Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ne mutlu sana canım sağlıcakla al bebeğini inşallah kucağına

Daha önce başlasaydım keşke dediğin gibi yumurta kalitesini arttırırdı şimdi yumurtlama zamanındayım bu soğan kürü bu yumurtlamaya katkı sağlayamayacak ya

Oyy maşallah sağlıkla gelsin minnoş

Teşekkür ederim canım sağolasın..
Doktorun şiddetli çikolata kisti var demesinden sonra 1 hafta içinde hamile kaldım. Kür yapmak için aldığım soğanlar ve yumurtlama testleri elimde kaldı.. Her şeyin bi zamanı var gerçekten.. Allah gönlünüze göre versin, hepimiz için hayırlı zamanda olsun her şey..

Hamile misin çikolata kisti mi vardı

İşte gerçekten Allah ol derse oluyor canım buna çok inanıyorum, çok şükür seninki de öyle olmuş ne güzel, varsın elinde kalsın testlerin sen mucizene kavuştun ya Ben bir defa kullandım ovulasyon, onda da tutturamadım zaten ve artık akışına bıraktım canım o yüzden takip etmiyorum bu ay :)

Evet hamileyim.. Medicalpark'taki doktor "şiddetli çikolata kisti var, normal yolla bebeğiniz olma ihtimali çok çok düşük" demişti ama o an zaten hamileymişim.
Kist vardı belki ama doktorun abarttığı gibi şiddetli değildi bizi tüp bebeğe yönlendirmek istedi diye düşünüyoruz. O sıra rahim kanallarının tüplerin kontrolü amacıyla rahim filmi çekilmişti, kist yada pürüzler küçüktü sanırım film çekiminde verilen ilaçlı su ile kanallar temizlendi.

Daha önce başlasaydım keşke dediğin gibi yumurta kalitesini arttırırdı şimdi yumurtlama zamanındayım bu soğan kürü bu yumurtlamaya katkı sağlayamayacak ya
Olsun canım ya nasip bu işler bakarsın küre gerek olmadan hamile olursun neden moralini bozuyorsun boş yere, olmazsa da hayırlısı zaten diğer ay başlarsın güzel güzel

Bunu çok duyuyorum ya.O film çekildikten sonra gebe kalanda baya var.Allahın işi işte.Hayırlı olsun bebişin :)

Olsun canım ya nasip bu işler bakarsın küre gerek olmadan hamile olursun neden moralini bozuyorsun boş yere, olmazsa da hayırlısı zaten diğer ay başlarsın güzel güzel
Haklısın canım ama işte bir sürü düşük yaşayınca elimde olmadan bazen ümitsizliğe kapılabiliyorum. Biliyorum herşey nasip ama işte bazen oluyor öyle

Gerçekten öyle canım, Allah bir şekilde ayarlıyor denk getiriyor, olmasa da olur dediğin ve beklemediğin anda hayatını değiştiriyor.. Senin ve eşinin de hayatınızın en doğru zamanında hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah..

İnşallah canım çok sağol, ben de öyle inanıyorum

Haklısın canım ama işte bir sürü düşük yaşayınca elimde olmadan bazen ümitsizliğe kapılabiliyorum. Biliyorum herşey nasip ama işte bazen oluyor öyle
hangimiz kapılmıyoruz ki =) ben en son ay çok çok üzüldüğüm için tüp bebeğe karar vermiştik zaten ama yine de bir umut denemeye devam ediyorum canım, elimden geleni yapmaya çalışıyorum gerisini Allah'a bırakıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…