kolay gelsin canım, 13 kişi de az değilmiş yaniYok canımsın yapmadım. Bu ay o kadar yoğun yorgun geçiyor ki. Sabah 6 buçukta kalkıp bizimkilere yemek yapıyorum 13 kişilik yemek. Öglen yemek gidiyor benim de kesin biyerlerim ağrıyor. Sonra burda 2 tane dua sayfasına katılmıştım oralara dualarımı yetiştirmeye çalışıyorum. Akşam koca gelcek bidaha yemek Sonrası da zaten malum iki otur sonra uyu. Bu ay sadece çörekotu karışımı ve soğan yapıyorum bakalım artk hayrlısı. Inan gün savaşmakta ılişkiye girmiyorum. Kafam ne zaman eserse. Cnki kendimizi saat gibi ayarlayinca da olmuyor işte göreymiş gibi düşünüyoruz. O yüzden kendi haline bıraktım
Ayyy inşallah canım, Allah çok bekletmesin seni de, bizleri deYok kuzum ben hala korunuyorum 1 aralıkta adet olcam ondan sonra bırakıcam korunmayı 3 ay korunma süresini bitirdk bakalım bundan sonrası hayırlısı ne ise o olsun. Ama gönlümden sizlerle hep beraber yeni yıla hamiş olarak girmek Rabbim nasip eder hepimize inşallah
Yok canımsın yapmadım. Bu ay o kadar yoğun yorgun geçiyor ki. Sabah 6 buçukta kalkıp bizimkilere yemek yapıyorum 13 kişilik yemek. Öglen yemek gidiyor benim de kesin biyerlerim ağrıyor. Sonra burda 2 tane dua sayfasına katılmıştım oralara dualarımı yetiştirmeye çalışıyorum. Akşam koca gelcek bidaha yemek Sonrası da zaten malum iki otur sonra uyu. Bu ay sadece çörekotu karışımı ve soğan yapıyorum bakalım artk hayrlısı. Inan gün savaşmakta ılişkiye girmiyorum. Kafam ne zaman eserse. Cnki kendimizi saat gibi ayarlayinca da olmuyor işte göreymiş gibi düşünüyoruz. O yüzden kendi haline bıraktım
Aminnn kuzum inşallahAyyy inşallah canım, Allah çok bekletmesin seni de, bizleri de
kızlar bu arada batlarınız nedir?
ben 21-22 gibi bekliyorum Allah’ın izni ile ve en hayırlısıyla inşallah yılın son ayı gooool olsun beee
ISTANBULLUGELINN @chemistim cennetkokulumm BilgeUfuk
Amin ablacığım inşallah yeni yıl hepimize güzelliklerle gelsinAynen kuzum sen inofoliği kullan o da çok güzel okudum araştırdım daha önce inş. faydası olur kuzum sana da. Pekmezi de olur canım bende pekmezini içiriyorum eşime kendisini yiyebiliyorsa onu da yiyebilir ama pekmez de yeterli bence.
Yok kuzum ben hala korunuyorum 1 aralıkta adet olcam ondan sonra bırakıcam korunmayı 3 ay korunma süresini bitirdk bakalım bundan sonrası hayırlısı ne ise o olsun. Ama gönlümden sizlerle hep beraber yeni yıla hamiş olarak girmek Rabbim nasip eder hepimize inşallah
Çok sağol canımsın amin. Valla öyle yaa takip etmiyorum artk Bu yemek yapma işi felan da kafamı dolduruyor ya zaten rahat hissediyorum kendimi çok şükür. Sende uğraşacak birşeyler bul kendine. Hem dua okumak hem yemekle uğraşmak kafamı baya dolduruyor ciddenkolay gelsin canım, 13 kişi de az değilmiş yani
dualarınız da kabul olsun inşallah
bu ay bende rahat olmak istiyorum cidden, kendimi ilişki için zorlamak istemiyorum öyle olunca hem keyif almıyoruz hem mecburi oluyor gün aşırı bile değil aklıma esince yapıcam hafta belli defa, şimdiye kadar ovulasyon günlerine göre yaptıkta noldu sanki
Yaa çok özledim ama ne zamn dinçel aramıza. Sende çok selam söyle ablamKızlar bu arada dün yazamadım yoğunluktan badenzinin hepinize çok selamı var tek tek sordu hepinizi
Yaa çok özledim ama ne zamn dinçel aramıza. Sende çok selam söyle ablam
a.s neden gelmiyo foruma? sms atacaktı en son?Aleyküm selam canım söylerim selamını. En kısa sürede döncem dedi canım.
Bu arada sana bi cevap yazmıştım canım beyaz akıntın ile ilgili görmediysen bak canım o mesaja
canım bende çalışıyorum zaten, tüm gün işteyimÇok sağol canımsın amin. Valla öyle yaa takip etmiyorum artk Bu yemek yapma işi felan da kafamı dolduruyor ya zaten rahat hissediyorum kendimi çok şükür. Sende uğraşacak birşeyler bul kendine. Hem dua okumak hem yemekle uğraşmak kafamı baya dolduruyor cidden
vayy be en son benim bat haCANIM BENİM 5 /6 GİBİ BEKLENEN DAHA DOĞRUSU BEKLENMEYEN
BAKALIM KISMETTTT DEYİP BEKLİYORUM
GEÇEN AYDA GECİKME YAŞADIM 4 GÜN O YÜZDEN TESTE NE GATİFİ GÖRMEK İSTEMİYORUM 10 UNA KADAR BEKLERİM SABREDERSEM TABİKİ
Bakayım hemen ablam görmedimAleyküm selam canım söylerim selamını. En kısa sürede döncem dedi canım.
Bu arada sana bi cevap yazmıştım canım beyaz akıntın ile ilgili görmediysen bak canım o mesaja
Inşallah ablam yaa doktor arayışına başladık zaten. Gitcem inşallah doktora umarım bütün pisliklerden kurtuluyorumdurCanım sana da yazacaktım unuttum dün soru sormuşsun beyaz akıntıyı bence kesin içindeki iltihapı atıyorsun. Sende süt kürü yapmıştın önceki ay dimi. Bu ay da soğan kürü yapıyorsun ikiside iltihap sökücü. Ama sen yine de doktor bulup gidebilirsen iyi olur. Biliyorum yabancı memlekette zor olacak bunlar seni için ama inşallah Allah iyilerle karşılaştırsın seni.
Akıntıyı takip et bakalım 3-4 gün daha belki de sökülüp duracak. Ağrında zaten o yüzden. İnşallah atıyorsun ve sağlığa kavuşursun bakarsın iltihapı sökünce bu ay hamiş kalırsın inşallah böyle olur canım.
Yaa kıyamam ne biliyim işte kafa doluluğu olunca insan birazcıkta olsa kafaya takmıyor bence. Hayırlısı olsun inşallah bu ay hepimizin hakkindacanım bende çalışıyorum zaten, tüm gün işteyim
akşamda kızıma, eşime, eve zaman ayırıyorum benim günlerim hep dolu zaten yatağa her gece kendimi zor atıyorum
ben onu gördüm ama komik geldi yapılışı, spermleri bi de neye boşaltıp şırıngayla çekiceksin; bi de sen tek başına kendi kendi enjekte edebilşr misin?Bu arada ballişler yani tlfonumdaki programa göre dün ovu idi fakat ben dün eşime aldıramadım bugün baskı baskı üzerine aldırdım. Veee şu enjektör isini bende denicem. Çok fazla hamile kalanlar var belki size de bi faydası olur denersiniz. Yeni bi konu açılmış ve oraya enjektörle deneyerek hamile kalan arkadaşlar yazıyor. Sizde bi bakın bence
arkadaşlar merhaba 1 haftadır indrarım aşırı koyu ve böyle değişik amanyok kokusu var enfeksiyon batması vardı geçen ama oda geçti sizce neden iltihap belirtisi mi
Bu arada ballişler yani tlfonumdaki programa göre dün ovu idi fakat ben dün eşime aldıramadım bugün baskı baskı üzerine aldırdım. Veee şu enjektör isini bende denicem. Çok fazla hamile kalanlar var belki size de bi faydası olur denersiniz. Yeni bi konu açılmış ve oraya enjektörle deneyerek hamile kalan arkadaşlar yazıyor. Sizde bi bakın bence