Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Inşallah ablam inşallah napalim işte birşeyler yapmadan bekleyince her geçen ay boş geçiyor gibi geliyor. E elimiz boş durmuyor hep yapıyoruz birşeyler bu sefer yine boş bir ay. Allahım ne olursun biz kullarını sen gör daha fazla bekletme bizleri :KK200:
Bilgecim keske senin yaşında olsaydim tatlim yaa ne iyi etmissin erken yasta evlenmiss ohh afferim sana streste yapma yasin cok küçük cok guzel daha vaktin var bebegim

Aynen canım, zaten doktorlar da pek tercih etmiyorlar uyuşturmadan yapmayı ama devlet hastanelerinde o şekilde yapılıyor olabilir , ben özelde yaptırmıştım kuzum, sen bir konuş bakalım doktorun nasıl yönlendirecek
Sehir hastanesinde yapmıyorlarmış o yuzden ozelde yaptirmami soyledi doktorum

Inşallah ablam inşallah napalim işte birşeyler yapmadan bekleyince her geçen ay boş geçiyor gibi geliyor. E elimiz boş durmuyor hep yapıyoruz birşeyler bu sefer yine boş bir ay. Allahım ne olursun biz kullarını sen gör daha fazla bekletme bizleri :KK200:

Canım Allah görüyor halimizi ne demişler tedbiri al takdiri Allah'a bırak. biz umut ediyoruz elimizden gelen ne varsa yapıyoruz.Takdir onun elbet verecek. İnşallah hayırlısıyla nasip edecek kuzum :dua::KK200:

Aynen canım, zaten doktorlar da pek tercih etmiyorlar uyuşturmadan yapmayı ama devlet hastanelerinde o şekilde yapılıyor olabilir , ben özelde yaptırmıştım kuzum, sen bir konuş bakalım doktorun nasıl yönlendirecek
Turkiyeye dönünce artk ablam. Eski çalıştığım hastane de yapılacak o yüzden rahatım benim için uygun olanı yapar artk arkadaşlarımda :KK200:

Oyy kıyamam ben ona maşallah . Valla kaplıcalar da şifalı canım aynen dediğin gibi, belki de suyun içindeki bir madde bile hamile kalmaya yardımcı oluyor olabilir, gitmekte fayda var

Sağol kuzum darısı sizlerin bütün isteyenlerin başına olsun. Aynen canım gitmekte fayda var.

Ben de 34 yasindayim 14 ay oldu korunmayali kendime bi iki ay daha veriyorum sonra rahim filmi cektirecem sonrada artik ne gerekiyorsa onu yapacam haklisin fazla geciktirmemek gerekiyor yaş onemli bir faktör. Ozaman sana tavsiyem ari sütü kullanmaya basla canım yumurta kalitesi icin birebir bende kullaniyorum tup bebek oncesi arisutu kullananlarin tutuma olasiligi artiyor beslenmene dikkat et incir ceviz protein sebze ağırlıklı beslen cips kola cikolata pasta gibi seylerden uzak dur gerci biliyosundur bunlari da yinede soyliyeyim dedim insallah olucak budefa:) hangi ay yaptirmayi düşünüyordun
Canım ben zaten gebelik düşündüğümden beri neredeyse paketli gıda tüketmiyorum diyebilirim :) Gerçi normal zamanlarda da pek aramam abur cubur. Kuzum sen şimdiden çektirsene rahim filmini,1 seneyi geçmiş çünkü, benim şuanki bat 16 Aralık canım, 24 Aralıkta da doktor randevum var, bir sonraki bat 15 Ocak'a denk geliyor, eğer o tarihte de hamile değilsem tedaviye başlamış olacağım nasipse

Bilgecim keske senin yaşında olsaydim tatlim yaa ne iyi etmissin erken yasta evlenmiss ohh afferim sana streste yapma yasin cok küçük cok guzel daha vaktin var bebegim
Yaa yerim seni çok sağol ablam benim.. Ya Ben ilk evlendigim 2 ay korundum ama eşimin yaşı benden birazcık büyük olduğu için o yavrucağım çok istiyordu. Bana bakarsanız normalde Arabistandaki iş bitip Türkiyeye kesin dönüş yapana kadar beybi istemiyordum. Ama eşimin isteği beni de etkiledi baya abla o yüzden istiyorum. Hani şuan olması artk mantıklı da geliyor arka arkaya doğurcam birinciyi bi bulsaydım. :KK48:

Yaa yerim seni çok sağol ablam benim.. Ya Ben ilk evlendigim 2 ay korundum ama eşimin yaşı benden birazcık büyük olduğu için o yavrucağım çok istiyordu. Bana bakarsanız normalde Arabistandaki iş bitip Türkiyeye kesin dönüş yapana kadar beybi istemiyordum. Ama eşimin isteği beni de etkiledi baya abla o yüzden istiyorum. Hani şuan olması artk mantıklı da geliyor arka arkaya doğurcam birinciyi bi bulsaydım. :KK48:
Insaat muhendisimi eşin o kac yaşında

Canım ben zaten gebelik düşündüğümden beri neredeyse paketli gıda tüketmiyorum diyebilirim :) Gerçi normal zamanlarda da pek aramam abur cubur. Kuzum sen şimdiden çektirsene rahim filmini,1 seneyi geçmiş çünkü, benim şuanki bat 16 Aralık canım, 24 Aralıkta da doktor randevum var, bir sonraki bat 15 Ocak'a denk geliyor, eğer o tarihte de hamile değilsem tedaviye başlamış olacağım nasipse
Korkuyorum ama korkunun ecele faydasi yok. Nasil çekiyorlar uzaniyomusun yoksa muayene koltugunda mi yaptilar damardan ilac vererek mi uyusturdular hemen uyudun mu gerildinmi öncesinde

Oyyy kuzum Allah senin gönlüne göre versin inşallah. Şöyle peş peşe mi olur bi kere ikiz mi olur versin inşallah canım. Tüm isteyenlere de versin tabi. :dua::emir_bebek::emir_bebek:

Heee evet baya varmış senin yavrucak almış valla çıtırı:)
Tşk ederim ablam. Öyle oldu birazcık galiba :KK48: Ya diyorum şu küpeni tak yirtik pantolonlarını giy olmaz aşkim küpe takamam kayinbabaya ayıp olur. Kayinbabana neymiş diyorum kızı istiyor diyorum. Yaşlandın mi sen yoksa felan yapıyorum tamam Turkiyeye gidince takarım diyor :KK48:

Oyyy kuzum Allah senin gönlüne göre versin inşallah. Şöyle peş peşe mi olur bi kere ikiz mi olur versin inşallah canım. Tüm isteyenlere de versin tabi. :dua::emir_bebek::emir_bebek:
Ayy bi ikiz olsa bayıla bayıla bakarim onlara ben yaaa yerimmm:KK200: Rabbim cümlemizin gönlüne göre versin ablam benim iyiki tanıdım hepinizi iyiki varsınız En Büyük KK

Bir yandan bizimkilere yemek yapıyorum burdan da eksik kalamıyorum. Valla çok alıştım hepinize. Keşke yüzyüze görüşme şansımız olsa ne güzel olur. Ben G.Antepliyim eşim maraş andırın ama kaynanamlar çok uzun süredir osmaniye de oturuyorlarmış benim evimde osmaniye de ama ben Arabistan da :KK48::KK48: Karışık birşey işte sizler nerelerdesiniz :KK200:

X