C chemistim hoşbuldum canım :) ben 35 yaşımdayım 1,5 senedir deniyoruz kuzucum, herşey normal olmasına rağmen şimdiye kadar tutturamadık, tüp bebek tedavisi için gittiğimde de doktora yumurta rezervlerim iyi dedim ama bizim için kaliteli olması önemli ve yaş ilerledikçe yumurta kalitesi düşüyor dedi , eşim de benim bu ay çok fazla üzüldüğümü görünce kıyamadı o da tamam dedi tüp bebek için
ISTANBULLUGELINN Hoşbuldum canım, ben yaşımdan dolayı ve 1,5 senedir denediğimiz için tüp bebeğe karar verdim aslında, birkaç yaş daha genç olsaydım beklerdim açıkçası. Sen kaç yaşındaydın canım? Bir de ben aşılamayı hiç sormadım, doktor da sanırım yaşım 35 olduğu için hiç teklif etmedi :) Aşılamada tutma oranı daha düşük olduğu için, o kadar hormonu alıyorum bari değsin diye düşünüp direkt tüp bebek istedim canım ama tabi Allah'ın bileceği iş, ol derse olacak inşallah
cennetkokulumm canım valla senin yazdıkların bin kat daha şifalı buna emin ol, enerjiy senden almak bana da güzel enerji veriyor sağol varol canım hadi bu bat ta birlikteyiz tekrar :) Biz yine de elimizden geleni yaptık sayılır kuzucum
BilgeUfuk canımmm ben de sizleri çok özledim kuzucum, sana yazacaktım yazamadım , senin en son adet olmadan önceki belirtilerin ve ilişkideki beyaz akıntını da söyleyince bana sanki enfeksiyon gibi geldi canım, bence doktora görünmeden enjeksiyon işini deneme istersen kuzu
junes canım sorma valla bu ay ben de çok fazla ağladım küçük çaplı bir depresyon yaşadım ama sonra o tüp bebek kararını verebilmek bile beni psikolojik olarak o kadar rahatlattı ki anlatamam sana. Bence sen de korunma, ben geçen hamileliğimde senin gibi baharda doğurmak istiyordum ama zaman öyle şeyler öğretti ki, inan hayırlısı ne zaman ise o zaman oluyorlar, şuan diyorum ki yeter ki sağlıkla olsun da mevsim farketmez. Aralarında yaş farkı olsa da bence insanın kardeşi olması çok ama çok güzel bir duygu. Allah'ım duy sesimizi