- 12 Eylül 2018
- 996
- 894
ayy inşallah meleğin tutunmuştur ya :)Bu arada benimde erken olmustu ya catlamam:) hala adet olmadim yani 18 19 gun gecti bugün normal bat günüm bi iki gune kadar olmaliyim artik grip ilaclari yapti böyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy inşallah meleğin tutunmuştur ya :)Bu arada benimde erken olmustu ya catlamam:) hala adet olmadim yani 18 19 gun gecti bugün normal bat günüm bi iki gune kadar olmaliyim artik grip ilaclari yapti böyle
Evet canım, valla bu grup toplansak varya 2 gün muhabbet ederiz aralıksızkızlar siz hiç biriniz İstanbul’da değilsiniz yaaaa
keşke toplanabilseydik..
Du bakalım canım, ben artık belirtilere inanmıyorum :) ilk hamileliğimde hiçbir dğeişiklik yoktu hamileydim, sonrasında bir ton belirti yaşadım ama değildim :) o yüzden umutsuzluğa kapılma sakınevet canim en son iki gun once yaptim negatifti ama gelecek gibi bugun basim agriyo üşüyorum akintim kesildi gelecek yine saglikla canımın içi
Rezalet resmen ya, o kadar para verip özel diye gidiyor insanlar, ne münasebet başkalarıyla birlikte girmek. Benim devlet hastanesinde iki doktorda böyle birşey başıma geldi, sinirimden saatlerce ağladım, içimden dedim ki bazılarınız gerçekten hastalardan dayak yemeyi hakediyor cidden ama ,insan gibi davranmıyorlar çünkü.Aynen hadsiz ki ne hadsiz bide millet akin akin gidiyo ozel hastane ama iceriye 2 3 kisi birden aliyolar hastalari yetistirmek icinde fazla soru sorulmasindan hoslanmiyolar
Ilk hamileliginde adet belirtilerin mi vardi yine sanki adet olacakmışsın gibi? Peki nasil anladin hamile oldugunuDu bakalım canım, ben artık belirtilere inanmıyorum :) ilk hamileliğimde hiçbir dğeişiklik yoktu hamileydim, sonrasında bir ton belirti yaşadım ama değildim :) o yüzden umutsuzluğa kapılma sakın
Devlet hastaneleri daha beter ben icerde daha çamaşırımı cekmeden bi bakiyom iceriye baska bi kadın girmiş birbirimizin her yerini görüyoruz cok şükürRezalet resmen ya, o kadar para verip özel diye gidiyor insanlar, ne münasebet başkalarıyla birlikte girmek. Benim devlet hastanesinde iki doktorda böyle birşey başıma geldi, sinirimden saatlerce ağladım, içimden dedim ki bazılarınız gerçekten hastalardan dayak yemeyi hakediyor cidden ama ,insan gibi davranmıyorlar çünkü.
Gel buyur, güler misin ağlar mısın :) yeller alsın böyle doktorlarıDevlet hastaneleri daha beter ben icerde daha çamaşırımı cekmeden bi bakiyom iceriye baska bi kadın girmiş birbirimizin her yerini görüyoruz cok şükür
Aynen valla canim ne guzel olurdu bi dakka susmazdik cenemiz ağrırdı artıkkızlar siz hiç biriniz İstanbul’da değilsiniz yaaaa
keşke toplanabilseydik..
Kuzum hiç belirtim falan yoktu baya dümdüz bir ay yaşadım, günümde de test yaptım silik çizgi çıkmıştıIlk hamileliginde adet belirtilerin mi vardi yine sanki adet olacakmışsın gibi? Peki nasil anladin hamile oldugunu
ayyy gerçek miDevlet hastaneleri daha beter ben icerde daha çamaşırımı cekmeden bi bakiyom iceriye baska bi kadın girmiş birbirimizin her yerini görüyoruz cok şükür
hahahahahaha yaa hahahaha çok güldümDevlet hastaneleri daha beter ben icerde daha çamaşırımı cekmeden bi bakiyom iceriye baska bi kadın girmiş birbirimizin her yerini görüyoruz cok şükür
evet ya şaka gibi herkes ayrı illerde resmenAynen valla canim ne guzel olurdu bi dakka susmazdik cenemiz ağrırdı artık
kesinlikle kuzum, İstanbul’a yolunuz düşerse inşallah neden olmasın, çene yapardık, dertleşirdik ne hoş olurduEvet canım, valla bu grup toplansak varya 2 gün muhabbet ederiz aralıksız
Ben bu yönteme yokum diyorum canım =) çünkü hem pek hijyenik gelmedi, hem de zaten şırınganın ulaşabileceği alana normal sevişilerek te ulaşılabilir diye düşünüyorum =) yani bir de iç dokulara zarar verilebilir yaparken Allah korusunkızçeler şırıngayla hamile kalabilme yönetimine sizler ne diyorsunuz????
ben benimkine açtım konusunu dün akşam, önce baya güldü sonra da şimdi bu ay sıra bana mı geldi diyoo, ayıptır söylemesi keçiboynuzu pekmezi de aldım yine ona yesin diye..
Kız ben İstanbul'a estetik turizmi için gelmek istiyorum instagramda takip ettiğim Luva klinik diye biryer var çok güzel şeyler yapıyorlar yakesinlikle kuzum, İstanbul’a yolunuz düşerse inşallah neden olmasın, çene yapardık, dertleşirdik ne hoş olurdu
Kizzz yemin ederim ki ne kirmizi renkli çamaşırlar görüyorumayyy gerçek mi
ben çok burası dışında araştırmadım, ama bu yöntemle hamile kalanlar olmuş ciddi ciddi, bilemedim yani benBen bu yönteme yokum diyorum canım =) çünkü hem pek hijyenik gelmedi, hem de zaten şırınganın ulaşabileceği alana normal sevişilerek te ulaşılabilir diye düşünüyorum =) yani bir de iç dokulara zarar verilebilir yaparken Allah korusun
hiç duymadım canım, yer neresi?Kız ben İstanbul'a estetik turizmi için gelmek istiyorum instagramda takip ettiğim Luva klinik diye biryer var çok güzel şeyler yapıyorlar ya
kırmızı mı çok hoşmuşKizzz yemin ederim ki ne kirmizi renkli çamaşırlar görüyorum