- 28 Haziran 2018
- 382
- 680
Sanki ilaçla birlikte kullanmasan daha iyi olur gibi geldi, soğan kürü zaten enfeksiyonu da iyileştiriyor canım, ben olsam ilaçtan önce kürü denerdim büyük ihtimalle.
yaaaaa ne güzel dile getirmişsin kuzum, çok haklısın herşey de olduğu gibi bize en iyi gelecek şeylerden biri moral, birbirimize burda destek oldukça inşallah müjdeli haberleri sıralayıvericez, Allah büyüktür
İnşallah tüm dileyen isteyen herkese nasip eder en sonda bizlere nasip etsin inşallah
Allah evlat acısı göstermesin bizlere, en hayırlısını en güzel zamanında nasip etsin, hızır bi yetiştirsin inşallah
benden henüz hiç rahim filmi istemedi, 3 ay sonra kontrole gittiğimde sorarım, soğan kürü yaptım 2. defa da yapmaya devam edicem, bir de 1 aydır yumurta kalitesini arttırmak için inofolik şase kullanıyorum doktorum verdi, dozununda verdiğine göre yapıyorum Ocak ayındaki adet zamanında gidicem bakalım inşallah soğan kürü işe yaramıştır yaaaaaaaaDoktor ilk muayenede çikolata kisti var dedikten sonra tüp ve kanalların genel durumunun kontrolü için rahim filmi ve bazı kan testleri istedi. Şişli'deki Echomar'a yönlendirdi aynı gün gittim çekildim (adet bitiminden sonraki 3.-4. gün çektirmek gerekiyormuş, benim de tam günümdü). Çok rahatlatıcı ve bilgilendiriciydiler. Herkes ağrılı çok sancılı diyor ama hiç acı ağrı hissetmedim ben. Daha öncesinde rahim filmi ile ilgili nasıl çekilir nasıl uygulanır hiçbir şey bilmiyordum, eğer öncesinde okusaydım yorumları korkar ben de yaptıramazdım. Çok korkutuyorlar ama herkesin aynı olmuyor. Instagram'dan takip ediyorsan dr. Gökçen erdoğan da bugün bu filmin çekilmesi ile ilgili bir post paylaştı. Post'u ve yorumları bi oku derim
Kızlar bir şey sormak istiyorum kafam karıştı herkes farklı bir şey söylüyor. Soğan kürü ne adet bittikten 7 gün sonra mı başlamalıyız yoksa adet bittiği gün mü?
benim geçen ay bariz kuruydu, ilişki esnasında zorlandık ilk etapta, ama şimdi normale döndü çok şükür, soğan kürünü nie hemen bıraktın bence bir sonraki ay eğer regl olursan sil baştan devam et, bak ben çalıştığım için sırf bunu yapmak için 2 hafta boyunca normalden her sabah 20-25 dk hep erken kalktım hazırlamak için vs şimdi yumurtlama zamanını bekliyorum ona göre hesaplayıp 10 gün önce tekrar başlıcam yapmayaInşallah ablam çok sağol. Bende 1 defa denedim zaten şırıngayı. Valla benim de süt maydanoz buharını yaptığım ayda bu ayda hiç kurulugum yok yani yumurtlama ne oldu nasıl oldu oldu mu olmadi mi anlamadim gitti. Bende bu ay bi srnga bide tarçın çörekotu bal yaptım. Soğana başladım şmdi kızcanız bana hepiniz 2 gün boyunca düzenli yaptım ondan sonra bazen sabah yaptım akşam unuttum bazen akşam yaptm sabah unuttum düzensiz olunca da bıraktım
Çok teşekkür ederim bugün adet bitiminin 2. Günü bugün başlayabilirim o zaman inşallah işe yarar AllahımmmmCanım ben İbrahim saraçoğlunun videolarında hep adet bitikten sonra 2.gün başlanacak diye izledim. Kendi sitesinde de adet bittikten sonra 3. ve 7. günlerin arasında yazıyor bunlara uygun bir zamanda başlayabilirsin canım
Aynen abla başlıcam zaten çok düzensiz oldu diye bıraktım. Bide sabah bende 6 buçukta kalkıyorum ondan sonra hep ayaktayım yemek yapma telaşıyla soğanı hep unuttum yaabenim geçen ay bariz kuruydu, ilişki esnasında zorlandık ilk etapta, ama şimdi normale döndü çok şükür, soğan kürünü nie hemen bıraktın bence bir sonraki ay eğer regl olursan sil baştan devam et, bak ben çalıştığım için sırf bunu yapmak için 2 hafta boyunca normalden her sabah 20-25 dk hep erken kalktım hazırlamak için vs şimdi yumurtlama zamanını bekliyorum ona göre hesaplayıp 10 gün önce tekrar başlıcam yapmaya
Çok teşekkür ederim bugün adet bitiminin 2. Günü bugün başlayabilirim o zaman inşallah işe yarar Allahımmmm
Aynen bence de bugün hemen başla. Inşallah dualarımızı kabul etsin rabbimÇok teşekkür ederim bugün adet bitiminin 2. Günü bugün başlayabilirim o zaman inşallah işe yarar Allahımmmm
Amiinn Bir şey sormak istiyorum hepinize, yanlış anlamazsanız tabiki, çünkü hepimiz aynı dertten muzdaribiz. Neden çocuğunuz olmuyor yani siz de mi sorun var eşinizde mi kızlar belki aynı şikayetlerimiz vardır haberdar olalım Yeni olduğum için soruyorumAynen bence de bugün hemen başla. Inşallah dualarımızı kabul etsin rabbim
mutfak tezgahının üzerine akşamdan 1 tane soğan koyuyordum cezve, süzgeç hepsini hazırlıyordum sabah unutmamak için, sende gözünün önüne koy unutmazsınAynen abla başlıcam zaten çok düzensiz oldu diye bıraktım. Bide sabah bende 6 buçukta kalkıyorum ondan sonra hep ayaktayım yemek yapma telaşıyla soğanı hep unuttum yaa
Inşallah, o kadar çok istiyorum ki...İnşallah canım şifa olsun sana da
Kızlar hepinize Günaydınlar . Yine 100 puanlık bir uzman sorusu ile karşınızdayımBenim pazar günü telefondaki uygulamaya göre yumurtlama günümdü ve gerçekten de tam da o gün inanılmaz, neredeyse avuç dolusu akıntım oldu peçeteye sildiğimde. Bu sabah yine yumurtlama akıntısı oldu, bu nasıl mümkün ? Ayda iki defa yumurtlamış olabilir miyim acaba ya da nedir sizce?
Yaa bunun yanlış anlaması mi olur. Ben 2 yıl 4 aylık evliyim evliliğimin ilk 2 ayında korundum hap ile. Bana kalsa uzun bir süre istemiyordum çnki ozman ve hala eşimin işi arabistan da Türkiyeye donduktem sonra olsun diyordum. Neyse sonra ben ikinci aydan sonra bıraktım benim eşim 35 ben 22 yaşındayım o çok istiyordu beybiyi. Tabi o psikolojisiyle beni de etkiledi. Yani ondan beridr istiyoruz bende 4 defa doktor kontrolü oldum bende hicbir sorun çıkmıyor. Bu sene nisan ayında eşim kontrol oldu ve varikosel çıktı kontrolden 2 gün sonra ameliyat oldu izin az olduğu için hemen olması gerekiyordu. Ağustosta kontrol yapıldığında sonuçlarda bi güzellik gördük ve doktor bu sonuçlarla gebelik oldu dedi ama hala ne gelen var ne gidenAmiinn Bir şey sormak istiyorum hepinize, yanlış anlamazsanız tabiki, çünkü hepimiz aynı dertten muzdaribiz. Neden çocuğunuz olmuyor yani siz de mi sorun var eşinizde mi kızlar belki aynı şikayetlerimiz vardır haberdar olalım Yeni olduğum için soruyorum
Vaay bu harika fikir öyle yapayım bende o zman çok iyi olur yemeğe başlamadan hemen soğanı koyarım ocagamutfak tezgahının üzerine akşamdan 1 tane soğan koyuyordum cezve, süzgeç hepsini hazırlıyordum sabah unutmamak için, sende gözünün önüne koy u unutmazın
Bende 19 aylık evliyim 4 ay dkh kullanıp 5. Ayda çalışmalara başladık ama 1 sene boyunca olmayınca doktora gittik. Eşimin ileri hareketinde sıkıntı var bunun için proxeed ve keçiboynuzu kürü yapıyoruz ve bolca ıspanak muz fındık bitter çikolata pekmez ne bulursak yapıyoruz. Bende de hormon dengesizliği varmış yumurtamın çatlamasında sorun olabilirmiş bu yüzden klomen kullanıyorum bugün de soğan kürü ne başlayacağım inşallah işe yarar En kısa zamanda bebişlerimizi kucağımıza alırızYaa bunun yanlış anlaması mi olur. Ben 2 yıl 4 aylık evliyim evliliğimin ilk 2 ayında korundum hap ile. Bana kalsa uzun bir süre istemiyordum çnki ozman ve hala eşimin işi arabistan da Türkiyeye donduktem sonra olsun diyordum. Neyse sonra ben ikinci aydan sonra bıraktım benim eşim 35 ben 22 yaşındayım o çok istiyordu beybiyi. Tabi o psikolojisiyle beni de etkiledi. Yani ondan beridr istiyoruz bende 4 defa doktor kontrolü oldum bende hicbir sorun çıkmıyor. Bu sene nisan ayında eşim kontrol oldu ve varikosel çıktı kontrolden 2 gün sonra ameliyat oldu izin az olduğu için hemen olması gerekiyordu. Ağustosta kontrol yapıldığında sonuçlarda bi güzellik gördük ve doktor bu sonuçlarla gebelik oldu dedi ama hala ne gelen var ne giden
evet canım, bende işten gelir gelmez üzerimde montumu dahi çıkarmadan mutfağa girip soğan için suyu kaynatmaya başlıyordum sonra üzerimi çıkarıyordum, çok düzenli yapmıştım sabah akşam inşallah şifasını da görmüşümdürVaay bu harika fikir öyle yapayım bende o zman çok iyi olur yemeğe başlamadan hemen soğanı koyarım ocaga
Canım benim öyle oldu işte, ilk o yoğun akıntı geldi pazra akşamı, sonra pazartesi sabah az bişey geldi, salı da kupkuruydu sabah, ama Çarşamba yani bu sabah coştu yine :) Hatta dün akşam yumurtlama geçti gitti nasıl olsa diye öylesine yapmıştık :) Meğer değilmiş :) ya inşallah dediğin gibi olsun kuzumKuzum bazı kadınlarda ayda iki defa da yumurtlamak mümkün. Ama bu yumurtlama akıntısı yaklaşık olarak yumurtlama öncesi ve sonrasında o bir haftalık dönemde yoğun oluyor. Ve çatlamadan sonra artık azalarak kuruluk dönemi başlıyor. Ama ben soğan kürü sayesinde bu kuruluk dönemini eskiye nazaran daha az yaşadım. Senin de o bir haftalık dönemde akıntının olması normal bir durum ama kuruluk olup tekrar bir yoğunluk yaşarsan belkide 2.ye yumurtlama olacaktır. Ben dilerim 2.kez yumurtla 2 side döllensin bebişler çifter gelsin.
Woow işte bu muhteşem olur, çok sağol canım cevabın için inşallah öyled olmuşturGünaydın canım ;
şöyle bir bilgi buldum: İnsanlar arasında sık yapılan espirilerden biridir. “Üstüme şapka atılsa hamile kalırım!” Önemli olan u şakanın bilimsel temelidir. Çünkü uzman araştırmacılara göre, bazı kadınlar ayda bir defa değil, değişik zamanlarda da birden fazla yumurta üretebiliyorlar. Bu nedenle de farklı zamanlarda oluşan yumurtalama döneminin takibi zorlaşıyor.