Çok şanslısın.Bence bu kadın daha yeni evliyim diye acele etmiyor ama yaşımız ileri.Doktorun çok doğru demiş eskisi gibi değil ki.Yediklerimiz,içtiklerimiz,radyasyon hepsi artık etkiliyor.Ya benim doktorum harika bir Adam görsen acayip şeker. Diyor devir artk eski devir diil eski türk filmlerindeki gibi kadının üzerine ceketi atınca hamile kalınmıyor. Ben kadın doğumcu olmama rağmen evlendikten 1 sene sonra tuttu çocuğumuz diyor. Daha neler neler yüzüm aşık gidiyorum odaya çıkarken gülerek
Kesinlikle öyle ablam. Çok özür dilerim ama sizin yaşınız itibari ile hareket etmesi lazım artk kadınında yani. Bence sen benim dediğim gibi yap ablam. Daha iyi bir doktor araştırÇok şanslısın.Bence bu kadın daha yeni evliyim diye acele etmiyor ama yaşımız ileri.Doktorun çok doğru demiş eskisi gibi değil ki.Yediklerimiz,içtiklerimiz,radyasyon hepsi artık etkiliyor.
Vakit nakittir :) Başladım bile araştırmaya.Çok sağol canımKesinlikle öyle ablam. Çok özür dilerim ama sizin yaşınız itibari ile hareket etmesi lazım artk kadınında yani. Bence sen benim dediğim gibi yap ablam. Daha iyi bir doktor araştır
Evet kuzu aynen biz bu ay içimizden geldiği gibi yapıyoruz, çünkü deneyebileceğim her şekilde denedim şu ana kadar :)sanırım markaya göre de değişiyor; aslında çok işe yaradığı gibi bi o kadar da strese yapıyor şahsen bende öyle
Aynen öyle valla, tabii arada buldukça içmek güzel onda birşey yok, şifa olsun inşallah . Ahh ahh neler denemiyoruz ki :)Sağol canım bakayım bende bi. Evet dediğin gibi fazlası zararlı olabilir canım. Ben narı pek sevmem 3-5 ayda aklıma gelirse dışarda 1 bardak suyunu içerim sadece. Onuda sırf belki bebek tutunmasına yardım eder diye şifa niyetine :) ne duyuyorsak yapıyoruz bebek için :)
Ben bırakırdım şahesen eğer tatmin etmiyorsa, eğer izmir'deysen doktor tavsiye edebilirim canım. Bence doktorunla aynı frekansta olmak çok ama çok önemli, moralman iyi hissettiğin zaman işler de yolunda gidiyor. İzmir'de de çok ünlü kadın doğumcu bir doçent amca var ama istediğin zaman ulaşılamıyor ve ancak sekreterine ulaşabiliyorsun diye duyduğum için bende tercih listesinden çıktı. Şuanki doktorum hem çok ilgili, hem çok detaylı herşeyi açıklıyor hiç soru işaretine yer bırakmıyor ve çok yoğun olmasına rağmen o anda dönüş yapamasa bile hemen arıyor. Bence sen büütün tahlillerini al yanına, hiç vakit kaybetmeden başka bir doktorla devam et, boşu boşuna da çatlatma iğnesi yemeKızlar günaydın;
Kafam çok karışık 4 aydır aynı doktora gidiyorum kendisi özelde ve Doçent.Ama yeteri kadar ilgi gösterdiğini düşünmüyorum.Açıklayıcı bilgileri yok.Bata son 5 ve reglin 3.günü mecbur gitcem kist gitmişmi ona bakıcak.Daha 6aylık evlisin yumurtlama olmuyo ve çok istediğin için çatlatma yapcam ama önce kisti yok edelim dedi. (1 kere progesteron testim 0,3 çıktı diye söyledi şimdide 0,10 çıktı msj attım 2gündür cvp bile yok )benim yumurtlamam 14 günde bir olmuyo önce onu bi anlat dimi bana.14. gün olmuyo ama bana 21.gün test yaptırıyo.Kendim araştırıp buluyorum her şeyi.(yumurtlama gününden sonra 7.gün verilirmiş kan )Eşime dedim bu ayda gitcem bidaha gitmicem kendi haline bırakıcam. Yaşlarımız da ileri ben 33 eşim 41 yaşında.Ama hoca Aşılama,çatlatma yapacaktı diyerek nasıl istediğini anladım canım kocamın
Şimdi ben napiim bıraksam yarım kalacak başka doktorla aynı şeyler yap dur zaman kaybı.Bırakmasam bi soğudum kadından
evet beybisi :) yumurtlaman erken olduysa döllenmen de erken olmuştur ve dolayısıyla testte de daha erken çıkacaktır :) hayırlısı inşallahGünaydım arkadaşlar :) şimdi ben erken yumurtladıgımı tahmin ediyorum ya 20 sinde benim normal bat 5-6 gibi ama 4 olarak saymalıyım değilmi 4 den sonra umutlanablirim sanırım
Ankaradayım canım. Sanırım öyle yapcam.Hiç istemiyorum çünkü gitmeyi.Ben bırakırdım şahesen eğer tatmin etmiyorsa, eğer izmir'deysen doktor tavsiye edebilirim canım. Bence doktorunla aynı frekansta olmak çok ama çok önemli, moralman iyi hissettiğin zaman işler de yolunda gidiyor. İzmir'de de çok ünlü kadın doğumcu bir doçent amca var ama istediğin zaman ulaşılamıyor ve ancak sekreterine ulaşabiliyorsun diye duyduğum için bende tercih listesinden çıktı. Şuanki doktorum hem çok ilgili, hem çok detaylı herşeyi açıklıyor hiç soru işaretine yer bırakmıyor ve çok yoğun olmasına rağmen o anda dönüş yapamasa bile hemen arıyor. Bence sen büütün tahlillerini al yanına, hiç vakit kaybetmeden başka bir doktorla devam et, boşu boşuna da çatlatma iğnesi yeme
Ben de buna kesinlikle ve kesinlikle katılıyorumi kadın doğumcu bence de erkek olmalı, daha ilgililer.Bakma sen öyle hastası çok olan doktorlara ilgi alaka olmadiktan sonra benim için hiçbiri hiçbirşey ifade etmiyor. Bide ben bayan kadindogumculari da sevmiyorum nedendr bilinmez ama erkek benim hep doktorlarım. Onların daha bilgili olduğuna inanıyorum. Benim suanki doktorumdan memnunum aslnda ama hastaneyle alakalı çok olumsuz şeyler olduğundan ötürü kendi bildiğim doktoruma ve kendi çalıştığım hastaneme gitcem inşallah Türkiyeye dönünce
Oo büyük şehirdesin canım şöyle azcık forumları kurcalasan bile iyi bir doktora denk gelirsin, hiç vakit kaybetme, devam etmeyeceğini hissettiğin bir doktora son kez gitmenin de bir anlamı yok benceAnkaradayım canım. Sanırım öyle yapcam.Hiç istemiyorum çünkü gitmeyi.
Harikasın ablam en iyisini yapıyorsunVakit nakittir :) Başladım bile araştırmaya.Çok sağol canım
Aynen öyle ablamBen de buna kesinlikle ve kesinlikle katılıyorumi kadın doğumcu bence de erkek olmalı, daha ilgililer.
Hadsiz ya laflara bak, insan motive eder, madem sevmeden yapacaktınız bu mesleği neden doktor oldunuz dimiAyy bende 1 sene burda her duydugum doktoru denedim ama hic biri bana guven veremedi tatmin olamadim hele bi doktor var herkes ona gidiyo tıklım tıklım bende gittim adama soru soruyorum gozlerini süzüyo bana yani buda sorumu simdi der gibisinden salak esimi de incitti sperm sayisi düşük çıkınca eveett ihale esinize kaldi dedi bizde imkasiz mi yani diyince boyle kustahca gülüp gözlerini süzdü insan bi moral verir guzel bir sekilde anlatir bidahada gitmedim neyse en son bitane buldum devlet hastanesinde iyi bi doktor oldugunu duymuştum kuzenimin sayesinde gitmeye basladim simdilik cok ilgili en azindan bizi motive ediyor bencede değiş canim sanki bedava bakiyolar nazlari hic cekilmiyor
evet canim en son iki gun once yaptim negatifti
Aynen hadsiz ki ne hadsiz bide millet akin akin gidiyo ozel hastane ama iceriye 2 3 kisi birden aliyolar hastalari yetistirmek icinde fazla soru sorulmasindan hoslanmiyolarHadsiz ya laflara bak, insan motive eder, madem sevmeden yapacaktınız bu mesleği neden doktor oldunuz dimi
Bakıyorum canım çok haklısın. Burda baya yorum yapanlar var iyi bi doktor bulcam inş .Oo büyük şehirdesin canım şöyle azcık forumları kurcalasan bile iyi bir doktora denk gelirsin, hiç vakit kaybetme, devam etmeyeceğini hissettiğin bir doktora son kez gitmenin de bir anlamı yok bence
Evet ya bana diyoki yumurtlamamışsın ama muayene ediyo yumurta çatlamamış kist olmuş diyo.Ablacım hani yumurtlamamıştım dimi bir açıklama yap birsey de ya.Özel de bide ,devlet olsa diycem ki işten atılma korkusu yok umursamıyor.Ayy bende 1 sene burda her duydugum doktoru denedim ama hic biri bana guven veremedi tatmin olamadim hele bi doktor var herkes ona gidiyo tıklım tıklım bende gittim adama soru soruyorum gozlerini süzüyo bana yani buda sorumu simdi der gibisinden salak esimi de incitti sperm sayisi düşük çıkınca eveett ihale esinize kaldi dedi bizde imkasiz mi yani diyince boyle kustahca gülüp gözlerini süzdü insan bi moral verir guzel bir sekilde anlatir bidahada gitmedim neyse en son bitane buldum devlet hastanesinde iyi bi doktor oldugunu duymuştum kuzenimin sayesinde gitmeye basladim simdilik cok ilgili en azindan bizi motive ediyor bencede değiş canim sanki bedava bakiyolar nazlari hic cekilmiyor