Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim de hormonlar da sikinti çıktı aslanpençesi içtim bir ay da düzeldi araştır istersen

Geçmiş olsun benimde yumurta rezervum düşük ve kist var yaşta 31

Anladımm, hepimizin hikayesi bambaşka işte ama Çektiğimi sıkıntılar acılar ayn birbirimize merhem oluruz inşallah bebek haberlerimizi veririz :) :)

Helal kuzum sana demek adam daha istekli gün aşırı takip süpersiniz valla Allah gönlünüzün güzelliğine göre mükafatlandırsın sizi. Bata da az kalmış kuzucum inşallah bu sefer olmuştur.

Bende bayılıyorum bu takla atan bebişlere. Sana da 2 şer yolluyorum kuzum ikiz olsun diye inşallah sağlıklı hayırlı ikiz bebişlerin olsun

Eşin pekmez değil keçiboynuzu özü veya keçiboynuzu kuru uygula benim doktorum profesör alternatif tıp önerdi kistler ve sperm için
Kurunu de yaptım içemedi ama pekmezini yiyebiliyor yesin bakım bunu. Bizim doktor öyle birşey önermedi ben kendim yapmaya başladım bunları

Yani bilmiyorum ki bakalım p. Tesi soracağım zaten hangi hormonlar yüksek diye belki birşeyler söyler.. Soğan kürü ne çok umut bağladım inşallah olur ya

Yani bilmiyorum ki bakalım p. Tesi soracağım zaten hangi hormonlar yüksek diye belki birşeyler söyler.. Soğan kürü ne çok umut bağladım inşallah olur ya

Canım sen soğan kürünü yap arkasından da testere dişli aslan pençesi kürü var onu yap 1 ay ikisi de hormonları dengeliyor bunları yaparak hormon düzensizliğini gideren çok kişi var inşallah sana şifa olurlar.

İkisini aynı ay mı yapmalıyım yoksa diğer adetimde mi yapayım aslanpençesi ni

Benim kasık ağrım olmuştu canım

Yaa yerim ben seni canımsın

tatlım söylemese de hastane laboratuvarında online kayıtlı tahlilin vardır zaten ona bak kullanıcı adı ve şifrenle, testlerde olması gereken referans değer aralıkları yazıyor zaten, ordan kendin de yorumlayabilirsin, bazı doktorlar çok açıklayıcı konuşmayabiliyor. Soğan kürü mucize resmen :) Allah biz kadınlar için yaratmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…