Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürüne Başlayanlar-Nasıl yapıldığını merak edenler-Gelin birlikte takip edelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Erken gebelik testi bugün yaptım çıkmadı:KK43:

kaç gün var bata bide regli gününü beklemek her anlamda ki çünki kimyasal regliyle atılabiliyor ya ama ondan öncesi pozitif gibi bir umut oluyor ben nötürüm tuttumu bilmiyorum ama inş ttuysa bile gecikme olduktan sonra yapıcam testi yumurtlama haftam yeni bitti zaten :işsiz: beklemedeyim olmazsa kızlar birdahaki aya umut kesilmez benim kuzenime doktor yumurtalıkların bitmiş dedi 2 cocuktan sonra neyse üzüldü ama iki cocugum var dedi 2 ay sonra hamile oldugunu öğrenti biraz kafamız rahat bekleyelim bende çok sitres yapıyorum birkaç kez regli olunca ağladım vs ama hep birlikte rahat bırakmaya çalışsak olucak sanki bu nasıl olur bilmiyorum ama kafamızı boşaltalım başka şeylerdende konuşalım burda diye düşünüyorum :KK200:

belki bize nasip olacak olan tüp bebektir onada güzel yanından bakalım ikiz olma şansı çok yüksek oluyo dimi :KK68:
Günaydın canım evet yuksek.. benim normalde 3 gun sonra bat. Ama ben erken yumurtladigim icin erken bekliyorum bi iki gun once olmam gerekiyordu hala olmadım gribim acaba grip ilaclari geciktirir mi aferin vb gibi ilaclar. Ama sanki bu bi iki gune olur gibiyim doktor bana adetin 1 gun bile gecikse hamilesindir dedi

kızlar günaydın, iyi haftalar hepimize:KK200::KK200::KK200:
soğan kürünü ilk kez yapmıştım, bitirdim.
ilk 15 gün uyguladım, şimdi 2. için ne zaman başlayayım?
bu arada cmtesi test yaptım, negatif çıktı
bugün ya da yarın adetimi bekliyorum:işsiz:
dün çok ağladım ama bugün daha iyiyim işte
kırmızıları görünce 1 posta daha ağlarım tamam geçti gitti bu ay da işte...
eğer bu ay olmazsa 3 ay korunucam doğum kontrol hapı önerileriniz nedir, ben mesela yazz24+4 araştırdım?

Günaydın canım evet yuksek.. benim normalde 3 gun sonra bat. Ama ben erken yumurtladigim icin erken bekliyorum bi iki gun once olmam gerekiyordu hala olmadım gribim acaba grip ilaclari geciktirir mi aferin vb gibi ilaclar. Ama sanki bu bi iki gune olur gibiyim doktor bana adetin 1 gun bile gecikse hamilesindir dedi

ama gecikmeyi bekle yumurtlama günün erken olabilir ama döllenmeyle ilgili değilmi sonuçta testin çıkması inş. vardır bebiş yoksada umutlar bir sonraki aya çok çükür düzenli regli oluyorsun öyle düşün

eğer bu ay olmazsa 3 ay korunucam doğum kontrol hapı önerileriniz nedir, ben mesela yazz24+4 araştırdım?
Günaydın canım küre 2.sine bir sonraki adete 10 gün once basliyorsun.
Dogum kontrol haplarini bilmiyorum hic ihtiyacım olmadi :) bide zararliymis diyorlar. Niye korunuyosunki bnce oluruna bırak.

neden korunucaksın

aynen kontrol etmene gerek yokki takip etme yok yumurtlama vs gün aşırı ilişki gibi o şekilde oluruna bırak ben birdahaki ay öle yapıcam regli programını bile kullanmıcam yumurtlama bir sonraki regli hiç birine bakmıcam

Günaydın canım küre 2.sine bir sonraki adete 10 gün once basliyorsun.
Dogum kontrol haplarini bilmiyorum hic ihtiyacım olmadi :) bide zararliymis diyorlar. Niye korunuyosunki bnce oluruna bırak.
nasıl 2. adete 10 gün kala? benim yaptığım bu ay ki ilk adetin bitiminden 3. gün başladım, şimdi 2. adeti bekliyorum işte nasıl 10 gün önce başlıcam ki daha geçen gün bitti soğan kürü adete 1-2 gün var ama

Nedicem ben yumurtlama gununden sonra calismaya biraz aksatiyordum ama calismaya devam etmemiz gerekiyormuş benimndoktor yumurta catlamis demesine ragmen gun aşırı iliskiye devam et dedi bi kac gun canli kalabilir dedi
Aynen canım devam etmek en güzeli adetten sonra başlayıp 2 günde bir yumurtlama döneminde gün aşırı sonrasın da 2 günde bir olmasında fayda var.

nereye kadar böyle gidecek merak içindeyim, ben kendime 2019 en geç Ağustos’a kadar zaman verdim o vakte kadar nasip kısmet olmazsa artık korunmaya başlıcam istemiyorum daha, çocukla arasında o zamana kadar 5 yaştan fazla fark oluyor bende o kadar yaş farkı olsun istemiyorum
sen nie ümitsizsin canım?
canım kendini öyle zamana göre şartlandırma daha çok strese sokarsın. Herşeyi oluruna bırak hem 5 yaşın üstünde fark olsa ne olacak ki mesela benim 9 yaş olacak çevremde de çok böyle uzun yaş farkları valla Allah nasip etti mi oldu mu çok güzel oluyor öyle tatlı oluyorlar ki abla abi oluyorlar ve birbirlerine öyle bağlılar ki. Ümitsizliğe kapılma canım. Var bi vakti ve olacağı anı bekliyor.:KK200:

S.a lütfen akıl verin benim adetim normalde geçikmez 21 günde olurum 22 kan verdim .0.1 bugün 26 olmadım daha sizce gebelik olabilirmi ne zaman kan testi yapayım
a.slm canım. 21 gün adet döngüsü pek normal değil sen düzenlide görsen belliki var bi düzensizlik. Adet gecikmesinin bir sürü sebebi olabilir. Ama bence adet döngün normal olmadığı için geç yumurtlama da olabilir yani hamilelik şuan testte çıkmasa bile olabilirsin. En güzeli bi kaç gün daha bekle ve olmazsan doktora git.

Ablam benim bugün eşim evdeydi çok işimiz vardı o yüzden hiç gidemedim :KK200:
anladım kuzum iyi yapmışsın. :KK200:

kızçeler selam
adete 4 gün kala test yaptım, negatif:KK12:
Hakkında hayırlısı olsun bakalım canım sen önden bir denedin ama belli olmaz adet gelene kadar umut devam eder. Hani şu adetten 1 gün önde veya adette test yapıyorlarda silik hayalet çizgiler çıkıyor işte o gebelikler emin ol 4 gün önce yapılsa hiç bir şey çıkmayacak.

Kızlar grip ilaclari adeti geciktirir mi
evet canım hasta olmak adetini geciktirebilir ilaçlarda buna sebep olabilir. Hem sen ilaç kullandın mı kuzum?
Erken gebelik testi bugün yaptım çıkmadı:KK43:
Canım herşeyde bir hayır vardır. bu ay zaten griple vücudun baya sarsıldı. Belki gebelik olsa bunun etkisiyle toparlanman zorlaşacak allah korusun tutunamadan düşecek o zaman da daha çok üzülecektin. Rabbim en güzelini en sağlıklısını nasip etsin. Her zaman bulunduğun durumun daha zorunu daha acısını düşün biz bilemden Allah bizi kimbilir nelereden koruyordur. Sağlığına dikkat et hayırlısıyla iyileş adet olursan da sağlıklı bişekilde devam edersin.:KK200:

bide doğum kontrol hapı kullanan insanların gebe kalma süresi uzuyor zaten
belki de öyledir ama riske atamam canım, kış ayında doğum yapmak istemiyorum; ilk doğumum sezeryandi bu da sezeryan olacak benim bakımım için hem bebek için tercih etmek istemiyorum kış bebeği bakımı çok zor

belki de öyledir ama riske atamam canım, kış ayında doğum yapmak istemiyorum; ilk doğumum sezeryandi bu da sezeryan olacak benim bakımım için hem bebek için tercih etmek istemiyorum kış bebeği bakımı çok zor

yaaa tabiki sen yaşadıgın için daha iyi bilirsin ama zorlukları bence piskolojik açıdanda kış bebeği istememen takip etmemene neden olacak ve yaza kadar piskolojin rahatlıcak bat bekleme stresinden kurtulacaksın :) ben korunma derim

Aynen canım devam etmek en güzeli adetten sonra başlayıp 2 günde bir yumurtlama döneminde gün aşırı sonrasın da 2 günde bir olmasında fayda var.

canım kendini öyle zamana göre şartlandırma daha çok strese sokarsın. Herşeyi oluruna bırak hem 5 yaşın üstünde fark olsa ne olacak ki mesela benim 9 yaş olacak çevremde de çok böyle uzun yaş farkları valla Allah nasip etti mi oldu mu çok güzel oluyor öyle tatlı oluyorlar ki abla abi oluyorlar ve birbirlerine öyle bağlılar ki. Ümitsizliğe kapılma canım. Var bi vakti ve olacağı anı bekliyor.:KK200:

a.slm canım. 21 gün adet döngüsü pek normal değil sen düzenlide görsen belliki var bi düzensizlik. Adet gecikmesinin bir sürü sebebi olabilir. Ama bence adet döngün normal olmadığı için geç yumurtlama da olabilir yani hamilelik şuan testte çıkmasa bile olabilirsin. En güzeli bi kaç gün daha bekle ve olmazsan doktora git.

Hakkında hayırlısı olsun bakalım canım sen önden bir denedin ama belli olmaz adet gelene kadar umut devam eder. Hani şu adetten 1 gün önde veya adette test yapıyorlarda silik hayalet çizgiler çıkıyor işte o gebelikler emin ol 4 gün önce yapılsa hiç bir şey çıkmayacak.

evet canım hasta olmak adetini geciktirebilir ilaçlarda buna sebep olabilir. Hem sen ilaç kullandın mı kuzum?

Canım herşeyde bir hayır vardır. bu ay zaten griple vücudun baya sarsıldı. Belki gebelik olsa bunun etkisiyle toparlanman zorlaşacak allah korusun tutunamadan düşecek o zaman da daha çok üzülecektin. Rabbim en güzelini en sağlıklısını nasip etsin. Her zaman bulunduğun durumun daha zorunu daha acısını düşün biz bilemden Allah bizi kimbilir nelereden koruyordur. Sağlığına dikkat et hayırlısıyla iyileş adet olursan da sağlıklı bişekilde devam edersin.:KK200:
Sagol canım napalm artık nasip

Evet ilac kullanıyorum malesef

X