Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bencede git benimde bat 5 aralık bende gidicem bi hormonlar için

ilk defa duyuyorum boşaldın mı acaba

canım bilmiyorum ama iltihap yazıyo nette

ilişki esnasında ağrı oldu mu bide kokulumuydu
Hafiften bi koku vardı rahatsız edici diil. Bu arada agrım da oldu. Ben sanırım bu ağrıyı hiç sorun etmedim ama aslnda ağrı olması da sorunmuş. Ben evlendiğimden beridir bir çoğu ilişkim ağrılı oluyor....

Buyuk ihtimal enfeksiyon mantar olmus olabilirsin boyle sut çürüğü gibi beyaz eslerimizin seyine de bulasiyo benimde basima geldi cok cektim mantardan hala daha tam kurtulmus degilim

Buyuk ihtimal enfeksiyon mantar olmus olabilirsin boyle sut çürüğü gibi beyaz eslerimizin seyine de bulasiyo benimde basima geldi cok cektim mantardan hala daha tam kurtulmus degilim
Bi ara bende de vardı mantar fitil hap ve merhem üçlüsünü kullandım geçti ondan beridr çok çok iyiydim. Ama şuan kaşıntı felan da yok ki. Doktorumla görüştüm orda bi doktora görün sonuçlara göre tekrar görüşelim dedi. Şmdi gelde burda doktor bul ahh ahhhh

yaaa ama daha orda kalıcaksınız yaaa uzun sür e bir şekilde ayarla git artık
Haklsın valla ama işte hem muayne çok pahalı hem buranın ilaçları ne biliyim bide çok güvenilir diil burdaki doktorlar. Bizim bi arkadaş burda hali saha maçı yapıyor bizimkiler sakatlandı arkadaşta film çektirdi birşeyin yok der gibi konuşmuş doktor. Adam güvenemedi turkiyeye döndü orda da ameliyat oldu birsürü yirtik felan varmış dizinde. Bende umarım isini iyi bilen birine düşerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…