Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynu konuşma bizim aramizda da geçmişti ve bir ay bunu düşündüğüm için stresten kist büyümüş ve amh düşmüş en buyuk dusman stres
Çok haklısınız gerçekten. Bide birşey sorcam size tüp bebek tedavisine başlıcaz demissiniz. Kac yıllık evlisiniz bide yaşınız kaç. Tüp bebek ten önce başka çareler olamaz mı aceba ?

Çok haklısınız gerçekten. Bide birşey sorcam size tüp bebek tedavisine başlıcaz demissiniz. Kac yıllık evlisiniz bide yaşınız kaç. Tüp bebek ten önce başka çareler olamaz mı aceba ?
1 yıllık evliyim 31 yaşındayım çikolata kisti küçük olmasına ragmen doğal yolla hamile kalamadım hsg iyiihormonlar iyi .. Ankara'da tedavi olucaz dün görüşmem vardi subatta basliycam dedi

Benim tüp bebek olmasınin sebebi çikolata kisti yumurta rezervi ve kalitesini düşürüyor o yuzden vakit kaybetmeden başlamak istedik

Benim tüp bebek olmasınin sebebi çikolata kisti yumurta rezervi ve kalitesini düşürüyor o yuzden vakit kaybetmeden başlamak istedik
Hmmm anladım abla hakkınızda hayrlısı olsun inşallah. Bende dedim aceba erken bir karar mi diye sorayım dedim. Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşallah en kısa zamnda yaa

Kızlar ben bu ay soğan kürü yapacaktım hatırlarsanız bu ay köydeyim çeşme suyu olurmu diye sormuştum ama yapamadım çünkü eşim ceza evine girmişti 1 haftalığına kafam allak bullaktı yapamadım adet bitti ogün eşim içeri girdi 5 gün sonra da kanlı akıntım oldu sitrestendir dedim ama yumurtlamada olabilirmiş galiba 3 4 gün sonrada akıntıdan eşim çıktı anca o zaman birliktelik oldu bu ay hamile kalma şansım olabilirmi bel ağrısı var sadece adetim ayın 15 inde .. agustosta da kimyasal geçirdim

Olabilri tabii ki neden olmasın hatta o lekelenme yerleşme kanaması bile olabilir

Kuzum ya senin yaşın daha çok genç mutlaka olur sen merak etme, bebek için kadının yaş faktörü daha önemli diyor benim doktorum, erkek 60 ayşında bile olsa bi kadını hamile bırakabilir diyor

Günaydın canım ,
Ah ah banada eşim haftasonu dedi tüp bebek denesek mi ikiz olur en azından diye.Kolay mı o işler dedim ama çok üzüldüm

Kızlar günaydın;
Bugün regl günüm hala tık yok.Benim bu yaşıma kadar ya gününde olurdu yada 2 3 gün erken.Soğan kürü mü yaptı ,yoksa eşimin iş stresinden dolayı bende çok gerginim ondan mı oldu bilmiyorum.Sabah gebelik testi yaptım (erken gebelik testi değil normal)negatifti.

Herkese günaydın güzel hanımlar

Kızlar okudum yazılanları da ne oldu size bir umutsuzluk bir umutsuzluk tutturmuş gidiyorsunuz. Yani sizlerde biliyorsunuz burda ne hikayeler var. Bu kadar hemcinsimiz burada çaresizce bazen umutlu bazen umutsuz bu bekleyişle yıllarını vermiş. 5-10 yılını vermişler bile var ya tüp bebekle ya da bir sürü tüp bebek denemesinin tutmaması üzerine tam umudu kesmiş bırakmışken kendiliğinden hamile kalan bir sürü örnek var. Ne olur ümitsizliğe kapılmayın denemeye çabalamaya ve duaya devam. Allah'ın bize ne zaman nasip edeceğini bilemeyiz ama elbet var bir zamanı bunun örneği çok. Hadi bakalım silkelenin bi toparlanın umutlarınızı büyütün dualarınızı çoğaltın. Allah'ın izniyle inşallah herkes nasip de olanı er ya da geç yaşayacaktır. Bebek olmasını engelleyen bir sürü neden var bunlar hepimizde farklı farklı. Ama ortak bir nedenimiz var stres üzüntü bu başlı başına hem bebeğe hem de sağlığımıza büyük engel. Bizde bunu kaldıralım en azından burda bu yüzden varız dimi birlikte sevinci üzüntüyü beraber paylaşıp mutlulukları çoğaltmak üzüntüleri umuda çevirmek için.

Hepiniz sağlıcakla ve sevgiyle kalın. Sağlıklı hayırlı bebişleriniz olsun bakarsınız yeni yıl hepimize sevinç dolu bebiş haberleriyle başlar.

Kuzum stres üzüntü etkiliyor ve geciktiriyor. Bazense erken gelmesine neden oluyor. İnşallah şleriniz bir an önce yoluna girer kuzum Allah yardımcınız olsun.

Kuzum ya senin yaşın daha çok genç mutlaka olur sen merak etme, bebek için kadının yaş faktörü daha önemli diyor benim doktorum, erkek 60 ayşında bile olsa bi kadını hamile bırakabilir diyor
Çok haklısın ablam ama işte eşimde de ileri hareketli sorunu vardı ya o yüzden yavrucağım farkettirmiyor ama üzülüyor yani

Günaydın canım ,
Ah ah banada eşim haftasonu dedi tüp bebek denesek mi ikiz olur en azından diye.Kolay mı o işler dedim ama çok üzüldüm
Aynen öyle ben tüp bebek yani denemek istesem daha bi 2 yıl ı felan var asla istemiyorum. Bildiğin hormon yani Allahım en kısa sürede hepimize nasip etsin. Hepiniz aklımdasınız hep dua ediyorum

Kuzum stres üzüntü etkiliyor ve geciktiriyor. Bazense erken gelmesine neden oluyor. İnşallah şleriniz bir an önce yoluna girer kuzum Allah yardımcınız olsun.
Canım benim çok teşekkür ederim.Geldi mi üst üste geliyo maalesef.Rabbim sağlık versin tabi ama, olumsuzluklar hem sağlığı etkiliyor hemde bebiş olmasını engelliyor.Pozitif düşüncelerine sağlık.Normalde acayip pozitif bi insanım.O kadar şey yaşadım ki bu hayatta.Hep bi kötüsünü düşünerek güç verdim kendime.Çok şükür büyük dertler değil bunlar ama bu aralar atamıyorum negatifliği üzerimden.Burda sizlerle konuşmak çok iyi geliyor.

O zaman iyi ki varız birbirimize desteğe devam

Yaa sana kurban olurum sen ne harika bir insansın iyiki varsin ablam iyiki tanıdım hepinizi inanın akraba olsun veya fesat bi arkadaş olsun hepsinden çok daha iyi geliyorsunuz her biriniz. Kalbinizi seveyim sizin. Cnki bizim derdimiz ortak dimi. Seviyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…