Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hangimiz kapılmıyoruz ki =) ben en son ay çok çok üzüldüğüm için tüp bebeğe karar vermiştik zaten ama yine de bir umut denemeye devam ediyorum canım, elimden geleni yapmaya çalışıyorum gerisini Allah'a bırakıyoruz
Aynen canım rabbim ol diyince olcak hayırlısıyla :) ama beklemek zor geliyor hele böyle bebekleri görünce felan :KK43:

Teşekkür ederim canım sağolasın :KK200: Evet ufak pürüzler kistler varsa filmde verilen ilaçlı su ile temizleniyormuş diye duymuştum gerçekten de öyle oldu :)
Aynen canım ben de Ağustos sonunda çekildim rahim filmi, gerçekten filmden sonra reglim bile dğeişti, kanalların açık demişti doktorum ama öncesinde adet olurken damla damla geliyordu resmen, şuan akıp gidiyor. Benim de filmden sonra bu ay 3. denemem oluyor canım bakalım batı bekliyorum ama bu sefer çok beklentisizim :) Yine de heyecan oluyor tabi :)

Aynen canım ben de Ağustos sonunda çekildim rahim filmi, gerçekten filmden sonra reglim bile dğeişti, kanalların açık demişti doktorum ama öncesinde adet olurken damla damla geliyordu resmen, şuan akıp gidiyor. Benim de filmden sonra bu ay 3. denemem oluyor canım bakalım batı bekliyorum ama bu sefer çok beklentisizim :) Yine de heyecan oluyor tabi :)

hadi inşallah bende bu ay beklentisizdim birde düğün telaşı terken demekki çokda sitres yapmadım aslıda herşeyyy nasippp ama bu ay ayriyetten yaptıgım soğan kürü ve folik asit kullandım düzenli

Biz 4.5 yıldır evliyiz, 2 yıldır korunmuyorduk beklenti ister istemez oluyor tabi her ay, ben de göz ucuyla bakıyordum hep takvime :KK16: hamilelik testini de nasılsa tek çizgi çıkar yine diyerek yaptım hatta doğru düzgün bakmadan gitttim çöpe attım, 2-3 saat sonra burayı okudukça belli belirsiz olan ikinci çizginin hamilelik olduğunu öğrendim :olamaz: koşarak çöpten geri aldım iyice baktım.. olmayacağına o kadar inanmışım ki beklemiyorum ama yine de test yapıyorum :) biraz rahat olmak lazımmış gerçekten..

hadi inşallah bende bu ay beklentisizdim birde düğün telaşı terken demekki çokda sitres yapmadım aslıda herşeyyy nasippp ama bu ay ayriyetten yaptıgım soğan kürü ve folik asit kullandım düzenli
Aynen kuzucum çok tatlı bir sürpriz oldu sana bu ay maşallah41 kere :KK200: Sen şimdi eşine ailene yapacağın sürpsizi düşün ve bizler de dua et olur mu :)

Biz 4.5 yıldır evliyiz, 2 yıldır korunmuyorduk beklenti ister istemez oluyor tabi her ay, ben de göz ucuyla bakıyordum hep takvime :KK16: hamilelik testini de nasılsa tek çizgi çıkar yine diyerek yaptım hatta doğru düzgün bakmadan gitttim çöpe attım, 2-3 saat sonra burayı okudukça belli belirsiz olan ikinci çizginin hamilelik olduğunu öğrendim :olamaz: koşarak çöpten geri aldım iyice baktım.. olmayacağına o kadar inanmışım ki beklemiyorum ama yine de test yapıyorum :) biraz rahat olmak lazımmış gerçekten..
Yaaa çok güzel bir duygu tahmin edebiliyorum neler hissettiğini :) ben zaten o geç öğrenme meselesini keşfettikten sonra saatlerce tutuyorum testi :KK70:

Teşekkür ederim canım sağolasın.. :KK200:
Doktorun şiddetli çikolata kisti var demesinden sonra 1 hafta içinde hamile kaldım. Kür yapmak için aldığım soğanlar ve yumurtlama testleri elimde kaldı.. Her şeyin bi zamanı var gerçekten.. Allah gönlünüze göre versin, hepimiz için hayırlı zamanda olsun her şey..:dua:
canım benim de Kasım başındaki rutin muayenede sağ overda iki tane çikolata kisti saptandı; doktorum daha yeni oluşmuş henüz çok ufaklar dedi ikisi de 1.5 cm altındaydı bende bu ay sırf kistler için soğan kürü yaptım ama nasip olmadı acaba etki mi etmedi mi hemen, bu ay yine yapmak istiyorum kürü, bir de canım senin kaç cm’di hatırlıyor musun? kaç taneydi?
bir de doktorum inofolik şase verdi 1 aydır düzenli kullanıyorum inşallah bu ay artık regl olmam:dua::KK43:
seni de tebrik ederim canım Allah bi avazda kurtarsın inşallah

Evet hamileyim.. Medicalpark'taki doktor "şiddetli çikolata kisti var, normal yolla bebeğiniz olma ihtimali çok çok düşük" demişti ama o an zaten hamileymişim.
Kist vardı belki ama doktorun abarttığı gibi şiddetli değildi bizi tüp bebeğe yönlendirmek istedi diye düşünüyoruz. O sıra rahim kanallarının tüplerin kontrolü amacıyla rahim filmi çekilmişti, kist yada pürüzler küçüktü sanırım film çekiminde verilen ilaçlı su ile kanallar temizlendi.

Çok sevindim senin adına..:) .kaç cm kist ve amh kacti?

X