Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben de soğan kürünü tamamladım çok şükür, birkaç kere firem olsa da yalnız halime güleyim mi ağlayayım mı bilemedim, insanlar iltihap enfeksiyon için yaparken ben yaptığım ay vajinal enfeksiyona yakalandım, ki mantar enfeksiyon gibi rahatsızlıklarım hiç olmamıştı, akıntıda artış kasıkta ağrı olunca heveslenmiştim hamilelik beklerken enfeksiyondanmış belirtilerim , başka da belirtim yoktu bu ay da olmadı galiba, badenzi gibi kendime 1-2 ay daha süre verip tüp bebek düşüneceğim galiba, beklemeyi her ay hayal kırıklığı yaşamayı artık psikolojim kaldırmıyor, hoş tüp bebekle yağmurdan kaçarken doluya yakalanmak var, o kadar emekle olmazsa daha hayal kırıklığı da olabilir, çok konuştum kusuruma bakmayın ama bu gruptaki samimiyeti seviyorum, rabbim tez zamanda cümlemize nasip etsin inşallah

Şırınga konusunda da ben de evlendiğim ilk ay doğum kontrol hapına ve antibiyotik kullanmama rağmen( antibiyotik engel olurmuş) hamile kalmıştım, ne yumurtlama günü biliyordum ne ayak dikme, ne yarım saat yatma, ne kürler... düşük yaptım malesef sonra ben istedim nelere dikkat ettim ama iki kere dış gebelik yaşadım, rabbim ol deyince oluyor kafaya taktıkça da imtihan oluyor, insan en çok istediğiyle imtihan oluyor malesef, asla eleştirmek için söylemiyorum ben de bu ara her yöntem, kür... takmış durumdayım hatta ya hamileysem fikriyle hayatı kaçırıyorum onu içme ona gitme bunu yapma, ama herkesin dediği gibi beynimizi özgür bırakmadıkça olmayacak galiba ben artık psikolojik hamile kalamadığımı düşünüyorum

Canım hayırlısı olsun hepimiz için, inşallah doğal yoldan hamile kalırsın, eğer ki tüp bebeğe karar verirsen de birkaç doktorla görüşmeden hemen karar verme, araştır , ben baya bir kafayı yedim araştırma konusunda :)

günaydın, öncelikle geçmiş olsun
her şerde bir hayır vardır bunu da unutmamak gerek
senin dediğine katılıyorum her insan bu hayatta en çok istediği şeyle sınanırmış
bi de ben anlamadım sen şırınga yöntemiyle mi hamile kaldın?

Günaydın canım, yine gözümüzü burda açtık :) Ya ben bu ay sanki biraz daha rahatım gibi, bat 16 :) senin ne zaman?
günaydın tatlım , evet yaaa
maillerime bir göz atıp sabah sabah hemen kk’ya yazıyorum
benim bugün adetin henüz 5. günü canım, artık batı da 21-22 ya da 23 Aralık gibi bekliyorum tabi ki inşallahhhhh olmayızz!!!
ben de kendimi daha rahat hissetmeye başladım hiiiiç kasmak istemiyorum kendimi, bu ay da deniyorum eğer baktım yine nasip olmadı bi kaç ay dikkat edeceğim yani şöyle ovulasyon günüymüş bat tarihiymiş hiç birini takip etmemeye dikkat edeceğim
kesin kararlıyım

Aynen aynen canım ben de aynı valla, olacağı varsa olur zaten, ben aylardır kendimi kısıtlıyorum ve çok sıkılıyorum böyle olmasından, bazen canım bir kadeh şarap istiyor onu bile içmiyorum,çok türk kahvesi içmeyeyim hadi diyorum, yok söktürücü olur diye bitki çayları içmiyorum falan bunlar bile sıkıntıya sokuyor insanı. Bir arkadaşımın arkadaşı vardı, tatile gitmişler artık deneme için son aylarıymış, alkol malkol ne varsa almışlar deli gibi eğlenmişler , o gece de sevişmişler tabii ki ama bebek için değil keyiften :) ve o ay hamile kalmış, öyle de güzel bir kız çocuğu oldu ki :) Allah nazarlardan korusun. En güzeli normal akışa devam etmek. Ben zaten Aralık 24'te doktora gidiyorum kuzum, demiştim ya olmazsa tüp bebeğe karar verdik diye, kendi annemlere söyledim ama kayınvalidemlere söylemedim, eğer olursa uygun bir zamanda hepsini toplayıp böyle bir karar verdik demeyi düşünüyorum. Kıyamam annemler zaten hemen biz yardımcı oluruz para konusunu düşünmeyin siz dediler. Aamaaann kardeş böyle işte durumlar :)

yaaa biliyor musun Eylül’den beri bende ağrı kesici dahi içmiyorum; bazen başım çatlıyor uyuyayım da geçer zaten diyorum katiyen ilaç kullanmıyorum, alkol içmeyeli yine işte 2. çocuğa karar verdiğimizden beri 3 aydır ağzıma sürmedim, türk kahvesine sınırlama getirdim, yeşil çay hastasıyım ama yine 3 aydır onu bile içmiyorum, ufff
ama benim kızıma hanile kaldığım gece dibine kadar alkol aldıkve ben o hafta gripte geçirdim antibiyotikler, şuruplar, haplar içtim
2-3 hafta sonra da aynı ay içinde hamileliğimi öğrendik kızımda çok ateşli bir gecenin çocuğu hahahahhhh
Ona doğduğundan beri hep AŞK bebişi derimm
yani kısaca bu kadar hakkaten üzerine düştüğümüz için ol-mu-yoooooo
çünkü kafa rahat değil bi defa ve bunu bile bile 3 ayı kendime zehir ettim salya simğk ağlamaktan sanki ucunda ölüm var yaaaa

Aynen ben de valla, dediğin gibi ağrı kesici almamaktan ağlıcak duruma geliyordum, en son bu ay dedim başlarım ya, içtim bir aspirin :) İnşallah bundan sonraki de aşk bebişi olur =) Benim geçen hamileliğim de o kadar zorlamayla oldu ki, kavga ediyorduk resmen ve sonucunda da bizimle kalmadı zaten.. Biyerde okumuştum aslında düşüklerin sebebi bile bebeğe hazır olmadığınızdan diyordu, aslında hakveriyorum şimdi düşününce. Herşey hayırlı zamanda oluyor

umarım hayırlı zamanda hayırlısı ile sağ sağlim olarak gelirler, bende inanırım ilişki sadece bebek odaklı asla olmamalı, ters tepiyooo hep çünkü
hatta ben artık o kadar sistemli ilişkiye girdiğimiz için bu ay hiç yapasım bile yok o raddeye geldim yani sonunda hadi bugün o gün deyipte insanın yatağa giresi gelmiyoo ya sıkıldımm!
ateşli gecelerimizi özledim walla hahahahhahyy, banlancam şimdi az kaldı

Evet yaa, ben bu ya dedim kocama, canımız ne zaman isterse o zaman yapalım yani keyfimiz için sadece, durumdan çok mutlu o da çünkü yorgun olduğu günlerde zorluyordum yumurtlama günü yapmamız lazım diye

Evet yaa, ben bu ya dedim kocama, canımız ne zaman isterse o zaman yapalım yani keyfimiz için sadece, durumdan çok mutlu o da çünkü yorgun olduğu günlerde zorluyordum yumurtlama günü yapmamız lazım diye
aynen canım, eşim spora gidiyor iş çıkışı, haliyle yorgun oluyor, zorla gelir gelmez hadi hadi diye adamı yatağa atıyordum sırf yumurtma günü kaçmasın, aman düzenli ilişki olsun diye, düştüğüm hallere bak şimdi gülüyorum kendime
o nedenle bu ay sadece canım istediğinde yapıcazzz
yumurtlamaya denk gelirse gelsin bi zahmet, gelmiyorsa da bana ne yaaa!
mesela 2-3 gün sonra tamamen temizlenmiş olucam kısmetse, hemen gün aşırı olacak şekilde başlardık ama şimdi hiiiiç yapasım yok olacağı varsa zaten 1 defa bile yeter, Allah’ım nasip dediği zaman olacak nasılsa stress yapamıcam daaa, hıhh

Valla kızlar bana da bıkkınlık geldi açıkcası.Bata son 5 zaten ihtimal yok ama üç gündür devrilip yatıyoruum hiiiç umursamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…