Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kolay gelsin canım, 13 kişi de az değilmiş yani
dualarınız da kabul olsun inşallah
bu ay bende rahat olmak istiyorum cidden, kendimi ilişki için zorlamak istemiyorum öyle olunca hem keyif almıyoruz hem mecburi oluyor gün aşırı bile değil aklıma esince yapıcam hafta belli defa, şimdiye kadar ovulasyon günlerine göre yaptıkta noldu sanki

Ayyy inşallah canım, Allah çok bekletmesin seni de, bizleri de

Canım sana da yazacaktım unuttum dün soru sormuşsun beyaz akıntıyı bence kesin içindeki iltihapı atıyorsun. Sende süt kürü yapmıştın önceki ay dimi. Bu ay da soğan kürü yapıyorsun ikiside iltihap sökücü. Ama sen yine de doktor bulup gidebilirsen iyi olur. Biliyorum yabancı memlekette zor olacak bunlar seni için ama inşallah Allah iyilerle karşılaştırsın seni.
Akıntıyı takip et bakalım 3-4 gün daha belki de sökülüp duracak. Ağrında zaten o yüzden. İnşallah atıyorsun ve sağlığa kavuşursun bakarsın iltihapı sökünce bu ay hamiş kalırsın inşallah böyle olur canım.

CANIM BENİM 5 /6 GİBİ BEKLENEN DAHA DOĞRUSU BEKLENMEYEN
BAKALIM KISMETTTT DEYİP BEKLİYORUM
GEÇEN AYDA GECİKME YAŞADIM 4 GÜN O YÜZDEN TESTE NE GATİFİ GÖRMEK İSTEMİYORUM 10 UNA KADAR BEKLERİM SABREDERSEM TABİKİ

Amin ablacığım inşallah yeni yıl hepimize güzelliklerle gelsin

Çok sağol canımsın amin. Valla öyle yaa takip etmiyorum artk Bu yemek yapma işi felan da kafamı dolduruyor ya zaten rahat hissediyorum kendimi çok şükür. Sende uğraşacak birşeyler bul kendine. Hem dua okumak hem yemekle uğraşmak kafamı baya dolduruyor cidden

canım bende çalışıyorum zaten, tüm gün işteyim
akşamda kızıma, eşime, eve zaman ayırıyorum benim günlerim hep dolu zaten yatağa her gece kendimi zor atıyorum

Inşallah ablam yaa doktor arayışına başladık zaten. Gitcem inşallah doktora umarım bütün pisliklerden kurtuluyorumdur

canım bende çalışıyorum zaten, tüm gün işteyim
akşamda kızıma, eşime, eve zaman ayırıyorum benim günlerim hep dolu zaten yatağa her gece kendimi zor atıyorum
Yaa kıyamam ne biliyim işte kafa doluluğu olunca insan birazcıkta olsa kafaya takmıyor bence. Hayırlısı olsun inşallah bu ay hepimizin hakkinda

Bu arada ballişler yani tlfonumdaki programa göre dün ovu idi fakat ben dün eşime aldıramadım bugün baskı baskı üzerine aldırdım. Veee şu enjektör isini bende denicem. Çok fazla hamile kalanlar var belki size de bi faydası olur denersiniz. Yeni bi konu açılmış ve oraya enjektörle deneyerek hamile kalan arkadaşlar yazıyor. Sizde bi bakın bence

arkadaşlar merhaba 1 haftadır indrarım aşırı koyu ve böyle değişik amanyok kokusu var enfeksiyon batması vardı geçen ama oda geçti sizce neden iltihap belirtisi mi üşüttümmü acaba

ben onu gördüm ama komik geldi yapılışı, spermleri bi de neye boşaltıp şırıngayla çekiceksin; bi de sen tek başına kendi kendi enjekte edebilşr misin?
eşim benim böyle bişeye müsade etmez gibime geliyor
ayrıca eğer ileri hareketlilikte vs. sorun varsa şırınga ile bile bıraksan gitmeyen sperm yine gidemez bi şekilde, bu yöneteme göre aşılama daha başarılı kalır çünkü direkt rahim içine bırakılmıyor mu aşılamada?

arkadaşlar merhaba 1 haftadır indrarım aşırı koyu ve böyle değişik amanyok kokusu var enfeksiyon batması vardı geçen ama oda geçti sizce neden iltihap belirtisi mi

ya okudum konudaki arkadaşları hamile kalanlar var gerçekten ama şırıngada iki kerede boşaltma ancak normal ilişkide birkerede daha hızlı değilmi zaten bayanın anlattıgı pozisyonda boşalma olsa şırıngayada gerek kalmaz ona dikkat etmek daha yararlı sanki ama herşeyi denedik denene bilir ama dediğin gibi eşi ikna etmek çok zor ben ayaklarımı kaldırıp bekliyorum diye bile gülüyo bana nasip takma böyle şeylere diye o zaman ilk gece veya tek ilişkiyle nasıl hamile kalınıyo diyo anlatıyorum ama çok dikkate almasada ben yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…