Günaydın canım benim bildigime göre yumurtasi buyuyup catlayan yani bi sorunu olmayan kadinlar bu kürü yaparsa kist olusuyomus yani bi problemin yoksa kendinle cok oynama derim ben çünkü herseyin fazlasi zarargünaydın hepinize, bugün adetimin 2. günü
daha iyiyimcennetkokulumm canım dün sen dedin ya çörek otu bal tarçın ben onu yapmalı mıyım, bildiğim kadarıyla yumurta rezervinde sorunum yok, bir de doktorum bana bu ay muayene için gittiğimde inofolik şase başlattı, yumurta kalitesini arttırmak için, bunu da yaparsam kist filan olmasın; zaten iki tane çikolata kisti var minicik, (ki inşallah soğan kürüyle gitmiştir onlar da) eşime yedirsem olur mu, ne işe yarar? eşimde de sorun olup olmadığını bilmiyorum ama henüz doktora gitmedi hiç bu anlamda?
bu arada doğum kontrol hapına eşim de sıcak bakmadığından kullanmıcam kızlar
Pakistan mı Allah yardimcin olsun umarim kirli degillerdir hindistanlilar igrencti çünküBi ara bende de vardı mantar fitil hap ve merhem üçlüsünü kullandım geçti ondan beridr çok çok iyiydim. Ama şuan kaşıntı felan da yok ki. Doktorumla görüştüm orda bi doktora görün sonuçlara göre tekrar görüşelim dedi. Şmdi gelde burda doktor bul ahh ahhhh
Ya ben burda gecen sene dışım kırıldı yaptırmak zorundaydım. Bi parçası çekildi diğer parçasını da kısaltıp ölçüsünü alıp porselen dış yaptı. Ama eğer mecbur olmasam yaptırmazdım cidden pisler insan güvenemiyorPakistan mı Allah yardimcin olsun umarim kirli degillerdir hindistanlilar igrencti çünkü
dimi kuzum, haklısın bende öyle olduğunu biliyordumGünaydın canım benim bildigime göre yumurtasi buyuyup catlayan yani bi sorunu olmayan kadinlar bu kürü yaparsa kist olusuyomus yani bi problemin yoksa kendinle cok oynama derim ben çünkü herseyin fazlasi zarar
O keci boynuzu kürü yapsın canım eger isterseniz. Bi kac ay daha deneyin olmazsa bi test yaptirsin sen doktora gidecenmi ya da gittinmi bi sorun var mi bende adetimi bekliyorum keske olsam h.sonuna denk gelmese keske doktor 3. Gunu gel demistidimi kuzum, haklısın bende öyle olduğunu biliyordum
bu kür bana göre değil o zaman, eşlerimiz için bir faydası oluyor mu peki? dediğim gibi eşimin sorunu yok, hiç doktora gitmedi de..
bence benim en büyük sorunum stresss, Allah’ım kurşun mu döktürsem napsam ben yaw
Valla canim benimki belirsiz suanda:)) bu sogan kürü benim duzenimi bozdu yumurtalarimi şaşırttı valla ustune bide grip ve ilaçlar iyice altüst oldukızlar bu arada batlarınız nedir?
ben 21-22 gibi bekliyorum Allah’ın izni ile ve en hayırlısıyla inşallah yılın son ayı gooool olsun beee
ISTANBULLUGELINN C chemistim cennetkokulumm BilgeUfuk
Ari sütünü de tavsiye ederim canım yumurta kalitesini ve sperm sayisini arttiriyorgünaydın hepinize, bugün adetimin 2. günü
daha iyiyimcennetkokulumm canım dün sen dedin ya çörek otu bal tarçın ben onu yapmalı mıyım, bildiğim kadarıyla yumurta rezervinde sorunum yok, bir de doktorum bana bu ay muayene için gittiğimde inofolik şase başlattı, yumurta kalitesini arttırmak için, bunu da yaparsam kist filan olmasın; zaten iki tane çikolata kisti var minicik, (ki inşallah soğan kürüyle gitmiştir onlar da) eşime yedirsem olur mu, ne işe yarar? eşimde de sorun olup olmadığını bilmiyorum ama henüz doktora gitmedi hiç bu anlamda?
Ayy ağzın bal yesin inşallah. Benimki 10 aralık bakalım hayrlısıkızlar bu arada batlarınız nedir?
ben 21-22 gibi bekliyorum Allah’ın izni ile ve en hayırlısıyla inşallah yılın son ayı gooool olsun beee
o nasıl oluyo bebişim, şimdiye kadar soğan kürü, inofolikti bilmem ne hep kendime çalıştım, bu ay eşime çalışayım dedim hahahhahO keci boynuzu kürü yapsın canım eger isterseniz. Bi kac ay daha deneyin olmazsa bi test yaptirsin sen doktora gidecenmi ya da gittinmi bi sorun var mi bende adetimi bekliyorum keske olsam h.sonuna denk gelmese keske doktor 3. Gunu gel demisti
nie öyle dedin, bence soğan küründen değildir yahu, kız sen hamile olmayasın yoksa, test tekrar yaptın mı?Valla canim benimki belirsiz suanda:)) bu sogan kürü benim duzenimi bozdu yumurtalarimi şaşırttı valla ustune bide grip ve ilaçlar iyice altüst oldu
Ayy ağzın bal yesin inşallah. Benimki 10 aralık bakalım hayrlısı
günaydın hepinize, bugün adetimin 2. günü
dimi kuzum, haklısın bende öyle olduğunu biliyordum
bu kür bana göre değil o zaman, eşlerimiz için bir faydası oluyor mu peki? dediğim gibi eşimin sorunu yok, hiç doktora gitmedi de..
bence benim en büyük sorunum stresss, Allah’ım kurşun mu döktürsem napsam ben yaw
kızlar bu arada batlarınız nedir?
Valla canim benimki belirsiz suanda:)) bu sogan kürü benim duzenimi bozdu yumurtalarimi şaşırttı valla ustune bide grip ve ilaçlar iyice altüst oldu
Yok canımsın yapmadım. Bu ay o kadar yoğun yorgun geçiyor ki. Sabah 6 buçukta kalkıp bizimkilere yemek yapıyorum 13 kişilik yemek. Öglen yemek gidiyor benim de kesin biyerlerim ağrıyor. Sonra burda 2 tane dua sayfasına katılmıştım oralara dualarımı yetiştirmeye çalışıyorum. Akşam koca gelcek bidaha yemek Sonrası da zaten malum iki otur sonra uyu. Bu ay sadece çörekotu karışımı ve soğan yapıyorum bakalım artk hayrlısı. Inan gün savaşmakta ılişkiye girmiyorum. Kafam ne zaman eserse. Cnki kendimizi saat gibi ayarlayinca da olmuyor işte göreymiş gibi düşünüyoruz. O yüzden kendi haline bıraktımsağol kuzum, 2 hafta kalmış senin; bu ay da maydonoz buharı yaptın mı?
ben adetim biter bitmez yine yapıcam bu ay 1 kerecik yapabildim bemen yumurtlama olmuştu
kuzum bende pko yok, ama doktorum verdi yine de, bencede dimi kürle bunu aynı anda yapmayayım, çünkü doktorum inofoliği günde 4 şase kullandırıyor zatengünaydın canım. Canım inofolik şase pko sendromlarını düzenleyen bir takviye. Hem folik asit var hemde insülin direncini tedavi eden ve yumurtlama problemlerini gideriyor. Yani yumurtlama rezervinde sorun olmasa bile yumurtan belli olgunluğa gelmiyor gelişmiyorsa pko ve hormon düzensizliği meydana geliyor. Bal tarçın kürü de aynı bunun gibi adeti düzenliyor gelişmeyen yumurtanın gelişmesine ve kalitenin artmasına sebep oluyor. Biraz uzattım ama kısacası ikisi de aynı şeyi yapıyor o yüzden ikisini birden yapma. bu ay inofoliği kullan inş. gerek kalmaz ama kalırsa da bi daha ki ay inofoliği bırakır kürü kullanırsın. Ben okuduklarıma dayanarak şöyle söyleyeyim kürleri çok karıştırmak iyi bir şey değil o yüzden ayrı ayrı yapmak en güzeli.
Çikolata kistinde büyük ihtimalle soğan kürüyle yok olmuştur canım örneklerini çok duydum çok okudum doktora git ona da baktır mutlaka canım
Canım bu kürü siz uygularken eşinize de uygulayabilirsiniz deniyor. Ama sen kullanmayacağın için onun içinde ayrıca bunu yapma ona da keçi boynuzu kürünü yap.
canım sen o zaman şimdi çalışmaları yapıyorsun öyle mi? yoksa 1 Aralık battan sonra mı başlıyacaksın?Benim 1 aralık canım inşallah dediğin gibi olur sene sonu bombaları olur bizim bebişler
kuzum bende pko yok, ama doktorum verdi yine de, bencede dimi kürle bunu aynı anda yapmayayım, çünkü doktorum inofoliği günde 4 şase kullandırıyor zaten
eşime keçiboynuzu soğuk sıkım olarak eczaneden pekmez aldım dün akşam, sabah akşam 1’er çorba kaşığı onu yedircem öyle olmaz mı?
canım sen o zaman şimdi çalışmaları yapıyorsun öyle mi? yoksa 1 Aralık battan sonra mı başlıyacaksın?
inşallah dediğin gibi hayırlısı ile olur canım, yeni yıla hamiş girmek çok güzel olur cidden