Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde cikolati kisti var hsg çekildi. Amh düşük çikolata kisti 3 cm tüp bebeğe başlıyoruz

Çok teşekkür ederim. Çok güzel bilgiler

Teşekkür ederim canım sağolasın..
sağ taraftaydı sanırım, 3cm di doktorun dediğine göre ama doktorun ben teşhisine ve tanısına hala inanmıyorum. Rahim filminde hiç bir problemin tespit edilmemesine rağmen doktor şiddetli çikolata kisti diye diretti.

Senin de büyük değiller aslında, rahim filmi çekilmesinin çok büyük etkisi oldu hamile kalmamda bence, sen de bir rahim filmi çekilsen süreç hızlanır belki :) Gönlünce olsun inşallah..

Teşekkür ederim sağolasın :) Doktorun dediğine göre kist 3 cmdi.
Benimde ayni ama olmuyor subattaŞ tüp bebege başlıyoruz doktirum bana soğan suyu ve alkali diyeti yap.. ayrica hayit kullan rezervi kaliteli olsub dedi bir yandan İngiliz karbonati içiyorum ph dengesi için çikolata kisti icin

Allah’ın hikmeti işte canım, ben başka bir doktora daha gittim ay sonunda o da mesela bir tane demişti, ama ben kendim talep edemem ki rahim filmi, hangi durumlarda isteniyor bilmiyorum hiç, durduk yere çekilmekte istemem doktor yönlemdirmeden yani, ayrıca korkarım ağrılıymış yönetimini bile bilmiyoum

Çikolata kistiniz varmjs sizinde öncelikle gecmig olsun hsg çikolata kisti icin tupleri tıkamış mı diye doktor istiyor Benden istemişler di devlette çektirdiğim icin anestezi yapmadj ve agrili gevti bayıldm

Ben klomen kullanmaya basladim bugun2.gunum ondan olmus doktoruma sordum olabilir dedi bu tip seyler herseyi altüst ediyor Allah yardim etsin
Evet ya ilaçlar fena bende klomen kullandığım ilk ay yumurtayı çok büyüttü çatlamadı kistleşmişti. Birde sivilceler çıkmıştı yüzümde kollarımda.

Çikolata kistiniz varmjs sizinde öncelikle gecmig olsun hsg çikolata kisti icin tupleri tıkamış mı diye doktor istiyor Benden istemişler di devlette çektirdiğim icin anestezi yapmadj ve agrili gevti bayıldm
sağolun, size de geçmiş olsun
doktorum şimdilik ilk etapta 3 ay takip önerdi, eğer gebelik olmazsa Ocak’taki reglimin 2. ya da 3. günü gideceğim tekrar o zaman kadar 2. ve 2. kere de soğan kürü yapmış olurum inşallah kendiliğinden kaybolur
Allah cümlemize tez zamanda önce şifa ve sağlık nasip etsin

iyi geceler kızlar
siz şimdi mışıl mışıl uyurken ben maydonoz ve süt buharından yeni kalktım20 dk oturdum
bu kez 2. yapışımdı ve belim, kasıklarım ağrıdı resmen buharda otururken yaramadı mı acaba, yoksa normal mi?
BilgeUfuk kuzum iyi geceler sen maydonoz kürü yaparken kasık ve bel ağrın oldu mu hiç o esnada?

Evet abla bende de olmuştu. Yanı ben öyle olması normal diye biliyorum.

Soğan kürü bana doktorum soyledi yumurta kalitesi içi n de hayıt tohumu kızlar deneyin 3 ay
Ah ahh birşeyler denemekten vallahi deneme tahtasına döndük yaa Ben artk kendi haline birakcam yaa cunki bende çok yoruldum. Bugün eşimle birşey konusuyorduk benim umudum yok dedi bebek felan olmicak bizim dedi ben güldüm onu daha fazla karamsarlığa düşürmemek için. Olmazsa olmasın çocuk esirgeme de o kadar çok çocuk varki birini aliriz biz de dedim. Ama içim kan agladi resmen. Onu öyle umutsuz görmek o kadar kötü ki...

Aynu konuşma bizim aramizda da geçmişti ve bir ay bunu düşündüğüm için stresten kist büyümüş ve amh düşmüş en buyuk dusman stres

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…