terbiyesizlerValla yaaa biz okadar dert edelim ayaklari kaldiralim 1 saat bekleyelim gitsinlerde yumurtamizla bulussunlar diye yapmadigimiz sey kalmasin amuda kalkalim onlar orda kafalarina gore takilsinlar cok sinirlendim bak
aaa, o da hep stres sebebi işte hamilelikte inşallah hamileliğimizden önce biter gider bizden debenim arkadaşımın portakal büyüklüğündeydi hamile kaldı.Hamileyken 15 günde bir kanama geçirip hastanede 2 gün yatardı hep.Kist bebekle iyice büyüdü ama 9ay sonra bebişini kucağına aldı.
Ben de bu rahim filmimden korkuyorumaaa ilk kes okudum çok sağol deneyeyim.. benim tüpler açık denilmişti. geçen hafta rahim filmi de çekildim.. :/ hoş daha doktorum bakamadı nasipse ayın 8 inde gideceğim.. çok sağol Allah sevindirsin hepimizi hayırlıs ile:)
Ben de valla bayıltın beni hocam diycemBen de bu rahim filmimden korkuyorum
Amin canım, dikkatli ol sakın yakma kaynar sütle totonuaaa ilk kes okudum çok sağol deneyeyim.. benim tüpler açık denilmişti. geçen hafta rahim filmi de çekildim.. :/ hoş daha doktorum bakamadı nasipse ayın 8 inde gideceğim.. çok sağol Allah sevindirsin hepimizi hayırlıs ile:)
Evet 1 yil olsun oyle benim 14 ay oldu ben bayilacam zaten yoksa hic yapamam. Ama ben bayilmaktanda korkuyorumBen de valla bayıltın beni hocam diycemama 1 yıl olamadan çektirmek istemiyorum daha 6ay oldu .
Ben de bu rahim filmimden korkuyorum
Niye :)Evet 1 yil olsun oyle benim 14 ay oldu ben bayilacam zaten yoksa hic yapamam. Ama ben bayilmaktanda korkuyorum
Amin canım, dikkatli ol sakın yakma kaynar sütle totonueşin sana mutlaka yardımcı olsun battaniyeyle sararken filan sonra hemen üstünü giyinip yat mutlaka çorap giy ayaklarına hatta, kaynar yerden kalkacağın için üşütmemen lazım
hemen o zaman giyinmek için kıyafetlerinin yakınında tut madem öylehayatta onu karıştırmam hatta hiç çaktırmam.. sadece neden böle nemlisin diye sorarsa ne derim onu düşündüm :))
C chemistim kızlar ben rahim filmi çektirdim ama genel anestezi yapıldı 5 dk sonra çıkarmışlar, çok rahat geçti öyle oluncavalla ben bir arkadaşla bekledim..önce o girdi..çıktı gülümseyerek korkma hiç bir şey yok dedi. ben de o rahatlıkla girdim içeriye.. ilacı içeriye sıkana kadar bir şey yok.. bilmiyorum benim mi çok acıdı herkeste belki farklıdır ama ilacı verdikleri an çok acı hissettim..bağırdığımı biliyorum ://
ama dediğim gibi belki sizin de hiç acımadan olacak bitecek.. Allah tan uzan süren bir işlem diil yaa..
Hic rastladinmi burda kizin fsh i yuksek dr sen menopoza giriosun senin cocugun olmaz demis kiz yikilmis resmen aglamis ama o ay hamile kaldigini ogrenmis sperm sayisi dusukler falan.. hamile kalabiliyor hatta arkadasimin annesi ya 50 yasinda hamile kalmış dr menopoza girmissin demis 1 ay sonra bakiyoki hamile:))yani her sey bos
Bence dehahahh benden çok iyi embriyolog olurmuş cidden
yanlış meslek seçmişim kendime
Uff bilemedim şmdi ne yapsam. Türkiyede olsam hemn giderdim doktora burda herşey o kadar zor ki ...C chemistim hoşbuldum canım :) ben 35 yaşımdayım 1,5 senedir deniyoruz kuzucum, herşey normal olmasına rağmen şimdiye kadar tutturamadık, tüp bebek tedavisi için gittiğimde de doktora yumurta rezervlerim iyi dedim ama bizim için kaliteli olması önemli ve yaş ilerledikçe yumurta kalitesi düşüyor dedi , eşim de benim bu ay çok fazla üzüldüğümü görünce kıyamadı o da tamam dedi tüp bebek için
ISTANBULLUGELINN Hoşbuldum canım, ben yaşımdan dolayı ve 1,5 senedir denediğimiz için tüp bebeğe karar verdim aslında, birkaç yaş daha genç olsaydım beklerdim açıkçası. Sen kaç yaşındaydın canım? Bir de ben aşılamayı hiç sormadım, doktor da sanırım yaşım 35 olduğu için hiç teklif etmedi :) Aşılamada tutma oranı daha düşük olduğu için, o kadar hormonu alıyorum bari değsin diye düşünüp direkt tüp bebek istedim canım ama tabi Allah'ın bileceği iş, ol derse olacak inşallah
cennetkokulumm canım valla senin yazdıkların bin kat daha şifalı buna emin ol, enerjiy senden almak bana da güzel enerji veriyor sağol varol canım hadi bu bat ta birlikteyiz tekrar :) Biz yine de elimizden geleni yaptık sayılır kuzucum
BilgeUfuk canımmm ben de sizleri çok özledim kuzucum, sana yazacaktım yazamadım , senin en son adet olmadan önceki belirtilerin ve ilişkideki beyaz akıntını da söyleyince bana sanki enfeksiyon gibi geldi canım, bence doktora görünmeden enjeksiyon işini deneme istersen kuzu
junes canım sorma valla bu ay ben de çok fazla ağladım küçük çaplı bir depresyon yaşadım ama sonra o tüp bebek kararını verebilmek bile beni psikolojik olarak o kadar rahatlattı ki anlatamam sana. Bence sen de korunma, ben geçen hamileliğimde senin gibi baharda doğurmak istiyordum ama zaman öyle şeyler öğretti ki, inan hayırlısı ne zaman ise o zaman oluyorlar, şuan diyorum ki yeter ki sağlıkla olsun da mevsim farketmez. Aralarında yaş farkı olsa da bence insanın kardeşi olması çok ama çok güzel bir duygu. Allah'ım duy sesimizi
canım benim ona hiç üzülme bunlar adetle atılan cinsten, hiç korkma
doktorum bana folikül kisti 9cm olupta hamile olan hastam vardı dedi ben şoook
Kuzu acı oldu diyenler uyutulmadan rahim filmi çekilenler ama sen sedasyon talep edebilirsin, aksi taktirde eğer çekilirken kendini kasarsan tüpler tıkalı gibi çıkabiliyormuşYaa Bu rahim filminde de bazıları çok kolay diyor bazıları agrım oldu diyor. Bende merak ediyorum. Hiçte korkum yok yani doktor söylemeden benim söyleyesim var rahim filmi cekelim diyeşmdi acı var diyen arkadaşları okuyunca korkmalimiyim aceba diyorum bilemedim
kendi ailemde bile rastladım yumurta rezervi düşük menepozu yaklaşmış normal yolla asla hamile kalamazsın tüplerin tıkalı dendi aşılam vs yapıldı olmadı ama sonrasında doğal yolla hamile kaldı
Canim benimde hic bir zaman t c den koyu olmuyor hatta pik yaptigini sandigim günün ertesi günü yaptigimda siliklesmis oluyor bide zaten agrim oldugu icin anlayabiliyorum çatladığını bence herkeste oyle olacak diye bisey yokgünaydın canlar
dün akşam telde tesadüf video izlerken bişey dikkatimi çekti
videoda diyor ki ovulasyon testinde pozitif dememiz için C ve T çizgilerinin eşit koyulukta olması ya da Tnin C den koyu olmasını görmemiz gerek denmiş; şimdi ben Eylül’den beri ovulasyonla takip ediyorum ama ben testlerimde hiç bi zaman Tyi Cden koyu görmedim ya aynı koyuluğa yakın ama daha ince bir çizgi halindeydi ya da bi ton daha açık kırmızımsı pembe arası tondaydı hep, 13. ve 14 günler yazan 2 adet olan benim geçen aylara ait örnek, diğerlerini de googledan bulduğum örnekler
örneklerde de olduğu gibi ben hiç bir kere bu kadar aynı koyulukta 2 çizgiyi görmedim yaa, nie sizce benim testlerim öyle çıkıyor, yani tam pik olmuyor benimkiler