kızlaarr yaa duydunuz mu acunla şeyma boşanıyormuşşş şeyma aldatmış acunu
ohh iyi oldu acuna kadın başta çocuk yaparak kendini iyi garantiye aldı valla sonrada genç ve yakışıklı biriyle aldattı çağatay ulusoylatühhh adam lokanta bile açtı ülke ülke karnaval karnaval gezdirdi yetmedi
ohooo sen böyle düşünürsen ozaman ben öleyim 28 yaşındasın ve bi çocuğun var ben 34 yasındayım ve hiç gebe kalamadım önceden gebe kalan kadınlrın sonradan hamile kalması daha kolay oluyor doktorların görüşü böyle. hem en doğurgan dönem 25-30 yaş arası daha zamanın var o yüzden bi rahat bırak kendini bnce korunma ama kafandan çıkar hamileliği boşver zaten bi tatlı kızın var diğerine de daha bolca zamanın var 35 yastan sonra birz tehlike. bırak ben dert edeyim kendime şükret ve Allaha sığın dua etkızlar regl oldum
ben galiba artık hiç hamile kalamıcam..
kızlar regl oldum
ben galiba artık hiç hamile kalamıcam..
katılıyorum sana bende 33 yaşındayım zaten geç evlendim 6 ay oldu.Allah isteyen herkese nasip etsin tabi ki ama en azından bir kere bile olsa evlat duygusunu tatmayanlara da en tez zamanda versinohooo sen böyle düşünürsen ozaman ben öleyim 28 yaşındasın ve bi çocuğun var ben 34 yasındayım ve hiç gebe kalamadım önceden gebe kalan kadınlrın sonradan hamile kalması daha kolay oluyor doktorların görüşü böyle. hem en doğurgan dönem 25-30 yaş arası daha zamanın var o yüzden bi rahat bırak kendini bnce korunma ama kafandan çıkar hamileliği boşver zaten bi tatlı kızın var diğerine de daha bolca zamanın var 35 yastan sonra birz tehlike. bırak ben dert edeyim kendime şükret ve Allaha sığın dua et
amin canım bende gecen sene eylülde evlendim hiç korunmadım ama olmadı bekliyorum inşallah tez zmanda isteyen ve hakeden herkese nasip eder rabbimkatılıyorum sana bende 33 yaşındayım zaten geç evlendim 6 ay oldu.Allah isteyen herkese nasip etsin tabi ki ama en azından bir kere bile olsa evlat duygusunu tatmayanlara da en tez zamanda versin
zaman insana yaptıklarını böyle iade ediyor işte acunda karısını aldatmıştı şeyma ileohh iyi oldu acuna kadın başta çocuk yaparak kendini iyi garantiye aldı valla sonrada genç ve yakışıklı biriyle aldattı çağatay ulusoyla
yuva yıkanın yuvası olmaz yılanzaman insana yaptıklarını böyle iade ediyor işte acunda karısını aldatmıştı şeyma ile
ohooo sen böyle düşünürsen ozaman ben öleyim 28 yaşındasın ve bi çocuğun var ben 34 yasındayım ve hiç gebe kalamadım önceden gebe kalan kadınlrın sonradan hamile kalması daha kolay oluyor doktorların görüşü böyle. hem en doğurgan dönem 25-30 yaş arası daha zamanın var o yüzden bi rahat bırak kendini bnce korunma ama kafandan çıkar hamileliği boşver zaten bi tatlı kızın var diğerine de daha bolca zamanın var 35 yastan sonra birz tehlike. bırak ben dert edeyim kendime şükret ve Allaha sığın dua et
ahh canım böyle yapma ama ne bu kadar umutsuzluk bak 35 üstünde bile ne kadar çok umut eden umuduna kavuşan var hatta 40 ın üstü bile sen umutsuz olursan Allah napsın nasıl olsa kulum benden umudu kesmiş bende kulumdan umudu keseyim o olmayacağını kabullenmiş bende vermeyeyim mi desin Kul umut edecek isteyecek Rabbim hayırlısıyla vakti zamanı gelince nasip edecek inşallah. Hiç üzülme güzelce temzilen tertemiz bir sayfa aç sanki ilk defa başlıyormuşçasına madem adet gördün 2. günü çörek otu bal tarçın kürüne başla birde kimbilir şifa nasip nerden gelir bilinmez.
kızlar çok haklısınız, ama ben reglin ilk günü maalesef bu modda oluyorum elimde değil; kendime hakim olamıyorum, dünde çok ağladım, bugünde ağlarım geçer... içime de atmak istemiyorum açıkçasıkatılıyorum sana bende 33 yaşındayım zaten geç evlendim 6 ay oldu.Allah isteyen herkese nasip etsin tabi ki ama en azından bir kere bile olsa evlat duygusunu tatmayanlara da en tez zamanda versin
Sabah ilk idrarla yapmak daha doğru sonuç veriyor diye biliyorum. Sonucunuz ne çıktı? Eğer negatifse ve hamilelik belirtiniz varsa yarın ilk idrarla deneyin derimkızlar bu erken gebelik testlerinide idrara sıkışık bikaç saatlik idrarla mı yapmalıyız. ben öğlen saatlerinde wc ye gittikten yarım saat 1 saat sonra falan test yaptım
İlaçların ve özellikle ağrı kesicilerin etkisi oluyor diye biliyorum. Adetin o yüzden gecikmiş olabilir bende pek bilmiyorum ama okuduğum araştırdığım kadarıyla yumurtlamadan 14-15 gün sonra adet olunması gerekiyormuş eğer erken yumurtlama olmuşsa gebelik testinde çıkması gerekirdi herhalde ama yarın ilk idrarla denersen için rahatlar bencenegatiftibelirtim sadce beklediğim tarihten 1 2 gün geçti diğerleri klasik adet öncesi belirtiler bide ben bu ay erken yumurtladım sizce ona göre erkenmi adet olmam gerekiyor yoksa normal bat mı gecerli bide grip ilaçlarının etkisi olabilir mi
bende öyle düşünüyrum ilaçtandırİlaçların ve özellikle ağrı kesicilerin etkisi oluyor diye biliyorum. Adetin o yüzden gecikmiş olabilir bende pek bilmiyorum ama okuduğum araştırdığım kadarıyla yumurtlamadan 14-15 gün sonra adet olunması gerekiyormuş eğer erken yumurtlama olmuşsa gebelik testinde çıkması gerekirdi herhalde ama yarın ilk idrarla denersen için rahatlar bence
bende öyle düşünüyrum ilaçtandır
eminim canım doktor söyledi zaten bi doktora sordum ilaçlar gecikme yapabilir dedi bi kaç gün içinde olmazsan gebelik testi yaptı normal bat ım 29 kasım. bencede ilaçtandır olurum bi iki güneerken yumurtladıgından emin misin ki normal bat tarihini bekle bence