Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok şanslısın.Bence bu kadın daha yeni evliyim diye acele etmiyor ama yaşımız ileri.Doktorun çok doğru demiş eskisi gibi değil ki.Yediklerimiz,içtiklerimiz,radyasyon hepsi artık etkiliyor.

Çok şanslısın.Bence bu kadın daha yeni evliyim diye acele etmiyor ama yaşımız ileri.Doktorun çok doğru demiş eskisi gibi değil ki.Yediklerimiz,içtiklerimiz,radyasyon hepsi artık etkiliyor.
Kesinlikle öyle ablam. Çok özür dilerim ama sizin yaşınız itibari ile hareket etmesi lazım artk kadınında yani. Bence sen benim dediğim gibi yap ablam. Daha iyi bir doktor araştır

Kesinlikle öyle ablam. Çok özür dilerim ama sizin yaşınız itibari ile hareket etmesi lazım artk kadınında yani. Bence sen benim dediğim gibi yap ablam. Daha iyi bir doktor araştır
Vakit nakittir :) Başladım bile araştırmaya.Çok sağol canım

Aynen öyle valla, tabii arada buldukça içmek güzel onda birşey yok, şifa olsun inşallah . Ahh ahh neler denemiyoruz ki :)

Ben bırakırdım şahesen eğer tatmin etmiyorsa, eğer izmir'deysen doktor tavsiye edebilirim canım. Bence doktorunla aynı frekansta olmak çok ama çok önemli, moralman iyi hissettiğin zaman işler de yolunda gidiyor. İzmir'de de çok ünlü kadın doğumcu bir doçent amca var ama istediğin zaman ulaşılamıyor ve ancak sekreterine ulaşabiliyorsun diye duyduğum için bende tercih listesinden çıktı. Şuanki doktorum hem çok ilgili, hem çok detaylı herşeyi açıklıyor hiç soru işaretine yer bırakmıyor ve çok yoğun olmasına rağmen o anda dönüş yapamasa bile hemen arıyor. Bence sen büütün tahlillerini al yanına, hiç vakit kaybetmeden başka bir doktorla devam et, boşu boşuna da çatlatma iğnesi yeme

Günaydım arkadaşlar :) şimdi ben erken yumurtladıgımı tahmin ediyorum ya 20 sinde benim normal bat 5-6 gibi ama 4 olarak saymalıyım değilmi 4 den sonra umutlanablirim sanırım
evet beybisi :) yumurtlaman erken olduysa döllenmen de erken olmuştur ve dolayısıyla testte de daha erken çıkacaktır :) hayırlısı inşallah

Ankaradayım canım. Sanırım öyle yapcam.Hiç istemiyorum çünkü gitmeyi.

Ben de buna kesinlikle ve kesinlikle katılıyorumi kadın doğumcu bence de erkek olmalı, daha ilgililer.

Ayy bende 1 sene burda her duydugum doktoru denedim ama hic biri bana guven veremedi tatmin olamadim hele bi doktor var herkes ona gidiyo tıklım tıklım bende gittim adama soru soruyorum gozlerini süzüyo bana yani buda sorumu simdi der gibisinden salak esimi de incitti sperm sayisi düşük çıkınca eveett ihale esinize kaldi dedi bizde imkasiz mi yani diyince boyle kustahca gülüp gözlerini süzdü insan bi moral verir guzel bir sekilde anlatir bidahada gitmedim neyse en son bitane buldum devlet hastanesinde iyi bi doktor oldugunu duymuştum kuzenimin sayesinde gitmeye basladim simdilik cok ilgili en azindan bizi motive ediyor bencede değiş canim sanki bedava bakiyolar nazlari hic cekilmiyor

Bu arada benimde erken olmustu ya catlamam:) hala adet olmadim yani 18 19 gun gecti bugün normal bat günüm bi iki gune kadar olmaliyim artik grip ilaclari yapti böyle

Hadsiz ya laflara bak, insan motive eder, madem sevmeden yapacaktınız bu mesleği neden doktor oldunuz dimi

Hadsiz ya laflara bak, insan motive eder, madem sevmeden yapacaktınız bu mesleği neden doktor oldunuz dimi
Aynen hadsiz ki ne hadsiz bide millet akin akin gidiyo ozel hastane ama iceriye 2 3 kisi birden aliyolar hastalari yetistirmek icinde fazla soru sorulmasindan hoslanmiyolar

Oo büyük şehirdesin canım şöyle azcık forumları kurcalasan bile iyi bir doktora denk gelirsin, hiç vakit kaybetme, devam etmeyeceğini hissettiğin bir doktora son kez gitmenin de bir anlamı yok bence
Bakıyorum canım çok haklısın. Burda baya yorum yapanlar var iyi bi doktor bulcam inş .

Evet ya bana diyoki yumurtlamamışsın ama muayene ediyo yumurta çatlamamış kist olmuş diyo.Ablacım hani yumurtlamamıştım dimi bir açıklama yap birsey de ya.Özel de bide ,devlet olsa diycem ki işten atılma korkusu yok umursamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…