Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
[QUOTE="cennetkokulumm, post: 58015915, member: 202700
canım kendini öyle zamana göre şartlandırma daha çok strese sokarsın. Herşeyi oluruna bırak hem 5 yaşın üstünde fark olsa ne olacak ki mesela benim 9 yaş olacak çevremde de çok böyle uzun yaş farkları valla Allah nasip etti mi oldu mu çok güzel oluyor öyle tatlı oluyorlar ki abla abi oluyorlar ve birbirlerine öyle bağlılar ki. Ümitsizliğe kapılma canım. Var bi vakti ve olacağı anı bekliyor [/QUOTE]
maalesef ister istemez şartlıyorum canım, 5 yaş max. benim için sınır; benim kardeşimle aramda 9 yaş var abla-karseş gibi hiç olamadık, küçük annesi gibiydim hep, arada cidden kuşak farkı oluyor.
çocuklarımın da yaş farkından ötürü bu durumda olmasını istemiyorum, çünkü kendimden biliyorum hele de cinsiyet farklı olunca...
o nedenle hepi topu 2019 Ağustos’a kadar benim için son bebek denemeleri...
nasipse zaten o zamana kadar olsun, olmuyorsa tamamen bırakıyorum artık.
şunun şurasında 8-9 ay daha deneyeceğiz ki bu 8-9 ayda da bi kaç ay koruncam zaten.

maalesef ister istemez şartlıyorum canım, 5 yaş max. benim için sınır; benim kardeşimle aramda 9 yaş var abla-karseş gibi hiç olamadık, küçük annesi gibiydim hep, arada cidden kuşak farkı oluyor.
çocuklarımın da yaş farkından ötürü bu durumda olmasını istemiyorum, çünkü kendimden biliyorum hele de cinsiyet farklı olunca...
o nedenle hepi topu 2019 Ağustos’a kadar benim için son bebek denemeleri...
nasipse zaten o zamana kadar olsun, olmuyorsa tamamen bırakıyorum artık.
şunun şurasında 8-9 ay daha deneyeceğiz ki bu 8-9 ayda da bi kaç ay koruncam zaten.[/QUOTE]

tabi sen daha iyi bilirsin ama bence her kardeşlik ilişkisi aynı değil herkesin karakteride aynı değil benim eşimin iki küçük kız kardeşi var eşim 31 yaşında burada kardeşlerinden biri 24 diğeri ise 19 aralarında çok da güzel kardeşlik var hatta en küçüğü herkes için kıymetli eşim hep diyo 2000 yılında evimize bir cadı geldiiii diye bahsediyo hiç baba kız ilişkisi yok düğünümüzde görsen hepsi birer kenç kız cocugu gibi değil yani ki sen 5 den bahsediyorsun

Kim bilir kuzum belki de öyledir. Ne güzel olur dimi bi tane için beklerken 2 tane birden bebiş.

kesinlikle çok şükür herşeyin bir çaresi var rabbim nasıl nasip ettiyse öyle yaşıyacagız herşeyi oluruna bırakmak en güzeli onu anladım kafamda büyütmicem olmadı eşimle giderim oda olmadı tüp bebek yani hayatıma yaydım daha 1 sene olmadı ben isteyeli ama yinede 27 yaşındayım ve inş . en fazla 1 yıl içinde anne baba olma duygusunu rabbim tattırır bize

kızlar bu arada başka konuya geçelim nerelerde yaşıyorsunuz nerelisiniz yaşlar kaç kaç yıllık evlisiniz eşlerinizin işi vs :) tanışalım

Benim adım hande malatyada yaşıyorum.
istanbul doğumluyum evlenip geldim buraya eşimin işinden dolayı birde ailesi de burda Ve kayınpederim burdan ev aldı oğluşuna şartlar diyelim kısacası
Bir buçuk yıldır evliyim
aslen bende malatyalıyım bu arada o yüzden şehir değiştirme fikrine biraz sıcak baktım
eşim teiaş trafo merkezinde çalışıyor bende muhasebeciyim /
İkizler burcuyum
eşimle istanbulda aöf sınavında tanıştık

memnun oldum canım, trakyalıyızeşimde bende, 28 yaşındayım
4.5 yıllık evliyim, 3.5 yaşında bir kızım var
İstanbul’dayım; özel bir şirkette holding çalışanıyım
eşimde özel sektörde çalışıyor, o da 30 oldu yaşı

Bende çok memnun oldum allah bağışlasın güzel pamuğunu

tabi sen daha iyi bilirsin ama bence her kardeşlik ilişkisi aynı değil herkesin karakteride aynı değil benim eşimin iki küçük kız kardeşi var eşim 31 yaşında burada kardeşlerinden biri 24 diğeri ise 19 aralarında çok da güzel kardeşlik var hatta en küçüğü herkes için kıymetli eşim hep diyo 2000 yılında evimize bir cadı geldiiii diye bahsediyo hiç baba kız ilişkisi yok düğünümüzde görsen hepsi birer kenç kız cocugu gibi değil yani ki sen 5 den bahsediyorsun[/QUOTE]
bilmiyorum canım, artık kısmet Allah ne zaman nasip ederse ama ben yaş farkına takıntılıyım
ayrıca ben de 30’umdan önce hamilelik, doğum vs kapatmak istiyorum bu defteri..

Canlarım internetimde sorun var zor yazıyorum gidip geliyor şöyle bir mesajda toparlayayım.

junes canım yaşadığın zorluğu sen kendin daha iyi bilirsin ama benim naçizane fikrim kendini böyle zamanlara şartlarsan hayat zor olabilir. Maalesef istediğimiz şeylere bir zamana koyup plan yapıp şöyle sıralansın diyemiyoruz. Bizim bir planımız varsa Rabbimin milyon tane planı var hem hayırlısı olsun sağlıklısı olsun diyoruz sonrada istediğimiz hemen olsun istiyoruz böylece kendimizle çelişiyoruz kuzum. Bak ben boş gebelik olmasaydı nisanda doğum olacaktı dedim ne güzel ilk zamanlarını baharda yazda güzelce atlatırız. Ama işte planlar değişti. Bundan sonra en erken olsa bile yine kışa denk gelir. Bence de korunma derim madem öyle bırak doğal akışında gitsin korunduktan sonra hemen hamile kalacağının da garantisi yok. Boşu boşuna hormon yükleme vücuduna. Kardeş konusunda da hassas olmanı anladım ama her kardeş aynı olacak diye bir şey yok. Çok da güzel örnekler var sadece kötü örneklere takılma derim.

canım benim çok sağol, sadece kardeşler arası yaş farkı değil konu, bende nasip olursa 30’umdan önce çocuk olayını halletmek istiyorum, sonra kariyerime odaklanmam lazım, elbette kendimi şartlamıyorum ama gönlümden geçen sadece bunlar, olmuyorsa bu konuyu kapatıcam artık
korunma için eşimde istemiyor, hiç sıcak bakmadı; ilaç kullanmamı istemiyor
sizin de görüşleriniz önemli tabi korunmayacağım galiba ama Ağustos ayı çocuk planlaması için son olacak, Rab’bim hayırlısını nasip etsin tabi ki ama sonra artık istemiyorum

kızlar soğan kürünü 4 ay uygulayacaklar
Polikistik over, Kist, Miyom ve Polip Şikayetlerine Karşı Soğan Kürü Kullanımı!

Kaynamakta olan 1,5 (250-300 mL) su bardağı klorsuz suyun (içme suyu) içerisine ince kabuğu soyulmuş orta boy 1 kuru Soğan dörde bölüp atınız. Beş dakika kapağı kapalı olarak kaynatınız. Ilıyınca süzünüz ve içiniz. Boş mideye günde iki kez içilecektir (öğleden evvel ve öğleden sonra). Her aşamada taze yapılmalıdır.

Uygulama adet (regl) bitiminden 3-7 veya 10 gün sonrasında başlanır ve ilk ay 15 gün diğer aylar 10'ar gün olmak üzere toplamda 4 ay boyunca yapılır ve kür sonlandırılır.

Bu yazı İbrahim saraçoğlunun sitesinden. Her ay adet bitiminden sonra başlanacak sadece ilk ay 15 gün diğer aylar 10 ar gün olacak.Bura 3-7 arası veya 10 gün sonrası başlanır denmiş ben katıldığı programlardan videolarını izlemiştim orda hep adet bittikten 2 gün sonra diyordu ben öyle kullandım. Siz içiniz nasıl rahat hissedecekse öyle kullanın. Ama bir rahatsızlığınız yoksa sadece belli başlı faydalarını göreyim diyorsanız 1 ay kullanmanız yeterli ama yukarıdaki rahatsızlıklardan biri mevcutsa 4 ay yapabilirsiniz. Rabbim şifa versin hepinize.

Canım Herşey gönlünce olsun inşallah canın öyle istiyorsa ağustosa kadar öyle devam et sonrasında o zaman ki düşüncene göre karar verirsin. Kafanı çok yorma yeterki sağlık herşeyden daha önemli.

ben regli olmadan başlamıştım küre söktürücü etkisi de var diye ki reglide oldum krden sonra regliykende devam ettim bu ay o zaman ben reglinin 3.günü başlıyım dimi tersten gitmiş oldum ama

kızzz istanbullu gelin hande komşuyuz senle hemşeri sayılırız

ben regli olmadan başlamıştım küre söktürücü etkisi de var diye ki reglide oldum krden sonra regliykende devam ettim bu ay o zaman ben reglinin 3.günü başlıyım dimi tersten gitmiş oldum ama

canım zaten adeti düzenli olmayanlar beklemeden herhangi bi zamanda başlayabilir bir sakıncası yok sadece adet döneminde etkisis biraz azalıyormuş. devam edeceksen bundan sonra adet bitince başlarsın olur biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…