Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bu aralar nedense bebek hevesimde kaçtı ya.Bat yakın ya mutsuzluk çöktü sanırım :)
benimde bazen heyecan, bazen mutsuzluk oluyo
hayırlısı inşallah canım, umarım olmuştur:nazar:
erken test yap istersen modunu yükseltmiş olursun
bekleyeceğine en azından varsa da yoksa da görürsün

benimde bazen heyecan, bazen mutsuzluk oluyo
hayırlısı inşallah canım, umarım olmuştur:nazar:
erken test yap istersen modunu yükseltmiş olursun
bekleyeceğine en azından varsa da yoksa da görürsün
Umudum yok ki olmadığını biliyorum.Reglden bir kaç gün önce benim midem bulanır ve üzerime bi saflık çöker :) şu an onları yaşıyorum.Ben gebelik testi hiç yapmadım bu zamana kadar.Ovu için yapıyodum artık onu da bıraktım.

Umudum yok ki olmadığını biliyorum.Reglden bir kaç gün önce benim midem bulanır ve üzerime bi saflık çöker :) şu an onları yaşıyorum.Ben gebelik testi hiç yapmadım bu zamana kadar.Ovu için yapıyodum artık onu da bıraktım.
bende anlıyorum olacağın zamanları içim kıyır kıyır oluyor:KK16:

Beş gün önce çıkmaz ki olsada
Erken gebelik testlerinde çıkıyormuş sanırım.Her zaman pozitif düşünen bi insanım.Hayatta o kadar çok şey yaşadım ki;benim her şeyim zor olur ama sonunda güzel olur çok şükür.Yani mücadele etmeden asla kavuşamam istediklerime.Biliyorum ki bebişim içinde biraz mücadele etmem gerekecek :super:

Erken gebelik testlerinde çıkıyormuş sanırım.Her zaman pozitif düşünen bi insanım.Hayatta o kadar çok şey yaşadım ki;benim her şeyim zor olur ama sonunda güzel olur çok şükür.Yani mücadele etmeden asla kavuşamam istediklerime.Biliyorum ki bebişim içinde biraz mücadele etmem gerekecek :super:
Aynen benimde istedigim seyler gec olur inşallah bu cok uzun sürmez

aynen canım, eşim spora gidiyor iş çıkışı, haliyle yorgun oluyor, zorla gelir gelmez hadi hadi diye adamı yatağa atıyordum sırf yumurtma günü kaçmasın, aman düzenli ilişki olsun diye, düştüğüm hallere bak:KK53: şimdi gülüyorum kendime:KK48:
o nedenle bu ay sadece canım istediğinde yapıcazzz
yumurtlamaya denk gelirse gelsin bi zahmet, gelmiyorsa da bana ne yaaa!:rapci:
mesela 2-3 gün sonra tamamen temizlenmiş olucam kısmetse, hemen gün aşırı olacak şekilde başlardık ama şimdi hiiiiç yapasım yok olacağı varsa zaten 1 defa bile yeter, Allah’ım nasip dediği zaman olacak nasılsa stress yapamıcam daaa, hıhh:sinirli:
Aynen kuzum valla benim görümcem tek ilişkiyle hamile kaldı ve de hiç istemediği bir zamanda :) Allah nasip etceği zaman ediyor işte ne olursa olsun, böyle düşünmek te bana huzur veriyor

Kızlar birşey sorucam hani diyorlarya gebe kaldıgımı o ay hissetmiştim diye o doğrumu junes junes badenzi badenzi
Valla kuzum ben gebe kaldığımda ,çok istediğim için hissettiğimi sanmış olabilirim, yani umutla beklemeyi ve hamile olduğunu varsayıyor olmayı hissetmekle karıştırmış olabilirim, o zamanlarda hamile kalamama düşüncem hiç yoktu ve emindim mutlulukla yaptım testi ve hemen de çıkmıştı zaten. Yani özet olarak hissettim galiba. Onu değil de ben aslında kaybedeceğimi ve kaybettiğim günü çok çok daha fazla hissettim net hatırlıyorum, karnımı seviyordum ama sanki bir boşlul bir hissizlik vardı ve kalbi durmuş meğer o zamanlar

Aynen kuzum valla benim görümcem tek ilişkiyle hamile kaldı ve de hiç istemediği bir zamanda :) Allah nasip etceği zaman ediyor işte ne olursa olsun, böyle düşünmek te bana huzur veriyor
en güzeli sürpriz olanı zaten, patt diye bi anda ‘heyooo’ diyeni:KK36:

Bise dicem ben senden şüpheleniyorum:) ogunde demkstin ya idrarim koyu kokuyo diye hamilelik belirtisi olabilir simdide hissediyorum diyosun bilmiyorum valla Allah sonunu hayretsin :KK66: senin kac gün var bata

yaaa inşallah yaaa :dua: bende hissediyorum ama değişikliklerim çok ama yinede ne biliyim belki başkadır diyorum özellikler bu gün afedersin beyaz su gibi akıntım başladı çamaşırımı kirletecek kadar ama bakıyorum belirtilerin başlaması için 5 6 hafta diyor bilemedim inşşşş bunlar bebiş belirtisidir :dua: bat 5/6 aralık canım ama 20 sinde lekelenmem oldu ya benim o günü yumurtlama sayarsam 2 gün öne çekiyor 4 aralığı bekliyorum geç test yapıcaktım ama bu sefer dayanamıycam :KK17:

X