- 14 Nisan 2010
- 4.317
- 1.911
Valla kızlar bir laf var, şansı olanın horozu bile yumurtlar diye, Allah nasip etsin yeter ki, her türlü oluyor demek ki
günaydın canlar
dün akşam telde tesadüf video izlerken bişey dikkatimi çekti
videoda diyor ki ovulasyon testinde pozitif dememiz için C ve T çizgilerinin eşit koyulukta olması ya da Tnin C den koyu olmasını görmemiz gerek denmiş; şimdi ben Eylül’den beri ovulasyonla takip ediyorum ama ben testlerimde hiç bi zaman Tyi Cden koyu görmedim ya aynı koyuluğa yakın ama daha ince bir çizgi halindeydi ya da bi ton daha açık kırmızımsı pembe arası tondaydı hep, 13. ve 14 günler yazan 2 adet olan benim geçen aylara ait örnek, diğerlerini de googledan bulduğum örnekler
örneklerde de olduğu gibi ben hiç bir kere bu kadar aynı koyulukta 2 çizgiyi görmedim yaa, nie sizce benim testlerim öyle çıkıyor, yani tam pik olmuyor benimkiler
Ben de 34 yasindayim 14 ay oldu korunmayali kendime bi iki ay daha veriyorum sonra rahim filmi cektirecem sonrada artik ne gerekiyorsa onu yapacam haklisin fazla geciktirmemek gerekiyor yaş onemli bir faktör. Ozaman sana tavsiyem ari sütü kullanmaya basla canım yumurta kalitesi icin birebir bende kullaniyorum tup bebek oncesi arisutu kullananlarin tutuma olasiligi artiyor beslenmene dikkat et incir ceviz protein sebze ağırlıklı beslen cips kola cikolata pasta gibi seylerden uzak dur gerci biliyosundur bunlari da yinede soyliyeyim dedim insallah olucak budefa:) hangi ay yaptirmayi düşünüyordunValla kızlar bir laf var, şansı olanın horozu bile yumurtlar diye, Allah nasip etsin yeter ki, her türlü oluyor demek ki
Kaplicaya gitti canimayy kuzum ya aynen öyle
Tabi ki kafayı biraz rahat bırakmak lazım bahsettiğim kişi ablam olur çok üzüldü çok yıprandı. Hatta aşılama bir sürü hormon yüklendi bir sürü kilo aldı ama olmadı o da bıraktı. O ara kaplıcaya gitti onunda enfeksiyon iltihap sorunu vardı.Kaplıca çok iyi geldi ona ve sonra bir de öğrendi ki hamile kalmış normalde ertelemişti. Hatta o normal yolla çocuğun olmaz diyen doktora baya bilendi.
Hangi
Kaplicaya gitti canim
ayy kuzum ya aynen öyle
Tabi ki kafayı biraz rahat bırakmak lazım bahsettiğim kişi ablam olur çok üzüldü çok yıprandı. Hatta aşılama bir sürü hormon yüklendi bir sürü kilo aldı ama olmadı o da bıraktı. O ara kaplıcaya gitti onunda enfeksiyon iltihap sorunu vardı.Kaplıca çok iyi geldi ona ve sonra bir de öğrendi ki hamile kalmış normalde ertelemişti. Hatta o normal yolla çocuğun olmaz diyen doktora baya bilendi.
Bizim orda guya devremulkumuz var ama hic gitmedik:)) ya iste bi turlu gecmiyor bendeki ufak ta olsa enfeksiyonlar ama gittigim butun doktorlar engellemez diyor. Belkide ablan erteledigi kafasindan attigi icin hamile kaldiAfyon gazlıgöl canım. Sizlere tavsiyem enfeksiyon veya iltihap varsa kesinlikle tedavi ettirin inanın hamile kalmanıza büyük engellerden biri. Basit kistler bile hamile kalmaya engel olmuyor ama basit bir iltihap olayı maalesef engelliyor.
öyle mi diyorsun, bende akıntımdan ve kasık ağrılarımdan anlıyorum aslında, benimde hemen çift çizgi olunca bir sonraki gün çatlıyor ki silikleştiğinddn anlıyorumCanim benimde hic bir zaman t c den koyu olmuyor hatta pik yaptigini sandigim günün ertesi günü yaptigimda siliklesmis oluyor bide zaten agrim oldugu icin anlayabiliyorum çatladığını bence herkeste oyle olacak diye bisey yok
hiç ovulasyon testi yapmadın mı kuzum? gerçi ben yapıyorumda noluyor sankiCanım anlamam bu testlerden ama paylaştığın resimlerden dediğine göre sadece 4.resimde T koyu çıkmış.
o zaman hep birlikte 1-2 günlüğüne kaplıcaya gidelim yaw, ben bunu yine forumdan okumuştum bir çok kişi kaplıca sonrası gebe kalmıştıayy kuzum ya aynen öyle
Yaaaa sedasyon mantıklı o zmanKuzu acı oldu diyenler uyutulmadan rahim filmi çekilenler ama sen sedasyon talep edebilirsin, aksi taktirde eğer çekilirken kendini kasarsan tüpler tıkalı gibi çıkabiliyormuş
Bizim orda guya devremulkumuz var ama hic gitmedik:)) ya iste bi turlu gecmiyor bendeki ufak ta olsa enfeksiyonlar ama gittigim butun doktorlar engellemez diyor. Belkide ablan erteledigi kafasindan attigi icin hamile kaldi
hiç ovulasyon testi yapmadın mı kuzum? gerçi ben yapıyorumda noluyor sanki
o zaman hep birlikte 1-2 günlüğüne kaplıcaya gidelim yaw, ben bunu yine forumdan okumuştum bir çok kişi kaplıca sonrası gebe kalmıştı
Inanın bende engellediğine eminim. Istanbulda bi aktar ile görüşmüştüm geçen ay orayla konuştuğumuz da O söylemişti enge diye hani normal beyaz yada şeffaf akıntı diil. Sarı ve yeşil kokulu akıntılar engel dedi bana çay felan yollicakti işte murat abinin turkiyeden gelmesini bekliyoruz onu gitcek ürünler oda bana getrcek. Bide o aktar o kadar bilgililer ki maşallah eşi azosperm olanlar bile aktarın yaptığı karışım yada çayı kullanarak bi kaç ay sonunda gebelik görüyorlar. Ileri hareketli düşük olanlar 1 yada 2 ay da gebelik görüyor. Çok araştırdım ben o aktarı instagram sayfasında baya paylaşımları varne güzel canım keşke vakit bulabilsenizde gitseniz. Sana doktorlar engellemez demiş ama bence engelliyor ve etkiliyor bu konuda ve başka konuda neden doktorlar farklı farklı görüş bildirip insanların kafasını karıştırır anlamıyorum.
Prof. Dr. Cem Fıçıcıoğlu | Kadın Hastalıkları ve Tüp Bebek UzmanıKadın Sağlığı ve Doğum
Jinekolojik Enfeksiyonlar Hamileliğe Engel mi?
Üreme sağlığını korumanın en önemli basamaklarından biri genital organlardaki enfeksiyonların erken tanı ve tedavisidir. Yaygın olarak görülen bu enfeksiyonlar büyük rahatsızlık vermenin yanı sıra, yaptığı kalıcı hasarlarla ileride infertilite gibi istenmeyen sonuçlar doğurur.
Vajinal Enfeksiyonlar;
Kadınlarda en sık görülen enfeksiyonlar vajinal enfeksiyonlardır. Vajiniti olan kadınların en önemli yakınmaları, kaşıntı ve yanma hissi, koyu renkli ve kötü kokulu vajinal akıntı, idrar yaparken yanma ve cinsel ilişki sırasında ağrıdır. Mantarlar, bakteriler ve bazı parazitler enfeksiyonlara yol açabilir.
Mantar enfeksiyonları gebelikte, antibiyotik ve doğum kontrol hapı kullananlarda ve şeker hastalarında sık görülür. Mantara bağlı vajinitlerde beyaz renkli ve peynirimsi bir akıntı olur. Vajinal mantar enfeksiyonları spermin yumurtaya doğru taşınmasını engeller. Vajinal ortama değiştirerek spermin canlı kalma süresini kısaltır. Mantar enfeksiyonları erkeklerde de görülebilir ve kaşıntı, akıntı gibi yakınmalara yol açar. Bu enfeksiyonlar sperm transportunu engeller ve sperm hücrelerine tutunarak sperm hareketliliğini azaltır. Antimikotik (mantarlara etkili) ilaçlar ile kolayca tedavi edilebilir.
Trikomonas adı verilen parazit kadınlarda vajina, erkeklerde üretra ve prostat bezinde yaşayarak çoğalır ve cinsel ilişki ile bulaşır. Yol açtığı vajinal enfeksiyonlarda kötü kokulu, yeşil renkli bir akıntı, kaşıntı, idrar yaparken yanma ve sızıya yol açar. Erkeklerde akıntı ve kaşıntıya yol açabilir. Bu parazit vajinal ortamı bozarak üreme sağlığını olumsuz etkileyebilir. Bu enfeksiyon antibiyotikler ile tedavi edilir.
Bakterilerin neden olduğu ve bakteriyel vajinoz olarak adlandırılan durumda sarı renkli ve kötü kokulu vajinal akıntı görülür. Bu enfeksiyon erkeklerde genellikle herhangi bir bulguya yol açmaz. Vajinal ortamı değiştirerek spermin hareketini olumsuz etkiler ve döllenmeyi engeller. Düşük ihtimalini arttırır. Bu durum antibiyotikler ile tedavi edilebilir.
yazının tamamı için http://www.milliyet.com.tr/jinekolo...e-engel-mi--pembenar-yazardetay-aile-1839301/
Ben de bir defa denedim canım 1 ay boyunca ve hep aynı saatte yaptım ama hiçbirinde seninki kadar bile koyu renk görmemiştimgünaydın canlar
dün akşam telde tesadüf video izlerken bişey dikkatimi çekti
videoda diyor ki ovulasyon testinde pozitif dememiz için C ve T çizgilerinin eşit koyulukta olması ya da Tnin C den koyu olmasını görmemiz gerek denmiş; şimdi ben Eylül’den beri ovulasyonla takip ediyorum ama ben testlerimde hiç bi zaman Tyi Cden koyu görmedim ya aynı koyuluğa yakın ama daha ince bir çizgi halindeydi ya da bi ton daha açık kırmızımsı pembe arası tondaydı hep, 13. ve 14 günler yazan 2 adet olan benim geçen aylara ait örnek, diğerlerini de googledan bulduğum örnekler
örneklerde de olduğu gibi ben hiç bir kere bu kadar aynı koyulukta 2 çizgiyi görmedim yaa, nie sizce benim testlerim öyle çıkıyor, yani tam pik olmuyor benimkiler
Inanın bende engellediğine eminim. Istanbulda bi aktar ile görüşmüştüm geçen ay orayla konuştuğumuz da O söylemişti enge diye hani normal beyaz yada şeffaf akıntı diil. Sarı ve yeşil kokulu akıntılar engel dedi bana çay felan yollicakti işte murat abinin turkiyeden gelmesini bekliyoruz onu gitcek ürünler oda bana getrcek. Bide o aktar o kadar bilgililer ki maşallah eşi azosperm olanlar bile aktarın yaptığı karışım yada çayı kullanarak bi kaç ay sonunda gebelik görüyorlar. Ileri hareketli düşük olanlar 1 yada 2 ay da gebelik görüyor. Çok araştırdım ben o aktarı instagram sayfasında baya paylaşımları var
Benimki sari yesil ve kokulu olmadigi icin engellemez dediler ozaman sut curugu beyazimsi mantar oluştu ona bile engellemez demislerdi simdi o da yok cok şükür ama baktiklarinda az da olsa enfeksiyon var diyorlarne güzel canım keşke vakit bulabilsenizde gitseniz. Sana doktorlar engellemez demiş ama bence engelliyor ve etkiliyor bu konuda ve başka konuda neden doktorlar farklı farklı görüş bildirip insanların kafasını karıştırır anlamıyorum.
Prof. Dr. Cem Fıçıcıoğlu | Kadın Hastalıkları ve Tüp Bebek UzmanıKadın Sağlığı ve Doğum
Jinekolojik Enfeksiyonlar Hamileliğe Engel mi?
Üreme sağlığını korumanın en önemli basamaklarından biri genital organlardaki enfeksiyonların erken tanı ve tedavisidir. Yaygın olarak görülen bu enfeksiyonlar büyük rahatsızlık vermenin yanı sıra, yaptığı kalıcı hasarlarla ileride infertilite gibi istenmeyen sonuçlar doğurur.
Vajinal Enfeksiyonlar;
Kadınlarda en sık görülen enfeksiyonlar vajinal enfeksiyonlardır. Vajiniti olan kadınların en önemli yakınmaları, kaşıntı ve yanma hissi, koyu renkli ve kötü kokulu vajinal akıntı, idrar yaparken yanma ve cinsel ilişki sırasında ağrıdır. Mantarlar, bakteriler ve bazı parazitler enfeksiyonlara yol açabilir.
Mantar enfeksiyonları gebelikte, antibiyotik ve doğum kontrol hapı kullananlarda ve şeker hastalarında sık görülür. Mantara bağlı vajinitlerde beyaz renkli ve peynirimsi bir akıntı olur. Vajinal mantar enfeksiyonları spermin yumurtaya doğru taşınmasını engeller. Vajinal ortama değiştirerek spermin canlı kalma süresini kısaltır. Mantar enfeksiyonları erkeklerde de görülebilir ve kaşıntı, akıntı gibi yakınmalara yol açar. Bu enfeksiyonlar sperm transportunu engeller ve sperm hücrelerine tutunarak sperm hareketliliğini azaltır. Antimikotik (mantarlara etkili) ilaçlar ile kolayca tedavi edilebilir.
Trikomonas adı verilen parazit kadınlarda vajina, erkeklerde üretra ve prostat bezinde yaşayarak çoğalır ve cinsel ilişki ile bulaşır. Yol açtığı vajinal enfeksiyonlarda kötü kokulu, yeşil renkli bir akıntı, kaşıntı, idrar yaparken yanma ve sızıya yol açar. Erkeklerde akıntı ve kaşıntıya yol açabilir. Bu parazit vajinal ortamı bozarak üreme sağlığını olumsuz etkileyebilir. Bu enfeksiyon antibiyotikler ile tedavi edilir.
Bakterilerin neden olduğu ve bakteriyel vajinoz olarak adlandırılan durumda sarı renkli ve kötü kokulu vajinal akıntı görülür. Bu enfeksiyon erkeklerde genellikle herhangi bir bulguya yol açmaz. Vajinal ortamı değiştirerek spermin hareketini olumsuz etkiler ve döllenmeyi engeller. Düşük ihtimalini arttırır. Bu durum antibiyotikler ile tedavi edilebilir.
yazının tamamı için http://www.milliyet.com.tr/jinekolo...e-engel-mi--pembenar-yazardetay-aile-1839301/
Inşallah ablam inşallah napalim işte birşeyler yapmadan bekleyince her geçen ay boş geçiyor gibi geliyor. E elimiz boş durmuyor hep yapıyoruz birşeyler bu sefer yine boş bir ay. Allahım ne olursun biz kullarını sen gör daha fazla bekletme bizleriCanım şifanın nerden geleceği belli olmaz araştırıp koşturmak lazım. Zaten bütün şifa doğada var ama bizler tam bilmiyoruz. Araştırdıklarımıza göre ne duyarsak yapıyoruz Rabbim elbet bu kadar çabanın karşılığını verecektir.
Oyy kıyamam ben ona maşallah . Valla kaplıcalar da şifalı canım aynen dediğin gibi, belki de suyun içindeki bir madde bile hamile kalmaya yardımcı oluyor olabilir, gitmekte fayda varayy kuzum ya aynen öyle
Hangi aktar canim sayfasini soylermisinInanın bende engellediğine eminim. Istanbulda bi aktar ile görüşmüştüm geçen ay orayla konuştuğumuz da O söylemişti enge diye hani normal beyaz yada şeffaf akıntı diil. Sarı ve yeşil kokulu akıntılar engel dedi bana çay felan yollicakti işte murat abinin turkiyeden gelmesini bekliyoruz onu gitcek ürünler oda bana getrcek. Bide o aktar o kadar bilgililer ki maşallah eşi azosperm olanlar bile aktarın yaptığı karışım yada çayı kullanarak bi kaç ay sonunda gebelik görüyorlar. Ileri hareketli düşük olanlar 1 yada 2 ay da gebelik görüyor. Çok araştırdım ben o aktarı instagram sayfasında baya paylaşımları var
Aynen canım, zaten doktorlar da pek tercih etmiyorlar uyuşturmadan yapmayı ama devlet hastanelerinde o şekilde yapılıyor olabilir , ben özelde yaptırmıştım kuzum, sen bir konuş bakalım doktorun nasıl yönlendirecekYaaaa sedasyon mantıklı o zman
Valla direk açık açık konuşuyorum. Ben hastane ortamında çalışıp gördüğüm için herşeyi inanın doktorların bazı söylediklerini ti ye almıyorum. Bana mantıklı geliyorsa inanıyorum yok gelmiyorsa da inanmıyorumBenimki sari yesil ve kokulu olmadigi icin engellemez dediler ozaman sut curugu beyazimsi mantar oluştu ona bile engellemez demislerdi simdi o da yok cok şükür ama baktiklarinda az da olsa enfeksiyon var diyorlar