Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla yaaa biz okadar dert edelim ayaklari kaldiralim 1 saat bekleyelim gitsinlerde yumurtamizla bulussunlar diye yapmadigimiz sey kalmasin amuda kalkalim onlar orda kafalarina gore takilsinlar cok sinirlendim bak
terbiyesizler
eşime bazen takılıyorum seninkiler senden daha rahat diyorum hahahh
benim arkadaşımın portakal büyüklüğündeydi hamile kaldı.Hamileyken 15 günde bir kanama geçirip hastanede 2 gün yatardı hep.Kist bebekle iyice büyüdü ama 9ay sonra bebişini kucağına aldı.
aaa, o da hep stres sebebi işte hamilelikte inşallah hamileliğimizden önce biter gider bizden de

Ben de bu rahim filmimden korkuyorum

Amin canım, dikkatli ol sakın yakma kaynar sütle totonu eşin sana mutlaka yardımcı olsun battaniyeyle sararken filan sonra hemen üstünü giyinip yat mutlaka çorap giy ayaklarına hatta, kaynar yerden kalkacağın için üşütmemen lazım

Ben de bu rahim filmimden korkuyorum

valla ben bir arkadaşla bekledim..önce o girdi..çıktı gülümseyerek korkma hiç bir şey yok dedi. ben de o rahatlıkla girdim içeriye.. ilacı içeriye sıkana kadar bir şey yok.. bilmiyorum benim mi çok acıdı herkeste belki farklıdır ama ilacı verdikleri an çok acı hissettim..bağırdığımı biliyorum ://
ama dediğim gibi belki sizin de hiç acımadan olacak bitecek.. Allah tan uzan süren bir işlem diil yaa..

hayatta onu karıştırmam hatta hiç çaktırmam.. sadece neden böle nemlisin diye sorarsa ne derim onu düşündüm :))

C chemistim hoşbuldum canım :) ben 35 yaşımdayım 1,5 senedir deniyoruz kuzucum, herşey normal olmasına rağmen şimdiye kadar tutturamadık, tüp bebek tedavisi için gittiğimde de doktora yumurta rezervlerim iyi dedim ama bizim için kaliteli olması önemli ve yaş ilerledikçe yumurta kalitesi düşüyor dedi , eşim de benim bu ay çok fazla üzüldüğümü görünce kıyamadı o da tamam dedi tüp bebek için

ISTANBULLUGELINN Hoşbuldum canım, ben yaşımdan dolayı ve 1,5 senedir denediğimiz için tüp bebeğe karar verdim aslında, birkaç yaş daha genç olsaydım beklerdim açıkçası. Sen kaç yaşındaydın canım? Bir de ben aşılamayı hiç sormadım, doktor da sanırım yaşım 35 olduğu için hiç teklif etmedi :) Aşılamada tutma oranı daha düşük olduğu için, o kadar hormonu alıyorum bari değsin diye düşünüp direkt tüp bebek istedim canım ama tabi Allah'ın bileceği iş, ol derse olacak inşallah

cennetkokulumm canım valla senin yazdıkların bin kat daha şifalı buna emin ol, enerjiy senden almak bana da güzel enerji veriyor sağol varol canım hadi bu bat ta birlikteyiz tekrar :) Biz yine de elimizden geleni yaptık sayılır kuzucum

BilgeUfuk canımmm ben de sizleri çok özledim kuzucum, sana yazacaktım yazamadım , senin en son adet olmadan önceki belirtilerin ve ilişkideki beyaz akıntını da söyleyince bana sanki enfeksiyon gibi geldi canım, bence doktora görünmeden enjeksiyon işini deneme istersen kuzu

junes canım sorma valla bu ay ben de çok fazla ağladım küçük çaplı bir depresyon yaşadım ama sonra o tüp bebek kararını verebilmek bile beni psikolojik olarak o kadar rahatlattı ki anlatamam sana. Bence sen de korunma, ben geçen hamileliğimde senin gibi baharda doğurmak istiyordum ama zaman öyle şeyler öğretti ki, inan hayırlısı ne zaman ise o zaman oluyorlar, şuan diyorum ki yeter ki sağlıkla olsun da mevsim farketmez. Aralarında yaş farkı olsa da bence insanın kardeşi olması çok ama çok güzel bir duygu. Allah'ım duy sesimizi

C chemistim kızlar ben rahim filmi çektirdim ama genel anestezi yapıldı 5 dk sonra çıkarmışlar, çok rahat geçti öyle olunca

kendi ailemde bile rastladım yumurta rezervi düşük menepozu yaklaşmış normal yolla asla hamile kalamazsın tüplerin tıkalı dendi aşılam vs yapıldı olmadı ama sonrasında doğal yolla hamile kaldı

Uff bilemedim şmdi ne yapsam. Türkiyede olsam hemn giderdim doktora burda herşey o kadar zor ki ...

Yaa Bu rahim filminde de bazıları çok kolay diyor bazıları agrım oldu diyor. Bende merak ediyorum. Hiçte korkum yok yani doktor söylemeden benim söyleyesim var rahim filmi cekelim diye şmdi acı var diyen arkadaşları okuyunca korkmalimiyim aceba diyorum bilemedim

canım benim ona hiç üzülme bunlar adetle atılan cinsten, hiç korkma
doktorum bana folikül kisti 9cm olupta hamile olan hastam vardı dedi ben şoook

evet bende hamile kaldığım ay 2 cm kist vardı yumurtalıklarda doktor önemli değil dedi. Hatta kürtaj sonrası kontrole gittimde 3 cm yaklaşmıştı adetle atarsın demişti. Sonra ne oldu bilmiyorum bir daha ki sefere gittimde öğrenirim. Zaten soğan kürüde fayda etmiştir büyük ihtimal. bencede hamile kalmaya engel değil

Kuzu acı oldu diyenler uyutulmadan rahim filmi çekilenler ama sen sedasyon talep edebilirsin, aksi taktirde eğer çekilirken kendini kasarsan tüpler tıkalı gibi çıkabiliyormuş

kendi ailemde bile rastladım yumurta rezervi düşük menepozu yaklaşmış normal yolla asla hamile kalamazsın tüplerin tıkalı dendi aşılam vs yapıldı olmadı ama sonrasında doğal yolla hamile kaldı

Valla kızlar bir laf var, şansı olanın horozu bile yumurtlar diye, Allah nasip etsin yeter ki, her türlü oluyor demek ki

günaydın canlar
dün akşam telde tesadüf video izlerken bişey dikkatimi çekti
videoda diyor ki ovulasyon testinde pozitif dememiz için C ve T çizgilerinin eşit koyulukta olması ya da Tnin C den koyu olmasını görmemiz gerek denmiş; şimdi ben Eylül’den beri ovulasyonla takip ediyorum ama ben testlerimde hiç bi zaman Tyi Cden koyu görmedim ya aynı koyuluğa yakın ama daha ince bir çizgi halindeydi ya da bi ton daha açık kırmızımsı pembe arası tondaydı hep, 13. ve 14 günler yazan 2 adet olan benim geçen aylara ait örnek, diğerlerini de googledan bulduğum örnekler
örneklerde de olduğu gibi ben hiç bir kere bu kadar aynı koyulukta 2 çizgiyi görmedim yaa, nie sizce benim testlerim öyle çıkıyor, yani tam pik olmuyor benimkiler

Eklentiler

• B76DBB11-C31E-45D6-8F9F-BB99E483BFC9.png
    377,2 KB · Görüntüleme: 33
  • 50385D43-F417-41A3-8676-9E14637C796C.jpeg
    206,5 KB · Görüntüleme: 27
  • DFD17CD6-1986-4666-952A-34547FE4263D.jpeg
    59,9 KB · Görüntüleme: 27
  • 182F92CE-AC57-4799-ABDA-E2475DDEBB0B.jpeg
    64,5 KB · Görüntüleme: 31
Canim benimde hic bir zaman t c den koyu olmuyor hatta pik yaptigini sandigim günün ertesi günü yaptigimda siliklesmis oluyor bide zaten agrim oldugu icin anlayabiliyorum çatladığını bence herkeste oyle olacak diye bisey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…