkıntılı ama doğal yolla olur dedi doktorlar. Bende de hormon dengesizliği varmış şimdi klomen kullanıyorum ve soğan kürü ne başlayacağım inşallah. Eşime de keçiboynuzu kürü yapıyorum bol bol ıspanak muz fındık kuru dut falan yediriyorum bakalım ümitliyim bu konuda kürlerden.. Destek olalım birbirimize.. Çok istiyorum anne olmayı
Buyur canım linki;Kızlar bir şey sormak istiyorum kafam karıştı herkes farklı bir şey söylüyor. Soğan kürü ne adet bittikten 7 gün sonra mı başlamalıyız yoksa adet bittiği gün mü?
Teşekkür ederim hoşbuldumSelam canım hoşgeldin, hayırlısı olsun
Inşallah ise yarar. Bak bende hem doktorun verdiği ilacı aynen bizede sizinkinden vermişti onu kullandık. Hemde bitter çikolata kuru uzum fındık ceviz kabak çekirdeği hergün ya muz portakal yedirirdim yada dışardan sıktırır suyunu içirirdim. 1 ay da çakşır suyu içirdim. Hâlâ birşey yok. Son 2 aydr da sadece keçiboynuzu pekmezi iciriyorum yanında sadece meyveye devam ha bide ispanak in faydası olduğunu senden duydum ilk kez burda da daha geçen bulabildim yaptım yedik miss gibi artk bol bol ispanakta alırım ikimizde çok seviyoruz cnkiBende 19 aylık evliyim 4 ay dkh kullanıp 5. Ayda çalışmalara başladık ama 1 sene boyunca olmayınca doktora gittik. Eşimin ileri hareketinde sıkıntı var bunun için proxeed ve keçiboynuzu kürü yapıyoruz ve bolca ıspanak muz fındık bitter çikolata pekmez ne bulursak yapıyoruz. Bende de hormon dengesizliği varmış yumurtamın çatlamasında sorun olabilirmiş bu yüzden klomen kullanıyorum bugün de soğan kürü ne başlayacağım inşallah işe yarar En kısa zamanda bebişlerimizi kucağımıza alırız
Ya ben zaten geçen sene yapmıştım ama işte eşimde problem olduğunu bilmiyorduk fakat acayip akıntı yapmıştı. Faydası olduğuna eminim. Sende de inşallah faydası olmuştur ablam. Bende öyle yapayım birdaha ki ay çok düzenli yapcam inşallahevet canım, bende işten gelir gelmez üzerimde montumu dahi çıkarmadan mutfağa girip soğan için suyu kaynatmaya başlıyordum sonra üzerimi çıkarıyordum, çok düzenli yapmıştım sabah akşam inşallah şifasını da görmüşümdür
sen de zaten sürekli mutfaktasın koy bi kabın içşne bikaç tane soğan hep gözünün önünde olsun, tadı da süper ayrıca alışınca su gibi geliyor zaten
Ben de internetten araştırmıştım sperm hareketi ve kalitesi için ne yiyebiliriz diye ıspanak muz brokoli falan çıkmıştı ondan dolayı salata yapıyorum veya muzla birlikte smoothie yapıyorum bakalım göreceğiz..Inşallah ise yarar. Bak bende hem doktorun verdiği ilacı aynen bizede sizinkinden vermişti onu kullandık. Hemde bitter çikolata kuru uzum fındık ceviz kabak çekirdeği hergün ya muz portakal yedirirdim yada dışardan sıktırır suyunu içirirdim. 1 ay da çakşır suyu içirdim. Hâlâ birşey yok. Son 2 aydr da sadece keçiboynuzu pekmezi iciriyorum yanında sadece meyveye devam ha bide ispanak in faydası olduğunu senden duydum ilk kez burda da daha geçen bulabildim yaptım yedik miss gibi artk bol bol ispanakta alırım ikimizde çok seviyoruz cnki
İnşallah canımmWoow işte bu muhteşem olur, çok sağol canım cevabın için inşallah öyled olmuştur
Canım benim öyle oldu işte, ilk o yoğun akıntı geldi pazra akşamı, sonra pazartesi sabah az bişey geldi, salı da kupkuruydu sabah, ama Çarşamba yani bu sabah coştu yine :) Hatta dün akşam yumurtlama geçti gitti nasıl olsa diye öylesine yapmıştık :) Meğer değilmiş :) ya inşallah dediğin gibi olsun kuzum
Bak bizde hepimiz çok istiyoruz yaşımız aynıymış ne güzel. Ama sadece sabırlı olmayı bilmeliyiz. Dua edelim rabbim inşallah karşılığını verecektir bize. Sende burdan devam et bizimle birbirimize destek olunca o kadar iyi geliyor ki anlatamam hep beraber üstesinden gelcez bununda inşallahBen 22 olucam eşim 27 yaşında bu arada.. Erken diyenler var ama bizim tercihimiz ben anne olmayı herşeyden çok istiyorum..
Çok üzüldüm canım inşallah yeniden kavuşursun meleğineKedilikadinn canım soruna yanıt olarak, bizde bir sorun görmedi doktorum yani eşimin spermleri için muhteşem değil ama doğal yolla hamile kalınabilir dedi ki zaten ben 2016'da hamile kalmıştım ama maalesef 9. haftada kalbi durdu bebeğimin sonrasında 1,5 sene oldu deneyeli, hormon tahlillerim falan hepsi normal en son Ağustos sonunda HSG çekildim onda da tüplerim açık çıktı , ve geçen ay soğan kürü yaptım, bu ay da batı bekliyorum :)
Ne güzel gençsiniz ikiniz de maşallah. Peki hormon düzensizliğin ile ilgili bir ilaç vermedi mi doktorunBen 22 olucam eşim 27 yaşında bu arada.. Erken diyenler var ama bizim tercihimiz ben anne olmayı herşeyden çok istiyorum..
Aynen öyle canım. Olacağını biliyorum hiçbir zaman ümidimi yitirmedim.. Ama ne zaman? Sabır sabır.. Olacak mutlakaBak bizde hepimiz çok istiyoruz yaşımız aynıymış ne güzel. Ama sadece sabırlı olmayı bilmeliyiz. Dua edelim rabbim inşallah karşılığını verecektir bize. Sende burdan devam et bizimle birbirimize destek olunca o kadar iyi geliyor ki anlatamam hep beraber üstesinden gelcez bununda inşallah
Bu dengesizlik yumurtanın çatlamasına engel olabilir dedi ve muhtemelen adetin bundan dolayı gecikiyor dedi (bazen gecikme yaşıyorum bu ay 10 gün geçti) ve klomen verdi p. Tesi tekrar gideceğim ultrasonla bakacak yumurta büyümüş mü diyeNe güzel gençsiniz ikiniz de maşallah. Peki hormon düzensizliğin ile ilgili bir ilaç vermedi mi doktorun
Brokoliyi bende gördüm de benimki yemiyor onu allahtan ispanak yiyorBen de internetten araştırmıştım sperm hareketi ve kalitesi için ne yiyebiliriz diye ıspanak muz brokoli falan çıkmıştı ondan dolayı salata yapıyorum veya muzla birlikte smoothie yapıyorum bakalım göreceğiz..
Evet bebeğim çok doğru diyorsun çok haklısın, bu sefer de eşim daha istekli Allahtan bebek konusunda, ben akşam amaan akışına bırakalım diyorum, yok biz günaşırı yapalım da işimizi sağlama alalım diyor. Senden hiç beklemezdim böyle bir cevap dediminşallah canımsen yumurtlama geçti diye bakma kuzum orası hiç belli olmaz. Bende öyle demiştim ağustosta yumurtlama dönemi de çoktan geçti imkansız dedim ama asla imkansız diye bişey yokmuş anlamış oldum. Biz öyle insanlarız ki ne mucizelere gebeyiz bilinmez seninde mucizelerin gelsin çift halde
MutlakaaaaAynen öyle canım. Olacağını biliyorum hiçbir zaman ümidimi yitirmedim.. Ama ne zaman? Sabır sabır.. Olacak mutlaka
7 aylık eviliyim.Ama yaşlarımız ileri eşim 41 ben 33.Erkenden gidip test yaptıralım dedik.Benim önce yumurtalıkara temiz çıktı.Hormon testi yaptırdık.orda yumurta rezervim az çıktı ama gebe kalmaya engel değil bebeğiniz olur eşininde testleri güzel dedi.Sonraki ay gitmedim.Diğer ay yumurtlama testi(progesteron)yapıldı yumurtlama olmamıs dendi ve bir önceki ayda da çatlama olmadığı için 4cmlik kist olmuş.21 gün o kisti eritmek için ilaç kullandım 2cm e indi.Bu ay kendi halinde kalsın adetin 3.günü gel bakalım tekrar ona göre çatlatma işlemine başlayacağız dedi.(Şu an yapamıyor çünkü klomen kisti tetiklermiş)Ben de şifa olsun diye 15gün soğan kürü yaptım.Bugun adet günüm ama hala olmadım.Hikayem biraz uzun benim :)Amiinn Bir şey sormak istiyorum hepinize, yanlış anlamazsanız tabiki, çünkü hepimiz aynı dertten muzdaribiz. Neden çocuğunuz olmuyor yani siz de mi sorun var eşinizde mi kızlar belki aynı şikayetlerimiz vardır haberdar olalım Yeni olduğum için soruyorum
Canım sanki öncesinde hormonları dengelemek için ilaç vermesi gerekirmiş gibi bir hisse kapıldım burdan okuduklarımla ama doktorun dah aiyi bilir tabii ki, sen de iyice araştır lütfen, doktor seçimlerimiz çok önemli bizim için bilhassa şu noktada. Sen soğan kürünü yap canım mutlaka inan ki çok iyi gelecek ben hormonlarını da dengeleyeceğini düşünüyorum, sonra nasipse gelsin bebişlerBu dengesizlik yumurtanın çatlamasına engel olabilir dedi ve muhtemelen adetin bundan dolayı gecikiyor dedi (bazen gecikme yaşıyorum bu ay 10 gün geçti) ve klomen verdi p. Tesi tekrar gideceğim ultrasonla bakacak yumurta büyümüş mü diye
Eşin pekmez değil keçiboynuzu özü veya keçiboynuzu kuru uygula benim doktorum profesör alternatif tıp önerdi kistler ve sperm içinBenim eşim varikoselden ameliyat oldu nisan ayında abla iki taraflı ağustosta baktirdigimizda ileri hareketli 28.4 toplam sperm miktarı işe 165.8 olmuştu bu şekilde gebelik görülür denildi ama bilmiyorum yani. Bayaa birşey kullandım bende son 2 aydr da keciboynuzu pekmezi iciriyorum