Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok haklısın ablam ama işte eşimde de ileri hareketli sorunu vardı ya o yüzden yavrucağım farkettirmiyor ama üzülüyor yani
Kuzum erkeklerin çoğunda o sorun var hiç merak etme sen, yani bizde de var ama ben ilk seferde daha ikinci ayda hamile kalmıştım :) Her nasip vaktine esirdir kuzucum, ve sizin bir engeliniz de yok çok şükür, sen eşini telkin et,güzel şeyler söyle ve olacağına inan

Yaa canım benim ağzına yüreğine sağlık ne güzel yazmışsın valla sabah sabak içim açıldı, söylediklerine yüzde yüz katılıyorum, en azından burda birlikte umutla ve olacağına inanarak bekleyelim gerçekten bu insanı çok motive ediyor, inanın bana dışarda kendi arkadaşlarımla bu konuları konuşsam hemen sıkılıyorlar ben de çekiniyorum sürekli anlatıp onları da sıkmak istemiyorum, burda hepimizin amacı aynı olduğu için birbizimize çok güzel yardımcı oluyoruz

Oyy kuzum benim ya yerim seni ben Güzel kalpli güzel yüzlü kardeşim benim. Bende sizleri iyi ki tanıdım iyiki varsınız. Yüzlerinizi görmesem bile Hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum. Yüreği güzel kalbi temiz insanlar. İnanın bana sizlerle olmak bana güç veriyor sizlerle daha pozitifim ben. Yüreğimden en samimi dualarla hepinizin iyi olmasını hayallerinize kavuşmasını diliyorum canım benim.

Seninde o güzel yüreğine sağlık kuzum. Aynen kuzum biz burda aynı dili konuşuyoruz. Yaklaşık aynı sıkıntıları yaşıyoruz ve beklentilerimiz aynı. Bu yüzden halimizi daha iyi anlıyoruz. Ve birbirimize hiç bir kötülük beslemeden tanımadan yüzünü görmeden bile aynı samimi dualarla birbirimize destekçiyiz. Etrafımızdakiler inan bizi burdakilerden daha iyi anlayamaz zaten.

Aynen kuzum kesinlikle, güzel kalbine göre versin Allahım inşallah

Kızlar hepinize Günaydınlar . Yine 100 puanlık bir uzman sorusu ile karşınızdayım Benim pazar günü telefondaki uygulamaya göre yumurtlama günümdü ve gerçekten de tam da o gün inanılmaz, neredeyse avuç dolusu akıntım oldu peçeteye sildiğimde. Bu sabah yine yumurtlama akıntısı oldu, bu nasıl mümkün ? Ayda iki defa yumurtlamış olabilir miyim acaba ya da nedir sizce?

Doktor ilk muayenede çikolata kisti var dedikten sonra tüp ve kanalların genel durumunun kontrolü için rahim filmi ve bazı kan testleri istedi. Şişli'deki Echomar'a yönlendirdi aynı gün gittim çekildim (adet bitiminden sonraki 3.-4. gün çektirmek gerekiyormuş, benim de tam günümdü). Çok rahatlatıcı ve bilgilendiriciydiler. Herkes ağrılı çok sancılı diyor ama hiç acı ağrı hissetmedim ben. Daha öncesinde rahim filmi ile ilgili nasıl çekilir nasıl uygulanır hiçbir şey bilmiyordum, eğer öncesinde okusaydım yorumları korkar ben de yaptıramazdım. Çok korkutuyorlar ama herkesin aynı olmuyor. Instagram'dan takip ediyorsan dr. Gökçen erdoğan da bugün bu filmin çekilmesi ile ilgili bir post paylaştı. Post'u ve yorumları bi oku derim

Günaydın canım ;
şöyle bir bilgi buldum: İnsanlar arasında sık yapılan espirilerden biridir. “Üstüme şapka atılsa hamile kalırım!” Önemli olan u şakanın bilimsel temelidir. Çünkü uzman araştırmacılara göre, bazı kadınlar ayda bir defa değil, değişik zamanlarda da birden fazla yumurta üretebiliyorlar. Bu nedenle de farklı zamanlarda oluşan yumurtalama döneminin takibi zorlaşıyor.

Çok haklısın ablam ama işte eşimde de ileri hareketli sorunu vardı ya o yüzden yavrucağım farkettirmiyor ama üzülüyor yani
İleri hareketlilik sorunu eşimde %49 du 6 ay sonra%28 e düştü keçiboynuzu kürü uuguladim tekrardan %33e cikti doktorlar alternatif tıp öneriyor kizlar tavsiye eden kendisi

Merhaba kızlar, ben de bebek sahibi olamamaktan şikayetçi olup bu topice denk geldim. 19 aylık evliyim 14 aydır çocuk istiyoruz olmadı en sonunda doktora gittik eşimde ileri hareket biraz sıkıntılı ama doğal yolla olur dedi doktorlar. Bende de hormon dengesizliği varmış şimdi klomen kullanıyorum ve soğan kürü ne başlayacağım inşallah. Eşime de keçiboynuzu kürü yapıyorum bol bol ıspanak muz fındık kuru dut falan yediriyorum bakalım ümitliyim bu konuda kürlerden.. Destek olalım birbirimize.. Çok istiyorum anne olmayı

Evet abla bende de olmuştu. Yanı ben öyle olması normal diye biliyorum.
geçen ay yaptığımda kısa süre kalmıştım buharda ağrı vs hiç olmamıştı, ama bu kez olunca acaba çok mu kaldım diye düşündüm bi an, tamam canım sağolasın
bi de benim bu ay çok güzel akıntım var maşallah ya hiç kuruluk yok umarım ovulasyon boyunca da böyle devam eder
bu arada ben şırıngayı deneyemicem çok üşeniyorum bunun için eczaneye gitmeye, bi de servisle eve dönüyorum işten, servisten in eczaneye git sonra eve yürü, akşamları yağmurlu ve soğuk hep üşeniyorum yapmıcam, umarım sende etki eder bari en azından yaptığına değsin

Ben bazen inancımı yitiriyorum bazen de öyle bi inançla doluyorum ki anlatamam. Ona çaktırmıyorum uzuldugumde hatta hiç umrumda değilmiş gibi davranıyorum. Gelecekle ilgili bebeksiz planlar felan yapıyorum öyle yani ablam hakkımızda hayrlısı herseyin

Bende öyle ablam benim birbirimize destek verince o kadar iyi hissediyorum ki kendimi anlatamam

İleri hareketlilik sorunu eşimde %49 du 6 ay sonra%28 e düştü keçiboynuzu kürü uuguladim tekrardan %33e cikti doktorlar alternatif tıp öneriyor kizlar tavsiye eden kendisi
Benim eşim varikoselden ameliyat oldu nisan ayında abla iki taraflı ağustosta baktirdigimizda ileri hareketli 28.4 toplam sperm miktarı işe 165.8 olmuştu bu şekilde gebelik görülür denildi ama bilmiyorum yani. Bayaa birşey kullandım bende son 2 aydr da keciboynuzu pekmezi iciriyorum

yaaaaa ne güzel dile getirmişsin kuzum, çok haklısın herşey de olduğu gibi bize en iyi gelecek şeylerden biri moral, birbirimize burda destek oldukça inşallah müjdeli haberleri sıralayıvericez, Allah büyüktür
İnşallah tüm dileyen isteyen herkese nasip eder en sonda bizlere nasip etsin inşallah
Allah evlat acısı göstermesin bizlere, en hayırlısını en güzel zamanında nasip etsin, hızır bi yetiştirsin inşallah

Kızlar bir şey sormak istiyorum kafam karıştı herkes farklı bir şey söylüyor. Soğan kürü ne adet bittikten 7 gün sonra mı başlamalıyız yoksa adet bittiği gün mü?

Inşallah ablam çok sağol. Bende 1 defa denedim zaten şırıngayı. Valla benim de süt maydanoz buharını yaptığım ayda bu ayda hiç kurulugum yok yani yumurtlama ne oldu nasıl oldu oldu mu olmadi mi anlamadim gitti. Bende bu ay bi srnga bide tarçın çörekotu bal yaptım. Soğana başladım şmdi kızcanız bana hepiniz 2 gün boyunca düzenli yaptım ondan sonra bazen sabah yaptım akşam unuttum bazen akşam yaptm sabah unuttum düzensiz olunca da bıraktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…