- 14 Nisan 2010
- 4.317
- 1.911
Ayy bi ikiz olsa bayıla bayıla bakarim onlara ben yaaa yerimmmRabbim cümlemizin gönlüne göre versin ablam benim iyiki tanıdım hepinizi iyiki varsınız
Bir yandan bizimkilere yemek yapıyorum burdan da eksik kalamıyorum. Valla çok alıştım hepinize. Keşke yüzyüze görüşme şansımız olsa ne güzel olur. Ben G.Antepliyim eşim maraş andırın ama kaynanamlar çok uzun süredir osmaniye de oturuyorlarmış benim evimde osmaniye de ama ben Arabistan daKarışık birşey işte sizler nerelerdesiniz
Ben antepte 2.5 yil çalıştım canım ozel sektorde :)Bir yandan bizimkilere yemek yapıyorum burdan da eksik kalamıyorum. Valla çok alıştım hepinize. Keşke yüzyüze görüşme şansımız olsa ne güzel olur. Ben G.Antepliyim eşim maraş andırın ama kaynanamlar çok uzun süredir osmaniye de oturuyorlarmış benim evimde osmaniye de ama ben Arabistan daKarışık birşey işte sizler nerelerdesiniz
Arabistanda taslarlar valla adamiTşk ederim ablam. Öyle oldu birazcık galibaYa diyorum şu küpeni tak yirtik pantolonlarını giy olmaz aşkim küpe takamam kayinbabaya ayıp olur. Kayinbabana neymiş diyorum kızı istiyor diyorum. Yaşlandın mi sen yoksa felan yapıyorum tamam Turkiyeye gidince takarım diyor
Bide okadar 13 kisiye niye yemek yapiyosun anlamadimAyy bi ikiz olsa bayıla bayıla bakarim onlara ben yaaa yerimmmRabbim cümlemizin gönlüne göre versin ablam benim iyiki tanıdım hepinizi iyiki varsınız
Benim ablam yok ciddn hepinizi kendi ablam gibi görüyorum. Allah razı olsun herbirinizden. Sağol valla çok iyi oldu kocişin müdürü sağolsun benim yemeklerden normal zamanda da çok yemişti. Sen anteplisin güzel yemek yapıyorsun arapların yemeklerini yiyemiyoruz zaten surda 11 Türk kaldık bize öglen yemeği yap dedi bende canıma minnet dedimSende iyi ki varsın kuzum o güzel yüzünle kalbinle neşenle pozitif enerjinle iyi ki varsın. Hepiniz iyi ki varsınız burda olmak çok güzel gerçektende. Yüz yüze görüşmek gerçektende çok güzel olurdu. Kimbilir kısmet belki bi bakmışız 2-3 yıl sonra bir toplanmanmışız kucağımızda bebişler kimbilir
bu arada kolay gelsin canım sana da bu yemek işi senin için çok iyi oldu gerçekten ellerine sağlık kuzum.
Yaaa nasıl peki sevdin mi Antep i. Bide ne iş ablaBen antepte 2.5 yil çalıştım canım ozel sektorde :)
Bende dövme felan varya kolum açılınca hemen kapatıyorum felan. Zaten burda baş örtüsü ve feraceyle gezmek zorunlu açık gezemiyoruz. Ah ahh rezilizArabistanda taslarlar valla adami
Parasıyla ayol çalışıyorum yani bi nevi. Normalde tek başıma evde akşama kadar koca yolu gözlüyorum. Benim için çok iyi oldu bu abla yaBide okadar 13 kisiye niye yemek yapiyosun anlamadim
Canım hiç korkma, ameliyathane değil ama ufak müdahale odasında oldum, sedyeye yatıyorsun, vajinal muayene olacak gibi hazırlanıp bacaklar da o şekilde açılıyor, benim doktorum dünyalar tatlısıydı, girmeden önce herşeyi anlattı, ben zaten pek korkmam oldum olası bu tip şeylerden, damardan ilaç veriyorlar canım birkaç sn içinde öyle güzel öyle derin bir uuykuya dalıyorsun ki =) sonra bi uyanıyorsun hop herşey olmuş bitmiş, sonrasında hiç acı ağrı olmadı, yarım saat kadar falan dinlenip eve gittim ,biraz baş dönmesi olabiliyor çünküKorkuyorum ama korkunun ecele faydasi yok. Nasil çekiyorlar uzaniyomusun yoksa muayene koltugunda mi yaptilar damardan ilac vererek mi uyusturdular hemen uyudun mu gerildinmi öncesinde
Anlaşılan hepimiz ayrı yerlerdeyiz canım, ben İzmir'liyim :)Bir yandan bizimkilere yemek yapıyorum burdan da eksik kalamıyorum. Valla çok alıştım hepinize. Keşke yüzyüze görüşme şansımız olsa ne güzel olur. Ben G.Antepliyim eşim maraş andırın ama kaynanamlar çok uzun süredir osmaniye de oturuyorlarmış benim evimde osmaniye de ama ben Arabistan daKarışık birşey işte sizler nerelerdesiniz
Hmmm ozaman iyi sekerim kendi evindemi yapiosun yoksa sirkette mi? Bide orda disari çıktığında örtünüyo musun:)Parasıyla ayol çalışıyorum yani bi nevi. Normalde tek başıma evde akşama kadar koca yolu gözlüyorum. Benim için çok iyi oldu bu abla ya
Ayyy izmir çok guzellAnlaşılan hepimiz ayrı yerlerdeyiz canım, ben İzmir'liyim :)
Bunu okumadan sormuşum sanaBende dövme felan varya kolum açılınca hemen kapatıyorum felan. Zaten burda baş örtüsü ve feraceyle gezmek zorunlu açık gezemiyoruz. Ah ahh reziliz
Evde yapıyorum abla öglen şoför gelip aliyor. Evet ortunuyorum maleseffHmmm ozaman iyi sekerim kendi evindemi yapiosun yoksa sirkette mi? Bide orda disari çıktığında örtünüyo musun:)
Bi benimm arkadaşım sevemedi orayı heraldeAyyy izmir çok guzell
Gel buyur kuzum her zaman beklerim yolun düşerse :) oturur bir kahve içeriz sohbet muhabbet oh mis :)Ayyy izmir çok guzell
Bugun ne pişirdin antepli simdi guzel leziz yemeklerde yapiosundur meyhane pilavi falan eksili ufak kofte bayiliyorum:)Evde yapıyorum abla öglen şoför gelip aliyor. Evet ortunuyorum maleseff
O kadar güzel olur ki hayali bile harikaa. Inşallah öyle birşey yaparız ben seve seve gelirimGel buyur kuzum her zaman beklerim yolun düşerse :) oturur bir kahve içeriz sohbet muhabbet oh mis :)cennetkokulumm un da dediği gibi belki de ellerimizde bebelerimizle
Aslende orali misin peki canim:)Gel buyur kuzum her zaman beklerim yolun düşerse :) oturur bir kahve içeriz sohbet muhabbet oh mis :)cennetkokulumm un da dediği gibi belki de ellerimizde bebelerimizle