Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
günaydın hepinize, bugün adetimin 2. günü
daha iyiyim cennetkokulumm canım dün sen dedin ya çörek otu bal tarçın ben onu yapmalı mıyım, bildiğim kadarıyla yumurta rezervinde sorunum yok, bir de doktorum bana bu ay muayene için gittiğimde inofolik şase başlattı, yumurta kalitesini arttırmak için, bunu da yaparsam kist filan olmasın; zaten iki tane çikolata kisti var minicik, (ki inşallah soğan kürüyle gitmiştir onlar da) eşime yedirsem olur mu, ne işe yarar? eşimde de sorun olup olmadığını bilmiyorum ama henüz doktora gitmedi hiç bu anlamda?
bu arada doğum kontrol hapına eşim de sıcak bakmadığından kullanmıcam kızlar

Günaydın canım benim bildigime göre yumurtasi buyuyup catlayan yani bi sorunu olmayan kadinlar bu kürü yaparsa kist olusuyomus yani bi problemin yoksa kendinle cok oynama derim ben çünkü herseyin fazlasi zarar

Pakistan mı Allah yardimcin olsun umarim kirli degillerdir hindistanlilar igrencti çünkü

Pakistan mı Allah yardimcin olsun umarim kirli degillerdir hindistanlilar igrencti çünkü
Ya ben burda gecen sene dışım kırıldı yaptırmak zorundaydım. Bi parçası çekildi diğer parçasını da kısaltıp ölçüsünü alıp porselen dış yaptı. Ama eğer mecbur olmasam yaptırmazdım cidden pisler insan güvenemiyor

Günaydın canım benim bildigime göre yumurtasi buyuyup catlayan yani bi sorunu olmayan kadinlar bu kürü yaparsa kist olusuyomus yani bi problemin yoksa kendinle cok oynama derim ben çünkü herseyin fazlasi zarar
dimi kuzum, haklısın bende öyle olduğunu biliyordum
bu kür bana göre değil o zaman, eşlerimiz için bir faydası oluyor mu peki? dediğim gibi eşimin sorunu yok, hiç doktora gitmedi de..
bence benim en büyük sorunum stresss, Allah’ım kurşun mu döktürsem napsam ben yaw

O keci boynuzu kürü yapsın canım eger isterseniz. Bi kac ay daha deneyin olmazsa bi test yaptirsin sen doktora gidecenmi ya da gittinmi bi sorun var mi bende adetimi bekliyorum keske olsam h.sonuna denk gelmese keske doktor 3. Gunu gel demisti

Ari sütünü de tavsiye ederim canım yumurta kalitesini ve sperm sayisini arttiriyor

o nasıl oluyo bebişim, şimdiye kadar soğan kürü, inofolikti bilmem ne hep kendime çalıştım, bu ay eşime çalışayım dedim hahahhah
canım ben bu ay adetin 2. günü gittim doktoruma, hormon testleri yapıldı hepsi, vajinal muayene de oldum, Eylül’de de smear vermiştim o zamanda muayene olmuştum , Ekim’de de yine adetin 2. günü yine gitmiştim ama hormon testi yapılmamıştı, Kasım’da gittiğimde de benim ısrarımla yapıldı doktorum çikolata kisti tespit etmişti, ama henüz çok ufak yeni olmuş dedi, umarım soğan kürüyle de gitmiştir
son 3 aydır boşu boşuna doktorlardayım zaten hamileyken bile bu kadar kadın doğuma gitmemiştim ben ahahahh

Valla canim benimki belirsiz suanda:)) bu sogan kürü benim duzenimi bozdu yumurtalarimi şaşırttı valla ustune bide grip ve ilaçlar iyice altüst oldu
nie öyle dedin, bence soğan küründen değildir yahu, kız sen hamile olmayasın yoksa, test tekrar yaptın mı?
benim de bu ay adetim fena geliyor walla, ped yetiştemiyorum, yoğun geliyor

günaydın canım. Canım inofolik şase pko sendromlarını düzenleyen bir takviye. Hem folik asit var hemde insülin direncini tedavi eden ve yumurtlama problemlerini gideriyor. Yani yumurtlama rezervinde sorun olmasa bile yumurtan belli olgunluğa gelmiyor gelişmiyorsa pko ve hormon düzensizliği meydana geliyor. Bal tarçın kürü de aynı bunun gibi adeti düzenliyor gelişmeyen yumurtanın gelişmesine ve kalitenin artmasına sebep oluyor. Biraz uzattım ama kısacası ikisi de aynı şeyi yapıyor o yüzden ikisini birden yapma. bu ay inofoliği kullan inş. gerek kalmaz ama kalırsa da bi daha ki ay inofoliği bırakır kürü kullanırsın. Ben okuduklarıma dayanarak şöyle söyleyeyim kürleri çok karıştırmak iyi bir şey değil o yüzden ayrı ayrı yapmak en güzeli.
Çikolata kistinde büyük ihtimalle soğan kürüyle yok olmuştur canım örneklerini çok duydum çok okudum doktora git ona da baktır mutlaka canım

Canım bu kürü siz uygularken eşinize de uygulayabilirsiniz deniyor. Ama sen kullanmayacağın için onun içinde ayrıca bunu yapma ona da keçi boynuzu kürünü yap.

Valla canim benimki belirsiz suanda:)) bu sogan kürü benim duzenimi bozdu yumurtalarimi şaşırttı valla ustune bide grip ve ilaçlar iyice altüst oldu

Canım soğan kürü düzeni bozmaz aksine düzenler ama sanki bu ay senin düzenini bozan şey grip vs hasta olman gibi çünkü bunlar hem yumurtlamayı etkiliyor hem de adeti. İnşallah yeni ayda çok sağlıklı bir şekilde ilerler herşey çok güzel olur canım.

sağol kuzum, 2 hafta kalmış senin; bu ay da maydonoz buharı yaptın mı?
ben adetim biter bitmez yine yapıcam bu ay 1 kerecik yapabildim bemen yumurtlama olmuştu
Yok canımsın yapmadım. Bu ay o kadar yoğun yorgun geçiyor ki. Sabah 6 buçukta kalkıp bizimkilere yemek yapıyorum 13 kişilik yemek. Öglen yemek gidiyor benim de kesin biyerlerim ağrıyor. Sonra burda 2 tane dua sayfasına katılmıştım oralara dualarımı yetiştirmeye çalışıyorum. Akşam koca gelcek bidaha yemek Sonrası da zaten malum iki otur sonra uyu. Bu ay sadece çörekotu karışımı ve soğan yapıyorum bakalım artk hayrlısı. Inan gün savaşmakta ılişkiye girmiyorum. Kafam ne zaman eserse. Cnki kendimizi saat gibi ayarlayinca da olmuyor işte göreymiş gibi düşünüyoruz. O yüzden kendi haline bıraktım

kuzum bende pko yok, ama doktorum verdi yine de, bencede dimi kürle bunu aynı anda yapmayayım, çünkü doktorum inofoliği günde 4 şase kullandırıyor zaten
eşime keçiboynuzu soğuk sıkım olarak eczaneden pekmez aldım dün akşam, sabah akşam 1’er çorba kaşığı onu yedircem öyle olmaz mı?
Canım bu kürü siz uygularken eşinize de uygulayabilirsiniz deniyor. Ama sen kullanmayacağın için onun içinde ayrıca bunu yapma ona da keçi boynuzu kürünü yap.
Benim 1 aralık canım inşallah dediğin gibi olur sene sonu bombaları olur bizim bebişler
canım sen o zaman şimdi çalışmaları yapıyorsun öyle mi? yoksa 1 Aralık battan sonra mı başlıyacaksın?
inşallah dediğin gibi hayırlısı ile olur canım, yeni yıla hamiş girmek çok güzel olur cidden

Aynen kuzum sen inofoliği kullan o da çok güzel okudum araştırdım daha önce inş. faydası olur kuzum sana da. Pekmezi de olur canım bende pekmezini içiriyorum eşime kendisini yiyebiliyorsa onu da yiyebilir ama pekmez de yeterli bence.

Yok kuzum ben hala korunuyorum 1 aralıkta adet olcam ondan sonra bırakıcam korunmayı 3 ay korunma süresini bitirdk bakalım bundan sonrası hayırlısı ne ise o olsun. Ama gönlümden sizlerle hep beraber yeni yıla hamiş olarak girmek Rabbim nasip eder hepimize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…