Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa umutlandırmak istemem ama hamilesin gibi inşallah yaa çok amin.Bat tarihimiz aynı bak bana bir tane belirti yok onu geçtim hissiyat bile yok :)

Yaa umutlandırmak istemem ama hamilesin gibi inşallah yaa çok amin.Bat tarihimiz aynı bak bana bir tane belirti yok onu geçtim hissiyat bile yok :)

ama benim kuzenim yeni hamile oda çok istiyordu heray birsürü belirti sonrasında bir düşüğü oldu bebişin kalbi durdu neyse bir 6 ay daha olmadı ve kafasından attı kpss hazırlanıyordu öğretmen kendisi eşi kaza yaptı vs derken tamamen o kafadan çıktı geçen ay hamile oldugunu öğrendi ve zerre belirtisi yok tu sadece test yaparken hissettim dedi

çok teşekkür ederim inşşşş yaa öyle çok istiyorum ki bu ara böyle bir mutluluğa çok ihtiyacım var başka şehirde olunca insan çok yanlız hissediyo hele ki ailenden birileri gelip gittikçe

çok teşekkür ederim inşşşş yaa öyle çok istiyorum ki bu ara böyle bir mutluluğa çok ihtiyacım var başka şehirde olunca insan çok yanlız hissediyo hele ki ailenden birileri gelip gittikçe
Allahım kalbine göre versin gurbeti kardeşimden çok iyi bilirim.Eşinin görevi nedeniyle her iki aileden de uzakta.Bir bebişi oldu şimdi onun can yoldaşı.

Merhaba arkadaşlar.Bende 10 cm miyom var.Soğan kürünün 14.günündeyim.3 - 4 gündür beyazımsı bir sıvı geldi rahmimden.Bugünde damla gibi kahverengimsi kan.Hayırdır inşallah.Miyom temizleniyordur inş.

ISTANBULLUGELINN canım anlattıklarına bakılırsa hamilesin sanki :) Ayy hadi inşallah bakalım ilk güzel haberi senden alırız belki, ne zaman yapıyorsun testi?

4 aralıkta yapıyım diyiroum 20 sinde yumurtladıysam ki emin değilim akıntıya ve lekeye göre öyle düşündüm tesstde çıkması için 14 gün geçmesi gerekiyor ya yumurtlamadan sonra ondan ama dayanamayıp pazar sabahı bir test yapsammı diyede düşüünüyorum en azından umudum azalır bilemedim yine tek çiizgi görmek istemiyorum

Valla canım evde yedek testin varsa yapabilirsin neden olmasın, negatif çıkarsa da hiç üzülme sonuçta daha zamanın var. Yani merakını gidermek için yap için rahatlayacaksa bakarsın bir çizgi görünür belli mi olur

pazar sabah ilk idrarla deniyim doğru söylüyosun erken ama var evde testim 2 tane umut bağlamayarak deniycem

pazar sabah ilk idrarla deniyim doğru söylüyosun erken ama var evde testim 2 tane umut bağlamayarak deniycem
Evet canım aynen beklentisiz yap öylesine, çıkarsa da şahane olur, çıkmazsa da yine de için rahat olsun daha zaman olduğu için, hadi inşallah vardır vall açok güzel geliyor hamiş haberleri duymak

Amin canım hepimiz inşallah , haklısın doktor laboratuvar çok önemli, benim doktor hazır da kafam karışık, dış gebeliklerimi birgül sarıkamış takip etmişti, tüp bebek konusunda da çok iyi zaten, hatta ikinci dış gebeliğimden sonra temmuzda tüp bebeğe karar vermiştik, tüm testlerim yapıldı tam iğnelere başlayacakken vazgeçtim doğal yolla şansımı denemeye karar verdim, birkaç ay daha olmazsa kürkçü dükkanıma döneceğim artık

İyi akşamlar diyim grup hızlı:) teşekkür ederim öyle vakti saati var demek ki, yok şırıngasız kaldım, şırınga yöntemini de yeni duydum ama kendimi engelleyeceğim artık olacağı varsa oluyor zaten

Merhabalar. Ben bu ay soğan kürü uyguladım. Enfeksiyon dan şüpheleniyorum bu yüzden yaptım. Akıntı olmadı. Biteli 4 gün oldu. Adetim de 3gün gecikti.41 yaşındayım. Çocuğum yok. Bebek istiyoruz. Belki ona da faydası olur dedim. Adet gecikmesi yaşayan oldu mu bu kürden sonra?

C chemistim insan ilk çok üzülüyor sonra yine ümitleniyor sanki öteki ay kesin olacakmış gibi, allahtan ümit kesilmez moral bozmak yok kendime de bunu telkin ediyorum hep, bu ay için benim de hiç umudum yok kendimi hazırlıyorum yavaştan, en iyisi bu galiba dert ettikçe(nasıl dert etmeyeceğimi ben de daha keşfedemedim) imtihana dönüşüyor
aykara2 ben de bu ay bebek için ilk defa denedim enfeksiyona yakalandım, adette ne gibi değişikliklere sebep olacak göreceğiz bakalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…