Yaa umutlandırmak istemem ama hamilesin gibi inşallah yaa çok amin.Bat tarihimiz aynı bak bana bir tane belirti yok onu geçtim hissiyat bile yok :)yaaa inşallah yaaabende hissediyorum ama değişikliklerim çok ama yinede ne biliyim belki başkadır diyorum özellikler bu gün afedersin beyaz su gibi akıntım başladı çamaşırımı kirletecek kadar ama bakıyorum belirtilerin başlaması için 5 6 hafta diyor bilemedim inşşşş bunlar bebiş belirtisidir bat 5/6 aralık canım ama 20 sinde lekelenmem oldu ya benim o günü yumurtlama sayarsam 2 gün öne çekiyor 4 aralığı bekliyorum geç test yapıcaktım ama bu sefer dayanamıycam
Yaa umutlandırmak istemem ama hamilesin gibi inşallah yaa çok amin.Bat tarihimiz aynı bak bana bir tane belirti yok onu geçtim hissiyat bile yok :)
Yaa umutlandırmak istemem ama hamilesin gibi inşallah yaa çok amin.Bat tarihimiz aynı bak bana bir tane belirti yok onu geçtim hissiyat bile yok :)
Allahım kalbine göre versin gurbeti kardeşimden çok iyi bilirim.Eşinin görevi nedeniyle her iki aileden de uzakta.Bir bebişi oldu şimdi onun can yoldaşı.çok teşekkür ederim inşşşş yaa öyle çok istiyorum ki bu ara böyle bir mutluluğa çok ihtiyacım var başka şehirde olunca insan çok yanlız hissediyo hele ki ailenden birileri gelip gittikçe
Allahım kalbine göre versin gurbeti kardeşimden çok iyi bilirim.Eşinin görevi nedeniyle her iki aileden de uzakta.Bir bebişi oldu şimdi onun can yoldaşı.
ISTANBULLUGELINN canım anlattıklarına bakılırsa hamilesin sanki :) Ayy hadi inşallah bakalım ilk güzel haberi senden alırız belki, ne zaman yapıyorsun testi?
Valla canım evde yedek testin varsa yapabilirsin neden olmasın, negatif çıkarsa da hiç üzülme sonuçta daha zamanın var. Yani merakını gidermek için yap için rahatlayacaksa bakarsın bir çizgi görünür belli mi olur4 aralıkta yapıyım diyiroum 20 sinde yumurtladıysam ki emin değilim akıntıya ve lekeye göre öyle düşündüm tesstde çıkması için 14 gün geçmesi gerekiyor ya yumurtlamadan sonra ondan ama dayanamayıp pazar sabahı bir test yapsammı diyede düşüünüyorum en azından umudum azalır bilemedim yine tek çiizgi görmek istemiyorum
bugün 14.gün soğan kürümün yalnız.15 güne tamamlayayımmı bu durumda.Ne dersiniz?
Tabii ki kesinlikle, zaten Saraçoğlu da söylüyor lekelenme vs olursa devam edin çünkü rahim temizleniyor diyorbugün 14.gün soğan kürümün yalnız.15 güne tamamlayayımmı bu durumda.Ne dersiniz?
Valla canım evde yedek testin varsa yapabilirsin neden olmasın, negatif çıkarsa da hiç üzülme sonuçta daha zamanın var. Yani merakını gidermek için yap için rahatlayacaksa bakarsın bir çizgi görünür belli mi olur
Evet canım aynen beklentisiz yap öylesine, çıkarsa da şahane olur, çıkmazsa da yine de için rahat olsun daha zaman olduğu için, hadi inşallah vardır vall açok güzel geliyor hamiş haberleri duymakpazar sabah ilk idrarla deniyim doğru söylüyosun erken ama var evde testim 2 tane umut bağlamayarak deniycem
Hadi hayırlısı insallah vardır canım :)pazar sabah ilk idrarla deniyim doğru söylüyosun erken ama var evde testim 2 tane umut bağlamayarak deniycem
Amin canım hepimiz inşallah , haklısın doktor laboratuvar çok önemli, benim doktor hazır da kafam karışık, dış gebeliklerimi birgül sarıkamış takip etmişti, tüp bebek konusunda da çok iyi zaten, hatta ikinci dış gebeliğimden sonra temmuzda tüp bebeğe karar vermiştik, tüm testlerim yapıldı tam iğnelere başlayacakken vazgeçtim doğal yolla şansımı denemeye karar verdim, birkaç ay daha olmazsa kürkçü dükkanıma döneceğim artıkCanım hayırlısı olsun hepimiz için, inşallah doğal yoldan hamile kalırsın, eğer ki tüp bebeğe karar verirsen de birkaç doktorla görüşmeden hemen karar verme, araştır , ben baya bir kafayı yedim araştırma konusunda :)
İyi akşamlar diyim grup hızlı:) teşekkür ederim öyle vakti saati var demek ki, yok şırıngasız kaldım, şırınga yöntemini de yeni duydum ama kendimi engelleyeceğim artık olacağı varsa oluyor zatengünaydın, öncelikle geçmiş olsun
her şerde bir hayır vardır bunu da unutmamak gerek
senin dediğine katılıyorum her insan bu hayatta en çok istediği şeyle sınanırmış
bi de ben anlamadım sen şırınga yöntemiyle mi hamile kaldın?
Adet oldum kızlarİyi akşamlar diyim grup hızlı:) teşekkür ederim öyle vakti saati var demek ki, yok şırıngasız kaldım, şırınga yöntemini de yeni duydum ama kendimi engelleyeceğim artık olacağı varsa oluyor zaten